SILVAN - Viborg Opiniones 131

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Industrivej 28, 8800 Viborg, DK

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg skulle bruge maling, som skulle passe med farven på et Ikeamøbel. Sanne som hjalp mig, var utrolig dygtig, og brugte tid på at se, om hun kunne finde farvekoden på Ikeas hjemmeside. Sanne vejle... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Leje af betonsliber Overordnet god oplevelse, værktøjet var perfekt, dog var den nye unge mand bag kassen udfordret og ringede adskillige gange efter hjælp til køen af 10+ kunder, men uden der de... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Kunne godt sende mail ang. forventet levering når varen ikke er kommet denne dato som der er sendt på mail så kunden ved besked og hvad så man kan forvente af ventetid. Lidt dårlig opfølgning til de... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er storforbløffet. Den pæne og uimodstående knejt ved navn Sebastian hjalp mig og konen med at finde den korrekte maling til hundehuset derhjemme. Det skal ungerne derhjemme nok blive glade fo... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Kunne godt sende mail ang

Lidt dårlig opfølgning til deres kunder.
Men god service når kunden selv tog kontakt men dette skulle ikke være kunden med Silvan som tog kontakten til kunden.

21 de marzo de 2026

Respuesta de SILVAN - Viborg

Vi beklager meget den manglende information vedr. forsinkelsen på denne ordre fra vores leverandør.

Vi har gjort det klart for vores leverandør af denne vare, at Silvan skal have besked i tilfælde af evt. forsinkelser, så der kan informeres omkring dette i god tid.

Hr Brian

Hr. Brian er en fremragende mand! Han vil vise dig alt præcist, han smiler, og han udfører sit arbejde rigtig godt.

21 de marzo de 2026

Respuesta de SILVAN - Viborg

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores medarbejder. Vi sætter stor pris på din positive tilbagemelding om den gode service.

God service og glade medarbejdere

God service og glade medarbejdere

18 de marzo de 2026

Respuesta de SILVAN - Viborg

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores service og personale.

Rigtig god oplevelse hos Silvan

Rigtig god oplevelse hos Silvan.
Fik hjælp til at finde det jeg lige manglede og super dejlig service fra personalet 😊👍
Mega dejlig oplevelse, kommer der helt sikkert igen

25 de febrero de 2026

Respuesta de SILVAN - Viborg

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse og fik god service. Vi sætter stor pris på din positive tilbagemelding og ser frem til dit næste besøg😁

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gode priser og dejlig hjælp

Gode priser og dejlig hjælp. Tak for det :-)

5 de marzo de 2026

Respuesta de SILVAN - Viborg

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du synes om vores priser og hjælp.

Lånte en tæpperenser

Lånte en tæpperenser

De var super søde til at instruere mig i brugen og det var en ganske smertefri oplevelse at være i butikken. Det var hurtigt og nemt!

5 de marzo de 2026

Respuesta de SILVAN - Viborg

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med at leje en tæpperenser i butikken. Tak for din positive tilbagemelding om vores service og instruktioner!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mit produkt kom til tiden

Mit produkt kom til tiden, Tak

26 de febrero de 2026

Respuesta de SILVAN - Viborg

Tak for de 5 stjerner! Vi er glade for at høre, at dit produkt ankom til tiden. Vi sætter pris på din tilbagemelding😊

Hurtig levering, lave priser. 👍

25 de febrero de 2026

Respuesta de SILVAN - Viborg

Vi er glade for, at du er tilfreds med den hurtige levering og de lave priser. Tak for din anmeldelse!

17 de febrero de 2026

Respuesta de SILVAN - Viborg

Mange tak for din positive feedback (:

Valorada con 1 estrellas sobre 5

kastanjer på click og…

Bestilte en lykkekastanje på click og colect.
Stod til at være i Viborg
Viste sig at det var den ikke.
Websiden var ikke opdateret!!!!
Ikke tilbudt anden løsning.
Man havde 3 i Odense.
2 dage senere stod den stadig som værende at købe i Viborg????

28 de enero de 2026

Respuesta de SILVAN - Viborg

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os - hvilket der er behov for i dette tilfælde.

Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.

Mange tak for din tid.

Hurtigt og effektivt

Hurtigt og effektivt. Ikke mere at sige om det

22 de enero de 2026

Mange tak for de 5 stjerner og din positive feedback af vores service😊

Hjælp af Bobdan

Jeg havde det svært ved at finde den vare jeg havde brug for, men så fik jeg assistance af en medarbejder ved navnet af Bobdan tror jeg. Var til rigtig god fornuft og hjalp mig med at finde lige præcis den vare jeg havde brug for :)

18 de enero de 2026

Respuesta de SILVAN - Viborg

Vi er glade for at høre, vores medarbejder kunne hjælpe dig med at finde det, du søgte. Vi sætter stor pris på din tilbagemelding. Tak for din anmeldelse!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dobbelt betaling

Fik at vide at jeg kunne få dage refunderet hvis jeg aflevere det lejede udstyr tidligere end forventet. Men det kunne jeg ikke. Derfor kan Silvas nu udleje udstyret igen og der ved opnå dobbelt betaling i perioden 🙁

5 de enero de 2026

Respuesta de SILVAN - Viborg

Silvan oplyser følgende på vores hjemmeside samt i udlejningsbetingelserne:

"Eventuelt resterende betalt leje kan ikke refunderes såfremt lejer vælger at returnere det lejede materiel før aftalt tid."

Hjælpsomhed

Nem afhentning

11 de diciembre de 2025

Respuesta de SILVAN - Viborg

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med afhentning😊

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Lejet fliseskærer defekt

Den lejede fliseskærer var defekt da jeg kom hjem med den: En låsemekanisme manglede, magnetismen virkede ikke og der var ingen ekstra skærerhoveder med. Ærgerligt tid at spilde når jeg havde hyret handyman ind til at lægge fliserne. Ingen problemer med at få penge retur, flink og smidig personale.

10 de diciembre de 2025

Respuesta de SILVAN - Viborg

Vi beklager meget, at fliseskæreren var defekt og forårsagede spildt tid. Vi er glade for, at returneringen forløb problemfrit. Vi tager din feedback alvorligt og vil undersøge udstyret grundigt. Tak for din tålmodighed.

Varen blev leveret af GLS

Varen blev leveret af GLS, på min adresse dagen efter bestillingen.
Mega hurtigt

10 de diciembre de 2025

Respuesta de SILVAN - Viborg

Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig levering med GLS. Tak for din positive feedback og for at dele din oplevelse med os!

Super service 🤩

Ekspedienten i Silvan Viborg tilbød at bære en stor pakke ud i bilen for mig.
Da pakken ikke kunne komme ind i bilen, tilbød han yderligere at skille mig af med emballagen, så jeg kunne få varen ind i bilen.

11 de diciembre de 2025

Respuesta de SILVAN - Viborg

Vi er glade for at høre om den gode service, du har modtaget i butikken. Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse, og vi er taknemmelige for din positive feedback.

God betjening

God og hurtig betjening ved click og collect fra Peter

19 de noviembre de 2025

Respuesta de SILVAN - Viborg

Vi er glade for, at du havde en god og hurtig oplevelse med click og collect. Mange tak for din positive tilbagemelding!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.