SILVAN - Sønderborg Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Grundtvigs Allé 188, 6400 Sønderborg, DK

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte mini ovn hos Silvan i Sønderborg. Viste sig, at termostaten var kaput. Kom ind i butikken igen..fremlagde problemet, og så kunne vi vælge,at få penge tilbage eller en ny ovn. Der var ingen p... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service 🥳☺️havde de kunnet få 12 stjerner var de velfortjent . Ib Hansen var meget kompetent og meget meget hjælpsom. Vi skulle have en del ting og oven i hatten gav han en rigtig god... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg vil gerne takke Jakob! En fantastisk specialist og et vidunderligt menneske! Han hjalp mig med at pakke maleriet ind, ordnede alt og printede det hele ud! Jeg har simpelthen ikke ord nok! Den be... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

7950 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Briketter burde ligge i "drive in".

Flinkt personale, gode produkter og god service. Men når jeg skal købe hårdt-træs-briketter, er det et knokkel, fordi de ligger inde i butikken og ikke i "drive in". De er godt nok tæt på "drive in" lageret,- men der er ingen vogne. Så man skal ud foran og hente en vogn og køre dem hen til bilen og bagefter aflevere vognen foran butikken igen og så gå ind og betale ved udkørslen. Brænde burde ligge på en hylde i "drive in". Eller er alt fino bedino.

9 de junio de 2025

Respuesta de SILVAN - Sønderborg

Vi er glade for at høre, at du generelt er tilfreds med vores personale, produkter og service. Tak for din feedback vedrørende butikkens drive in!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Varen lå klar til afhentning

Varen lå klar til afhentning. Nu håber vi at alarmen kan stoppe besøg af et egern på loftet.

30 de mayo de 2025

Respuesta de SILVAN - Sønderborg

Vi er glade for at høre, at varen var klar til afhentning. Vi håber, at alarmen effektivt kan løse problemet med egernet på loftet. Tak for din positive tilbagemelding!🙌

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Lejede en tæpperenser for et døgn fra…

Lejede en tæpperenser for et døgn fra kl.16-16 , dog viste det sig at ved brug af det store mundstykke ja så var dette mere en meget utæt hvilket gjorde det nærmest umuligt såååå at rense tæppe med et lille håndmundstykke er meget hårdt. Fortalte ovenstående ved aflevering hvor svaret var : nå det må vi se på. Tænker ikke at leje igen

31 de mayo de 2025

Respuesta de SILVAN - Sønderborg

Vi beklager, at tæpperenseren ikke fungerede optimalt, og at det store mundstykke var utæt. Tak for din feedback.

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os - hvilket der er behov for i dette tilfælde.
Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.
Mange tak for din tid.

Fantastisk medarbejder

Fantastisk medarbejder.
Da det ønskede produkt desværre ikke var til rådighed kom medarbejderen med et godt tilbud på noget tilsvarende.vi kunne derefter fortsætte vort projekt

15 de mayo de 2025

Respuesta de SILVAN - Sønderborg

Vi er glade for at høre, at medarbejderen kunne hjælpe med at finde en god løsning, så projektet kunne fortsætte. Tak for den positive tilbagemelding!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Silvan havde ikke det flethegn som jeg…

Silvan havde ikke det flethegn som jeg havde bestilt på click og collect. Da jeg hentede flethegnet var det et helt andet produkt.

16 de mayo de 2025

Mange tak for din tid.

Super nemt og hurtigt

Jeg har handlet click og collect i Sønderborg, og har begge gange fået mega hurtig besked om at ordren er klar. Sidst var det store varer, og de stod fint pakket på en vogn som jeg lige kunne trille ud til bilen med; nemt og bekvemt. Personalet er også altid super flinke :-)

13 de mayo de 2025

Respuesta de SILVAN - Sønderborg

Vi er glade for at høre, at du har haft så positive oplevelser med click og collect i Sønderborg. Vi sætter stor pris på din feedback om vores personale.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fin fin rådgivning fra lokal butik i…

Fin fin rådgivning fra lokal butik i Sønderborg ang en online levering .

9 de mayo de 2025

Respuesta de SILVAN - Sønderborg

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med rådgivningen i Sønderborg vedrørende din online levering. Tak for din feedback!

Alt var perfekt

Alt var perfekt. God betjening - god betjening af personale - kan ikke gøres bedre.

1 de mayo de 2025

Respuesta de SILVAN - Sønderborg

Vi er glade for at høre, at alt var perfekt, og at du var tilfreds med betjeningen. Tak for din positive feedback!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

varer leveret til tiden

varer leveret til tiden og stillet på rigtige sted ingen bøvl

25 de abril de 2025

Respuesta de SILVAN - Sønderborg

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at varerne blev leveret til tiden og på det rigtige sted.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedste service da vi skulle købe maling…

Bedste service da vi skulle købe maling til mine børns legehus. Ham vi blev betjent af tog sig god tid til at spørge min søn ind til projektet, viste ham hvordan maskinen tonede malingen og gav ham lov til at trykke på knappen til at blande maling. En lille ting der betyder enormt meget for et barn. Tusind tak for oplevelsen :-)

19 de abril de 2025
Opinión espontánea

Respuesta de SILVAN - Sønderborg

Vi er glade for at høre, at I havde en god oplevelse, da I købte maling til legehuset. Det er dejligt at vide, at betjeningen var god, og at jeres søn var involveret i processen. Tak for den positive feedback!

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt
Bestilte online og var pakket da jeg ankom til butikken

13 de abril de 2025

Respuesta de SILVAN - Sønderborg

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores service.

Betjent af Ib

Betjent af Ib
Bedste service nogensinde, mega flink og hjælpsom.
Ib ved hvad han snakker om!
Tusind tak for hjælpen endnu engang.
Hilsen stig

14 de abril de 2025
Opinión espontánea

Respuesta de SILVAN - Sønderborg

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores butik og personale.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gode varer af høj kvalitet

10 de abril de 2025

Respuesta de SILVAN - Sønderborg

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi sætter stor pris på din støtte og er glade for, at du er tilfreds med vores produkter.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.