Virkelig god oplevelse i Silvan. Medarbejderen Frederik, der hjalp os, var utrolig venlig, imødekommende og tog sig god tid til at finde den rigtige løsning. Generelt var servicen i top, og vi følte... Ver más
Industrivej 26, 4000 Roskilde, DK
La empresa ha respondido
Bestille varer og betalt 45 min efter får jeg en besked at varer ikke er hjem. Men beløbet er trukket, efter 10 dage har jeg ikke fået mine penge KAN IKKE ANBEFALES
La empresa ha respondido
Vi var i Silvan Roskilde i dag for at hente diverse byggematerialer, og vi blev mødt af Frederik i Drive In, som simpelthen bare leverede topklasse-service. Super humør og hjælpsomhed. Tak for det.... Ver más
La empresa ha respondido
Flot klaret, Casper fra Silvan Roskilde. Serviceminded, behagelig og behandler kunder, som man bør behandle dem – og giver lige det ekstra. Jeg skulle bruge en vare, som ikke var på hylden. Caspe... Ver más
Man-fre: 8-19, lør-søn: 8-19, helligdage: 8-18
Escrito por la empresa

Industrivej 26, 4000, Roskilde, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
KAN IKKE ANBEFALES

Super god service til Caspers og Frederik

Respuesta de SILVAN - Roskilde
Personalet er meget serviceminded og kundeorienteret. Butikken står pæn og meget ryddelig.

Fredrik silvan roskilde.
Han er fantastisk dygtig til at hjælpe.
Vil fremover altid vælge ham som konsolet.
Mvh
Jakob

Respuesta de SILVAN - Roskilde
Frederik var meget kundeorienteret, sød og venlig .

Respuesta de SILVAN - Roskilde
Vi fik rigtig god service af Frederik til at stykke vores køkkenbar sammen og få skåret vores plader til

Respuesta de SILVAN - Roskilde
Skide skøn personale og meget hjælpsom. altid friske på at servicere kunderne på den bedst mulige måde:)

Respuesta de SILVAN - Roskilde
Jeres Click & Collect fungerede ikke så jeg måtte selv ud på trælasten og finde min bjælke

Respuesta de SILVAN - Roskilde
Oskar, den unge mand som betjente mig, var ualmindelig imødekommende og dejlig at tale med. Jeg fik klaret det jeg kom for til UG. En fin oplevelse

Respuesta de SILVAN - Roskilde
Vil gerne give kæmpe ros til jeres medarbejder Arda, han var en meget smilende og meget serviceminded medarbejder. Det oplever man ikke så ofte i dag.
Benyamin

Respuesta de SILVAN - Roskilde
Fik hurtigt besked omkring min ordre både at den var bestilt i click og collect og at den var klar til afhentning. Venligt personale i butikken.

Respuesta de SILVAN - Roskilde
Jeg kunne ikkefå en kvittering

Respuesta de SILVAN - Roskilde
Click og collect var en nem måde at handle på. Skulle ikke selv lede efter varene i bitikken. På under 30 min var ordren pakket og klar til afhentning🙂

Respuesta de SILVAN - Roskilde
Mega god service, Felix var meget flink og hjalp mig. 👌

Respuesta de SILVAN - Roskilde
Super god service fra Frederik i Roskilde😆havde alle de svar man skulle bruge👍

Kundeservicen var i top. Fik god hjælp af Frederik roskilde Silvan