Skaven Strand Camping og Sommerhusudlejning Opiniones

4. Cancha de minigolf
  5. Escuela de surf
  6. Pileta

Escrito por la empresa

Skaven Strand Camping er en hyggelig camping plads lige ud til Ringkøbing fjord, som vi overtog i 2024. Vi tilbyder store pladser, nye autocamper pladser, hytter og luxustelte og camplet samt sommerhuse til udlejning. På campingpladsen er der gode udendørs og indendørs faciliteter til alle både voksne, børn og unge. Lej en cykel eller nyd vores udendørs pool. Der er plads til masser af leg på legepladsen, lej en mooncar eller tag et spil på vores minigolf bane. Ønsker I at opholde jer indendørs er der et stort spillerum med pool bord, bordtennis og dartspil mm. Fjorden er perfekt til aktivitet såsom surfing og sejlads pga det lave vand. Du kan sågar komme på kitesufer skole eller leje kano eller kajakker. Til sommer 2026 har vi helt ny flot toiletbygning med sauna og udendørs køkken klar. Vi bestræber os på at give alle en god oplevelse hvad enten du er på camping eller i et af vores sommerhuse.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nye ejere med masser af gåpåmod

Havde en dejlig uge på Skaven Strand Camping i deres små hytter = ville beskrive dem som 'glamping' tønder, som minder om små sauna-hytter, der dufter fantastisk og med god plads. Der var generelt god plads på campingpladsen, selvom der var mange gæster i højsæson. Så dejligt at se børn lege sammen på tværs og voksne sidde i solen eller ved poolen og nyde den gode Rækkermølle Fadøl!

5 de agosto de 2024
Logotipo de Skaven Strand Camping og Sommerhusudlejning

Respuesta de Skaven Strand Camping og Sommerhusudlejning

Tak for den fine anmeldelse. Dejligt at I har nydt opholdet i vores nye tønde hytter.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De nye ejere af Skaven Strand Camping…

De nye ejere af Skaven Strand Camping pr 2024 er søde, rare og imødekommende. De giver sig tid til en snak og er nede på jorden. God service. Dejlig plads. Poolen er ren og fin. Gode faciliteter. Gode fadøl fra Rækkermølle bryghus. God butik med godt udvalg. Vi kommer gerne igen.
* * * * * stjerner herfra.

21 de julio de 2024
Logotipo de Skaven Strand Camping og Sommerhusudlejning

Respuesta de Skaven Strand Camping og Sommerhusudlejning

Tak for jeres anmeldelse, det var pæne ord. Det betyder meget.

Dejligt sted

Vi er yderst tilfreds med campingpladsen og hjælpsom lejrchef i forbindelse med snekaos sidst i april måned. Dejlige store enheder, med god mulighed for store campingvogne. Pænt og rent over alt. Vi kom på pladsen første gang i marts måned som fastliggere og vi bliver helt sikkert længe endnu, da vi har fundet os godt tilrette.

31 de agosto de 2016
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Dårlig service

Leje sommerhus og forlange service er to ting der ikke hænger sammen. Støj fra utøj i hytten, så freden man søgte, blev til mareridt, blev ikke behandlet på god vis. "Ejeren kommer på lørdag" og "Nå" til melding om at man ikke har fået et øje lukket om natten, fordi musene dansede på loftet.

Synes ikke at vores henvendelse hos Skaven Strand Camping og
Sommerhusudlejning blev taget alvorligt.

Er du til "klar dig selv" og "vi er da lige glade med dig, du har jo betalt" så er det her du skal tage på ferie....en skam, for Skaven ved Ringkøbing fjord er nu et dejligt sted...

12 de agosto de 2012

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.