Super geregeld, alleen jammer dat er alleennop werkdagen gereageerd word op boekingen, dat waa voor ons drie dagen wachten op bevestiging ivm Pasen en geboekt op Zaterdag. Verder alles prima in ord... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Al een aantal jaren vaste keuze vanwege prima prijs/kwaliteit. Jammer van een prijsverhoging van €300 per persoon op een identiek verblijf dat 2 jaar terug nog €450 kostte...
Ik deel zelden ervaringen, maar voor SkieninFrankrijk maak ik graag een uitzondering. SkieninFrankrijk was zeer bereikbaar, vriendelijk en behulpzaam. Zij hebben ons heel erg goed ontzorgd en ons met... Ver más
Wij gaan altijd met een grotere groep en met onze hond en willen naast de piste zitten, en bij skieninfrankrijk.nl vind ik altijd en eenvoudig de beste keuze. Bovendien zijn ze heel hulpzaam om achte... Ver más
Información sobre la empresa
Sobre SkieninFrankrijk
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé specialist in de Franse Alpen. Met nog steeds een vleugje pioniersgevoel.
Bij SkieninFrankrijk treft u een hecht team specialisten aan die persoonlijk de bestemmingen ontdekken, selecteren en afstemmen op uw wensen.
Información de contacto
Scheepswerflaan 163, 4941GZ, Raamsdonksveer
- +31(0)162402757
- info@skieninfrankrijk.nl
- www.skieninfrankrijk.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Snelle reactie, vriendelijk en informatief.
Wij boeken altijd onze wintersport bij Skieen in Frankrijk. Er gaat ook weleens iets mis maar het wordt altijd opgelost.
Goed geregeld
Goede website waar je ook op het aantal kamers in een appartement kan zoeken. Helaas een optie gevonden die uiteindelijk niet meer beschikbaar bleek (website werd daarna wel gelijk weer geupdate). Via telefonisch contact uiteindelijk toch een goed alternatief gevonden.
Voorlopig, onze reis gaat pas binnen enkele maanden door, ben ik heel tevreden. Een goede service via de website en de persoonlijke pagina. Wat niet duidelijk was, daar kreeg ik snel een duidelijk antwoord op.
Boeking
Wij zijn zeer prettig geholpen met de boeking van onze wintersport vakantie.Wij zullen in de toekomst vaker gebruik maken van jullie diensten
Tot dusver tevreden
Via zoeksite hier uitgekomen, goede prijs voor onze skivakantie maart 2015 naar Tignes. Kan nu dus nog niet zeggen of we over het geheel tevreden zijn aangezien de vakantie nog even duurt. Tot dusver wel tevreden over telefonische bereikbaarheid, beantwoorden van vragen, overzichtelijke site met persoonlijke inlogcode en leuk detail de automatische afteller tot je vakantie in dagen uren minuten en seconden,.. gewoon grappig...
Positieve meedenkers
Het maken van een gepaste keuze voor ons gezin was moeilijk dit jaar. Met de professionele hulp van SkieninFrankrijk de juiste keuze gemaakt :-) kunnen niet wachten tot het krokusverlof is! Dankjewel Fam. Hendriks
Snelle service
Dit is de 2e keer dat wij een ski vakantie bij Skiën in Frankrijk boeken.
Ze hebben een overzichtelijke website en de geïnstalleerde chatfunctie is al helemaal fantastisch als je snel iets wilt weten.
Voldoet aan alle gemakken als je het aan ons vraagt!
Geen prijsknokker maar kwaliteit.
Kwaliteitsaanbod tegen scherpe prijs.
Snelle hulp bij aanvullende wensen.
Meedenkend!
Bij de reservering en specifieke vragen met betrekking tot die reservering hebben we steeds een snelle en kwalitatief goede reactie ontvangen. Hierdoor verliep het boekingsproces optimaal voor ons.
Een punt van aandacht/suggestie:
aanbetalingen zijn eigenlijk niet meer van deze tijd. Ik zou een aantrekkelijk alternatief verzinnen voor zowel aanbieder als consument om deze aanbetaling af te schaffen of te verkleinen.
Ik boek al jaren naar tevredenheid via SkieninFrankrijk
Gewoon top! Sinds vorig jaar eigen inlogpagina, werkt ook prima. Helemaal tevreden.
Duidelijk en attent.
We hebben het meeste via de mail goed kunnen regelen, maar ook het (eenmalige) telefonische contact verliep vriendelijk. Prima service.
Fantastische organisatie.
Uitstekende service en een persoonlijke benadering. Maakt de verwachtingen helemaal waar.
Zeer tevreden
Goede en snelle service. Nu een paar vakanties verder bij skieninfrankrijk en dat doen we volgend jaar weer!!
Een top organisatie
Wij doen sinds 5 jaar onze vakanties regelen via skiën in Frankrijk en het is elk jaar super geregeld en nog nooit problemen gehad!!!!
goede service en meedenkende medewerksters.
Fijne organisatie, niets lijkt teveel, kritische noot het is niet goedkoop.
Super
Al 10 jaar boek ik mijn wintersport bij Skieninfrankrijk, naar volle tevredenheid.
Het zijn vriendelijke behulpzame mensen die met je meedenken en ieder jaar weer voor een onvergetelijke wintersport zorgen.
Vriendelijk en behulpzaam
Mijn ervaringen met SkieninFrankrijk zijn heel goed. Ik heb meerdere keren bij hen geboekt en altijd goed en snelle service ontvangen, vriendelijk en vooral meedenkend aan de telefoon. Doordat het contact over de mail en telefoon zo goed is, is de drempel heel laag om nog even een vraag te stellen. Alles klopte bij aankomst wat prettig is na een lange reis met jonge kinderen.
Supersnelle reacties en vele opties!
Erg snelle reacties gekregen met veel informatie en opties. Fijn om mee samen te werken!
Veel zin in
Al 20 jaar op de latten maar nu voor het eerst met skien in frankrijk op vakantie. Via via getipt en tot nu toe zeer goed gevoel over.
Persoonlijke mailcontacten en vlotte afhandeling.
Ik mag nog geen 5 sterren beoordelen, omdat de reis nog niet is volbracht.
Ik hoop eind Maart 5 sterren te kunnen beoordelen :-)
Succes en groeten,
Dion Luttikhuis
snelle service, overzichtelijk boekingsproces
De informatievoorziening was ruim voldoende. De overgebleven vragen werden direct via de chat beantwoord. Het boekingsproces en betaalmethodes waren online erg goed ingericht. SkieninFrankrijk maar zeer goed gebruik van de mogelijkheden van een web winkel.