Jeg fik min lille hund Malou aflivet af Ditte i mandags- og jeg må sige, at afskeden blev meget fin og værdigt for Malou og os,der var omkring hende ❤️Det foregik stille og roligt,og Ditte var meget e... Ver más
La empresa ha respondido
Meget meget omsorgsfuld håndtering både telefonisk af Kristoffer og efterfølgende af Ditte som på meget respektfuld måde hjalp vores elskede kat afsted på den sidste rejse. Jeg værdsætter den ro som... Ver más
La empresa ha respondido
Tak for en fantastisk håndtering af et farvel til vores elskede hund. Tak Kristoffer for din profesionelle samtaler i telefonen og tak Ditte for din fantastiske måde at gennemføre vores farvel til... Ver más
La empresa ha respondido
Den 21 juli måtte vi desværre sige farvel til vores elskede lille hund Luna. Vi ville gerne have det skulle være i trygge rammer så Luna ikke skulle blive bange eller føle ubehag på sin sidste rejse,... Ver más
La empresa ha respondido
Hjemmeaflivning på dyrets præmisser, hvor familien kan være samlet om det sidste farvel i trygge omgivelser.
Promenaden, 2625, Vallensbæk, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
God oplevelse for dyr og menneske.
Rolig, empatisk, god tid.

Respuesta de Sjæledyrlægen
Vi havde en meget fin afsked med vores 14årige hund.
Ditte kom hos os og var meget dygtig og professionel, håndterede følsomt både hund og mennesker, det var for os den helt rigtige afsked.

Fredfyldt oplevelse.
Jeg kan varmt anbefale Sjæledyrlægen, Ditte sørgede for at de blev en rigtig god afsked, i det tempo vi ønskede det, der var god tid til at få sagt farvel.

Respuesta de Sjæledyrlægen
Det var en meget rolig og blid afslutning for vores hund, takket være dyrlæge Ditte’s empatiske måde at håndtere situationen på. Vi følte os meget trygge.
Kan varmt anbefales

Respuesta de Sjæledyrlægen
Sjæledyrelægen gjorde det til en tryg og god oplevelse i en svær tid, da vi skulle aflive vores dejlige hund. Kan kun give vores bedste anbefalinger. Tak for det.

Respuesta de Sjæledyrlægen
Vi valgte at bruge sjæledyrlægen da vi skulle have aflivet vores hund i sommers, og det har vi virkelig ikke fortrudt. Det var Ditte som var ude og aflive vores hund, og hun var så sød og forstående! Det var den fineste og mest respektfulde afsked, og vores børn kunne gå til og fra som de havde lyst til.
Vil til hver en tid anbefale Sjæledyrlægen, så man kan få sagt farvel til sit kæledyr på den mest rolige måde.

Respuesta de Sjæledyrlægen
Sjæledyrlægen har en empatisk og seriøs tilgang til den som regel meget triste opgave det er, at afslutte et kæledyrs liv. Ikke mindst forstår de at kommunikere via mail og SMS, i en form der giver ro og tryghed. En meget stor hjælp for os, da vi måtte sige farvel til Bianco, vores kat og trofaste ven gennem 16 år. De bedste anbefalinger til Sjæledyrlægen og deres servicemindede og meget professionelle setup.

Respuesta de Sjæledyrlægen
De varmeste anbefalinger herfra - Ditte var fantastisk varm og empatisk da vi skulle tage afsked med vores højt elskede katte, der var ro og al den tid jeg havde brug for og hun kom hurtigt da først den smertefulde beslutning var truffet

Respuesta de Sjæledyrlægen
Vi havde en rigtig fin oplevelse med at bruge sjæledyrlægen, da vi skulle tage afsked med vores hund Lady. Lige fra den første samtale, til besøget hjemme hos os, var det roligt og meget empatisk. Jeg kan varmt anbefale at bruge dem. Super søde og hjælpsomme, det hele var meget trygt for os og vores hund.

Respuesta de Sjæledyrlægen
Den 21. september var en ubeskrivelig hård dag for min familie og jeg. Vi måtte tage afsked med vores bedste Dexter, og det var den sværeste og mest smertefulde beslutning at skulle sige farvel, når vi for alt i verden gerne ville holde fast. Jeg fandt Sjæledyrlægen online, og kan kun være enig i de rosende anmeldelser. Ditte var utrolig rolig og empatisk, men mest af alt, gav hun os tid til at gennemgå processen i vores eget tempo. Hvis jeg havde brugt min egen dyrlæge, havde der været meget mindre tid, hvor vi med Ditte fik lov til stille og roligt at sige farvel til Dexter, med hele familien omkring ham. Som psykolog vil jeg gerne rose Ditte for hendes evne til at formå at være dyrlæge med et terapeutisk element på samme tid. Det var alle pengene værd. Tak til Ditte for hjælpen med at få Dexter over til Rainbow Bridge.

Respuesta de Sjæledyrlægen
Vi giver de varmeste anbefalinger til Ditte fra Sjæledyrlægen. Vores hund måtte aflives en weekend og Ditte kom med få timers varsel, var meget empatisk og gav tid og ro til at vi alle kom igennem den svære dag.

Respuesta de Sjæledyrlægen
Det er en svær tid når ens kæreste dyr skal aflives, og jeg er glad for vi valgte en hjemmeaflivning og vi valgte Sjæledyrlægen. Den lyttende, venlige og behagelig måde at være på var helt perfekt. Jeg vil til enhver tid anbefale hende. Tak🙏🏻 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Respuesta de Sjæledyrlægen
Vi måtte desværre tage afsked med vores elskede kat igennem 18 år. Ditte var utrolig ordentlig og oprigtig empatisk i sin tilgang til at hjælpe os med vores sidste farvel til vores elskede kat. Det betød utrolig meget.

Respuesta de Sjæledyrlægen
Det må være så svær en opgave. At komme ind i folks hjem, og man skal være oplysende men samtidigt usynlig, og sikke en tålmodighed man skal have. Jeg er så imponeret over at Ditte påtager sig sådanne opgaver og min egen oplevelse var mere end 5 stjerner værd. Tænk at så sørgelig en situation kan blive til den fineste oplevelse. Det er bestemt ikke sidste gang jeg anvender Sjæledyrlægen, det skal alle mine dyr få lov at få, det roligste farvel med en højest empatisk dyrlæge.

Respuesta de Sjæledyrlægen
Det er altid en svær og hård beslutning, når man ved man bør/skylder at sige farvel til ens bedste ven.
Vi valgte sjæledyrelægen for at det kunne foregå hjemme i trygge rammer for alle.
Dyrelægen kom til tiden, medbringende en fin lille papkiste. Der var tid til snak, tåre, billeder ovs. Stille og roligt i vores tempo, blev vi ledt igennem processen. Så svært men fint, takket være dem.
Kan kun anbefale sjæledyrelægen, og at få sagt det svære farvel på denne måde.
Det blev en fin, rolig og kærlig afsked.
Info om alt det praktiske, blev også givet fint. Kan kun varmt anbefale sjæledyrelægen, i så svær en beslutning/proces.

Respuesta de Sjæledyrlægen
Jeg kan på det absolut varmeste anbefale sjæledyrlægen. Personligt måtte jeg sige farvel til min bedste ven Loui, en fransk bulldog på knap 7 år pga. medfødt hjertefejl. Fra den dag jeg hentede hende til den dag jeg sagde farvel, har andre dyrlæger forsøgt at tage hende fra mig, men Loui var altid en fighter og modbeviste alle - og da hun så ikke kunne mere er jeg ekstremt glad for at det var Ditte der kom forbi mit hus og hjalp Loui over på den anden side. Loui var omringet af kærlighed og tryghed lige til det sidste, alt sammen takket være Ditte og hendes professionelle, rolige og forklarende person.

Respuesta de Sjæledyrlægen
Det var en rigtig fin oplevelse. Dyrlæge Ditte var rolig og empatisk - alvorlig med smil og omsorg. Min gamle kat kom afsted som jeg ønskede - roligt, stille og fredfyldt. Det var trist men nødvendigt at måtte tage afsked. Sorgen er der, men jeg havde i en tid været opmærksom på hvor det bar hen, så jeg var forberedt. Jeg kan på det varmeste anbefale Sjæledyrlægen og vil nok også igen benytte dem når ude i fremtiden det bliver tid.

Respuesta de Sjæledyrlægen
Ditte som er dyrlæge var lyttende og forstående. Hun gav sig tid til at være nærværende for den situation vi var i, da vores kat skulle aflives. Hun lod os være den del af det, som vi havde brug for. Det var en god måde at kunne få mulighed for at tage afsked med sin kat.

Respuesta de Sjæledyrlægen
Er så glad for at jeg fandt Ditte. Det var så fint, en meget professionel behandling og super medfølende. Det er det bedste jeg nogensinde har gjort. Tusinde tak for det.

Respuesta de Sjæledyrlægen
Har været uger om denne anmeldelse, men i virkeligheden, behøver mine stjerner til Ditte, ej at fylde ret meget.
Ditte er i sit helt rette element - sjæl, DET har hun.
Rykker hurtigt ud hvis nødvendigt.
Ditte tackler sorg, gråd, krise, på den fineste samt naturligste måde muligt.
Ditte formår uden ord, at være til stede, træde tilbage, give, plads, rum og ro.
TAK Ditte ♥️
Jinxy og jeg, fik sagt vort sidste farvel på bedst tænkelige vis - herhjemme, sammen, på hendes dyne.
For dette evigt Taknemmelig.
Medgiver Ditte mine aller varmeste anbefalinger!