SILVAN - Vesterbrogade Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Vesterbrogade 10, 1620 København V, DK

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Never got my order after it was supposed to be ready for click & collect. Had to order it for delivery a week after as nobody bothered to get in touch despite me calling the specific shop. Still haven... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De unge mennesker der arbejder i silvan på vesterbrogade er så ordentlige og altid i godt humør og samtidigt tager de deres job yderst seriøst. Vi sender trygt pakker til vores kunder herfra selvom... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den mest fantastiske ekspedient, jeg nogensinde har mødt. En ung fyr (tror han hed Oskar), mødte mig, var hjælpsom, stillede de rigtige spørgsmål, og var hele tiden på forkant. Han var utrolig venlig... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

8078 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Flink ung dreng ved navn Charmarke

Flink ung dreng ved navn Charmarke, som hjalp med med hvilke skruer som ville passe til mit drivhusprojekt

8 de noviembre de 2025

Respuesta de SILVAN - Vesterbrogade

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse, og at du fik god hjælp til at finde de rette skruer til dit drivhusprojekt. Tak for din positive tilbagemelding!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god oplevelse hos Silvan!

Kundeservicen var venlig og hjælpsom, og selv om der var lidt kø, gik det hurtigt. Kontant betalingen blev håndteret nemt og professionelt. Alt i alt en super god oplevelse!

Respuesta de SILVAN - Vesterbrogade

Tusind tak for din positive feedback!

Top Service

Charmarke gav top service. Han var høflig, ordentlig og fik det hele til at køre glat. Rigtig god oplevelse

Respuesta de SILVAN - Vesterbrogade

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores service. Tak for din positive tilbagemelding om den gode betjening.

Bedste medarbejder service Ever

Bedste medarbejder service Ever, jeg var i silvan tæt på hovedbanegården her forleden, hvor jeg støtte ind på en ung energisk smilende dreng, som tog imod mig med åbne arme. Jeg fortalte ham mit problem som jeg har støvet på i noget tid, hvor jeg så manglet udstyr til de helt mindste detaljer. Denne unge fyr chamark tror jeg han sagde han hed gjorde et kæmpe styk arbejde for mig og et prikket til mit puslespil.

Kommer helt klart igen hvis han er på arbejde kan jeg godt love :)

Respuesta de SILVAN - Vesterbrogade

Vi sætter stor pris på, at du delte din oplevelse, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Siham i Silvan leverede virkelig god…

Siham i Silvan leverede virkelig god service med et smil og stor imødekommenhed. Hun var både hjælpsom og professionel.

13 de noviembre de 2025

Respuesta de SILVAN - Vesterbrogade

Tusind tak for den gode anmeldelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde en god og behagelig…

Jeg havde en god og behagelig oplevelse med personalet i silvan .
De var meget søde og hjælpsomme og gav sig god tid til at svare på spørgsmål.

Respuesta de SILVAN - Vesterbrogade

Vi sætter stor pris på at høre, at personalet var søde og hjælpsomme, og at de tog sig tid til at svare på dine spørgsmål. Tak for din positive feedback!

En fantastisk oplevelse i Silvan

Havde en super god oplevelse i Silvan. Personalet var virkelig hjælpsomme og guidede mig hurtigt til det, jeg manglede. Venlige, dygtige og effektive. Helt klart 5 stjerner herfra!

Respuesta de SILVAN - Vesterbrogade

Vi er glade for at høre om din gode oplevelse i Silvan! Vi sætter stor pris på din positive feedback om vores hjælpsomme og effektive personale. Tak for de 5 stjerner!

God kundeservice

God service, smilende medarbejdere. Alt i alt fed oplevelse! :)

Respuesta de SILVAN - Vesterbrogade

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores smilende medarbejdere og service. Tak for din anmeldelse!

Gode medarbejdere

Gode medarbejdere, mega flinke og hjalp mig med at forstå de ting og tog med mig op på 1 sal for at vise mig hvor tingene lå.

Respuesta de SILVAN - Vesterbrogade

Tak for din positive feedback og for at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Min nye Go To Silvan!

Fantastisk kundeservice, glade og friske medarbejdere. Fandt alle mine vare, og fik hjælp til at finde dem jeg ikke selv kunne finde!!
Min nye go to Silvan. Tak til jer.

13 de noviembre de 2025

Respuesta de SILVAN - Vesterbrogade

Vi er glade for at høre, at du havde en fantastisk oplevelse med vores kundeservice og medarbejdere. Tak for din positive tilbagemelding og anbefaling! Vi sætter stor pris på din ros.

God butik

Flot butik og god kundeservice

9 de noviembre de 2025

Respuesta de SILVAN - Vesterbrogade

Vi er glade for, at du synes om butikken og vores kundeservice. Tak for din positive anmeldelse!

Smilende medarbejdere

Jeg var forbi butikken for at købe nogle julekugler jeg havde set på jeres hjemmeside, og her blev jeg mødt af to fantastiske piger der var i fuld gang med at fylde julevare op. De var så hjælpsomme. Tak til jer.

9 de noviembre de 2025

Respuesta de SILVAN - Vesterbrogade

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse i butikken. Det lyder dejligt, at vores medarbejdere var så hjælpsomme med at finde julekuglerne. Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig fed kundeservice ved kassen

Virkelig fed kundeservice ved kassen. Mødte en sød og engagerende ungarbejder ved navn Charmarke. Han var fyldt med energi og super godt humør.

Alt i alt 10/10 oplevelse😊

5 de noviembre de 2025

Respuesta de SILVAN - Vesterbrogade

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse i butikken. Vi sætter stor pris på din positive feedback og dit besøg.

Hurtig betjening

Hurtig betjening, og virkelig sød personale, som tog godt imod mig, daglig oplevelse.

3 de noviembre de 2025

Respuesta de SILVAN - Vesterbrogade

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig betjening og at vores personale var imødekommende. Vi sætter pris på din feedback.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mega flotte juleudstillinger og så flot…

Mega flotte juleudstillinger og så flot en butik! Her kommer jeg igen

10 de noviembre de 2025

Respuesta de SILVAN - Vesterbrogade

Vi er glade for, at du kunne lide juleudstillingerne og butikken! Tak for din positive tilbagemelding; vi ser frem til dit næste besøg.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.