2,6

Malo

2,6

Comprobamos las opiniones

bestel er niet, laat je niet bedotten!!!

Mensen bestel en koop niets via simpfit.com alles komt uit China en zijn berdriegers ondanks hun aantrekkelijke website kunnen ze niets leveren wat je bestelt alsook terugbetaling kunnen ze niet wegens hun rekeningen geblokkeerd. alles id brol en briel en je betaalt er teveel voor of je verliest je geld= 1 groot frauduleus bedrijf. laat je ajb niet bedotten!!!!

8 de octubre de 2023

Ik heb m altijd bij mij

Ik heb m altijd bij mij
Op mijn thuiswerkplek, op kantoor en in de auto. Ik heb nog nooit zo regelmatig water gedronken. En de fles isoleerd goed, het water blijft lekker koud!

2 de junio de 2021

Een ideale en fijne fles

Een ideale en fijne fles!
Een ideale fles die mij helpt te herinneren om water te drinken. Daarnaast is het meten van de temperatuur i.c.m. een blauw, groen of rood lampje heel fijn! Zo weet je precies de temperatuur van je water voor de thee. Blij met deze multifunctionele fles.

18 de mayo de 2021

Aanrader!

De SIPIT fles houdt het water goed op temperatuur, voor zowel warme als koude temperaturen. Verder zorgde het ervoor dat ik meer water ben gaan drinken. Zeker aan te raden!

18 de mayo de 2021

Sipit

Bestellen is eenvoudig en hoewel het product nog niet is geleverd, word je goed op de hoogte gehouden.

28 de abril de 2021