Banner for Skindr

Skindr Opiniones 385

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bonjour et merci de pouvoir accéder a cette plate-forme de contact avec son/ses médecins. C est magnifique de pouvoir être tranquillisé et d etre pris en main et compris par son medecin sans tarder... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik kon nergens een dringende afspraak maken. Hier werd ik binnen de 48 uur geholpen met een juiste diagnose en goede medicatie

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik twijfelde vlak voor lange reis naar een ander continent of de arts van de spoedeisende hulp de juiste medicatie had voorgeschreven voor een acuut probleem en of de diagnose juist gesteld was . Sn... Ver más

La empresa ha respondido

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Compañía de software
  2. Dermatólogo

Escrito por la empresa

Skindr enables you to get fast, reliable help from a real dermatologist. Simply upload a couple photos and describing your skin problem. You will receive a response within 48 hours on average. This includes a diagnosis, treatment plan and prescription. So, stop waiting for months to get an appointment, start to Skindr!

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Mooi platform om direct geholpen te…

Mooi platform om direct geholpen te worden. Professionele aanpak. Ik ben fan.

31 de marzo de 2026

Respuesta de Skindr

Dag Patricia, bedankt voor je review! Super dat je tevreden bent met de professionele aanpak van Skindr. Bedankt voor je vertrouwen!

Aanrader

Snel verder geholpen met mijn huidprobleem. Goed advies ontvangen en de gepaste medicatie. Ik raad dit iedereen aan

26 de marzo de 2026

Eerste keer

Voor de eerste keer gebruik gemaakt van deze service. Het is niet goedkoop, zeker omdat je niets terug krijgt van de ziekenkas. Maar je wordt wel snel geholpen. Als je in persoon een afspraak maakt met een dermatoloog moet je meerdere maanden wachten en nu weet je toch al meer na 1-5dagen.

Ik zou het zeker aanraden.

8 de marzo de 2026

Respuesta de Skindr

Dag Stef, bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je snel geholpen bent en dat je Skindr aanraadt. We waarderen je vertrouwen in ons! :blush:

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snelle opvolging

Snelle opvolging, goede en duidelijke communicatie.
De oplossing die aangeboden werd helpt heel goed.
Mijn zoon lacht weer

18 de marzo de 2026

Respuesta de Skindr

Dag Tamara, bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de oplossing zo goed helpt en dit zo'n positief effect heeft op je zoon. Bedankt voor je vertrouwen in Skindr!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Duidelijke uitleg gekregen en ook…

Duidelijke uitleg gekregen en ook oplossingen en producten voorgesteld

15 de marzo de 2026

Respuesta de Skindr

Dag Nadine, bedankt voor je beoordeling! Geweldig om te horen dat je duidelijke uitleg en oplossingen hebt gekregen. Bedankt voor je vertrouwen in Skindr!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Une application a généraliser pour toutes les disciplines médicales.

C est magnifique de pouvoir être tranquillisé et d etre pris en main et compris par son medecin sans tarder. C est ce qui peut arriver de mieux quand on recherche un avis d expert de la profession.
J espère que cette application sera généralisée dans les plus brefs délais pour toutes les disciplines médicales.

19 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer zeker aan te raden voor een…

Zeer zeker aan te raden voor een dringende opinie bij zeker wel competente mensen

1 de marzo de 2026

Respuesta de Skindr

Dag Philippe, bedankt voor je mooie review! Super om te horen dat je tevreden bent en dat je Skindr aanbeveelt. Bedankt voor je vertrouwen!

Duidelijke en snelle feedback

Duidelijke en snelle feedback. Voorschrift wordt op ID kaart gezet. Bijkomende vragen nadien worden ook zeer snel en duidelijk beantwoord. Top!

2 de marzo de 2026

Respuesta de Skindr

Dag Wendy, dank je wel voor je review! Super om te horen dat je tevreden bent met de snelle en duidelijke feedback. Bedankt voor je vertrouwen in Skindr!

Fijne dermatoloog!

Ik moest 14 maanden wachten om in België gezien te worden door een dermatoloog, met een zwaar jeukende uitslag, dermatitis herpetiformis, de uitslag die vaak gepaard gaat met Coeliakie.

Dit kon zolang helemaal niet wachten, en ik heb daarom voor skindr gekozen. Ik koos voor andere huidproblemen ook nog een paar keer voor skindr, zo ook voor mijn moeder, die een vermoedelijk hardnekkige psoriasis plek heeft.

Ik betaalde 49 Euro voor telkens een basis consultatie. Jammer genoeg moest mijn moeder ook gezien worden en er is geen skindr dokter in onze buurt, vandaar dat ik 49 euro terug kreeg voor een toekomstig consult. Dit verliep perfect vlot.

Mijn ziekenfonds betaalt deze consultaties jammer genoeg niet terug, terwijl deze organisatie al langer dan vandaag op de Belgische markt opereert.

Skindr is prima en ik heb absoluut geen klachten. Maar waar ik wél problemen mee heb, is met de integratie in het Belgisch systeem. De organisatie is er, maar België is er blind voor als ziekenfondsen doen alsof ze er niks van weten. En dat mag dringend in orde komen.

12 de febrero de 2026

Respuesta de Skindr

Dag Marleen, bedankt voor je uitgebreide en mooie review! Fijn dat je zo tevreden bent over Skindr en dat we je kunnen helpen met je dermatologische vragen. We begrijpen je frustratie over de terugbetalingen en hopen dat daar in de toekomst verbeteringen komen. :blossom: Bedankt voor je vertrouwen!

Heel makkelijke app

Heel makkelijke app, fijn in gebruik en gebruiksvriendelijk. Binnen 1 dag antwoord gekregen met duidelijke uitleg en opvolging van een assistent ivm skincare. Heel tevreden.

21 de febrero de 2026

Respuesta de Skindr

Dag Nathalie, hartelijk dank voor je mooie review! Super om te horen dat je tevreden bent en dat Skindr je heeft kunnen helpen. Bedankt voor je vertrouwen in ons!

Top Service

Je wordt zéér snel geholpen. De producten die je nodig hebt staan onmiddellijk op je identiteitskaart en 24u na het advies van de dermatoloog krijg je ook nog bericht of er nog vragen zijn. Ikzelf, mijn man en ook mijn oudste zoon met hevige acne werden zéér goed geholpen. Top Service! Bedankt!

19 de febrero de 2026

Respuesta de Skindr

Dag Carine, bedankt voor je fijne review! Leuk om te horen dat we jou en je gezin zo goed hebben kunnen helpen. Bedankt voor je vertrouwen in Skindr!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb heel snel betrouwbare informatie…

Ik heb heel snel betrouwbare informatie gekregen. Daar was ik heel goed mee geholpen. Ook op mijn extra vraag kwam onmiddellijk antwoord.

15 de febrero de 2026

Respuesta de Skindr

Dag Marie-Anne, bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat we je snel en goed hebben kunnen helpen. Bedankt voor je vertrouwen in Skindr!

Vlot en simpel verloop

Alles verloopt vlot en is simpel in te voeren. Snelle reactie. Voorschriften, labo´s ... niets is een probleem. Goede opvolging.

30 de enero de 2026

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.