SILVAN - Slagelse Opiniones 167

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Nordvej 1, 4200 Slagelse, DK

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har netop været i Silvan Slagelse, idet jeg søgte en reservedel til en pavillon, som tidligere var købt i Silvan. Den erfarne og altid servicemindede Tage kender "sit" lager og fandt hurtigt den... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg blev idag betjent af Jens i Silvan i Slagelse og modtog den bedste service og største hjælpsomhed jeg kan mindes i nogen butik. Tusind tak Jens! Jeg har tidligere handlet i butikken og er der... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Reservedel til pavillon - Slagelse

Den erfarne og altid servicemindede Tage kender "sit" lager og fandt hurtigt den vare, som jeg søgte.
Michael, Slagelse

20 de mayo de 2026

Respuesta de SILVAN - Slagelse

Vi er glade for at høre om din positive oplevelse med at finde den reservedel, du søgte. Det er dejligt at vide, at vores medarbejdere yder god service. Tak for din feedback.

God og lynhurtig service

Bestilte på click and collect ved Silvan Slagelse. 7 ruller tagpap og søm. Billigst på pricerunner! 20 min efter bestilling ringede de at det var klar til afhentning. Da jeg kom, hjalp de også med at løfte det ind i bilen. Se det er god og lynhurtig service!

18 de mayo de 2026

Respuesta de SILVAN - Slagelse

Vi er glade for at høre, at din oplevelse med Click&Collect i Slagelse var positiv. Tak for din ros af vores hurtige service og hjælpsomhed!

Hurtig og venlig service

Meget venlig service da jeg hentet min vare

11 de mayo de 2026

Respuesta de SILVAN - Slagelse

Vi sætter pris på din positive feedback! Tak for de 5 stjerner.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dejlig nemt og utrolig behagelig…

Dejlig nemt og utrolig behagelig medarbejder og meget hjælpsom - helt igennem en rigtig posetiv oplevelse

8 de mayo de 2026

Respuesta de SILVAN - Slagelse

Vi er glade for at høre, at du havde en så positiv oplevelse med vores medarbejder. Tak for din feedback!

Alletiders oplevelse

Alletiders oplevelse. Varerne var hurtigt klar til afhentning.

6 de mayo de 2026

Respuesta de SILVAN - Slagelse

Vi er glade for at høre, at I havde en god oplevelse, og at varerne var hurtigt klar til afhentning. Tak for jeres positive feedback.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte med click og collect

Bestilte med click og collect, det virkede bare, varen hurtig klar, nem og hurtig betjening, samlet en god oplevelse ved mit køb. 😊

4 de mayo de 2026

Respuesta de SILVAN - Slagelse

Vi er glade for at høre, at din Click&Collect-bestilling var en god oplevelse. Tak for din positive tilbagemelding!

God service

God service, god stenskærer - virker som den skal og var i pæn stand.

1 de mayo de 2026

Respuesta de SILVAN - Slagelse

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores service og stenskærer. Mange tak for din positive anmeldelse!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg blev idag betjent af Jens i Silvan…

Jeg har tidligere handlet i butikken og er der også blevet mødt af andre søde og dygtige kollegaer, så jeg kan varmt anbefale at besøge dem.

27 de abril de 2026

Respuesta de SILVAN - Slagelse

Det er dejligt at høre om din positive oplevelse i butikken. Vi er glade for, at du følte dig godt behandlet og fik god service. Tak for din anbefaling!

Perfekt vare

24 de abril de 2026

Respuesta de SILVAN - Slagelse

Mange tak for de 5 stjerner 😊 Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din vare.

God og hurtig service

God og hurtig service

23 de abril de 2026

Respuesta de SILVAN - Slagelse

Tak for din positive anmeldelse og de fem stjerner. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg lejer en terasse renser vasker alt…

Jeg lejer en terasse renser vasker alt og får af vide fordi det er lidt græs på den ene hjul vil jeg blive faktureret! Alt var rent 😞

20 de abril de 2026

Respuesta de SILVAN - Slagelse

Silvan oplyser følgende på vores hjemmeside:

"Værktøjet skal returneres rengjort og i samme stand, som da du fik den udleveret. Er dette ikke tilfældet vil du blive opkrævet et gebyr."

Maria

Fin service i butikken

Fin service i butikken

Hjælpsom personale..
Hurtig ekspedition 😊👍

15 de abril de 2026

Respuesta de SILVAN - Slagelse

Vi er glade for at høre, at du oplevede god service og hjælpsomt personale i butikken. Tak for din positive tilbagemelding!

Tak for bredt udvalg

Tak for bredt udvalg, søndag d.12/4 knækkede min “pooper-scooper” til kattebakken, den nærmeste dyrehandler i Slagelse ligger en bustur udenfor byen, jeg prøvede hos Silvan på Nordvej og sørme om de ikke havde en, det er så nemt at finde tingene da alt er angivet med tal hvor hvad findes, fik også støvmasker, så min søndag var reddet og jeg sparede buspengene, jeg vil nu tjekke jeres hjemmeside hver gang jeg mangler noget praktisk, tak og hilsen til hele det søde og hjælpende personale på Nordvej

12 de abril de 2026

Respuesta de SILVAN - Slagelse

Vi er glade for at høre, at du fandt det, du søgte, og at vores medarbejdere kunne hjælpe dig med at redde din søndag! Tak for din positive feedback og vi håber at se dig igen snart.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fin og hurtig ekspedition under…

Fin og hurtig ekspedition under afhentning af maskinen.

12 de abril de 2026

Respuesta de SILVAN - Slagelse

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med ekspeditionen ved afhentningen. Tak for din anmeldelse!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fik mine varer tidligere end de…

Jeg fik mine varer tidligere end de havde skrevet , så det var meget lækkert

Respuesta de SILVAN - Slagelse

Vi er glade for at høre, at du modtog dine varer før forventet! Tusind tak for din positive tilbagemelding😁

Hurtigt forsendelse

Hurtigt forsendelse

Respuesta de SILVAN - Slagelse

Vi er glade for, at du er tilfreds med leveringen. Tak for din positive feedback😊

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Skidt fragt/levering

Fair pris på produktet, men ALT for dyr fragt. Synes det er dårligt at man ikke kan få leveret til butikken, men kun kan vælge hjemme levering. Det kan ikke være de eneste produkter i får fra den leverandør. Når man så alligevel vælger at betale så høj fragt, giver det ingen mening at skulle vente i + 6 hverdage. Alle andre online butikker levere nærmest dag-til-dag

Respuesta de SILVAN - Slagelse

Varen på denne ordre kommer direkte fra vores leverandør, Silvan har desværre ikke plads til at lagerføre hele vores lagersortiment i vores fysiske butikker.

Leverandøren fastsætter den forventet leveringstid samt fragtprisen, de tager samme pris hvis den skal sendes til en af vores butikker.

Maria

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.