skin-corner.dk Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget flotte kvalitets produkter og høj specialist viden indenfor faget. Har købt flere skinbukser, frakker og pels som alle har overgået min forventning på kvalitets siden. Det er yderligere sjældent... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service! 🌸 Jeg bestilte en RockandBlue vinterjakke søndag aften og den ankom med posten tirsdag formiddag👍. Jeg bor i Nordjylland og var lidt nervøs for, at jeg ikke havde mulighed for... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prøv at gå ind i Skindcorner på Helsingørsgade i Hillerød, de har det lækreste skindtøj og pelse til virkelig fornuftige priser. Indehaveren er utrolig sød og dygtig - også hvis du skal have noget sye... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En special butik, hvor de faktisk ved hvad de taler om. En butik hvor man får meget professionel betjening, en ærlig mening og aldrig føler sig presset til at købe. Kan varmt anbefales til alle der el... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de abrigos
  2. Tienda de bolsos
  3. Tienda de abrigos de cuero
  4. Tienda de productos de cuero
  5. Proveedor de abrigos de lana de oveja
  6. Tienda de ropa de invierno

Escrito por la empresa

*VELKOMMEN TIL SKIN CORNER – LUKSUS I SKIND, DUNJAKKER OG PELS* Hos Skin Corner finder du Nordsjællands mest eksklusive udvalg af skind, læder og pelsprodukter. Vi er dedikerede til at tilbyde dig enestående kvalitet og tidløst design, der forener det klassiske med det moderne. Er du på jagt efter det perfekte par skindbukser, en elegant dunjakke, eller måske en luksuriøs rulam? Så er du kommet til det rette sted. Vores sortiment rummer et bredt udvalg af eksklusive produkter til både kvinder og mænd, og vi er stolte af at præsentere de nyeste trends inden for skind-/pels-mode. Uanset om du ønsker et stilfuldt og sofistikeret look eller et råt og urbant udtryk, finder du altid noget særligt hos os. Vi tilbyder nøje udvalgte varer fra nogle af de bedste mærker, hvor kvalitet og håndværk er i fokus. Kom forbi vores butik og oplev den autentiske luksus på egen krop. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde lige præcis det, du drømmer om.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

16 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

I Skincorner i Hillerød får man prima service

Jeg har frekventeret Skincorner i Hillerød i en del år og købt pels og diverse sko, tasker og overtøj. Man får en prima proffessionel og personlig service af indhaveren og hendes personale.
Der er fint udvalg i både pelse, overtøj, tasker, handsker og sko.
En butik der helt sikkert varmt kan anbefales.

8 de marzo de 2012
Opinión espontánea

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.