Bonjour et merci de pouvoir accéder a cette plate-forme de contact avec son/ses médecins. C est magnifique de pouvoir être tranquillisé et d etre pris en main et compris par son medecin sans tarder... Ver más

Ik kon nergens een dringende afspraak maken. Hier werd ik binnen de 48 uur geholpen met een juiste diagnose en goede medicatie
Ik twijfelde vlak voor lange reis naar een ander continent of de arts van de spoedeisende hulp de juiste medicatie had voorgeschreven voor een acuut probleem en of de diagnose juist gesteld was . Sn... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Skindr enables you to get fast, reliable help from a real dermatologist. Simply upload a couple photos and describing your skin problem. You will receive a response within 48 hours on average. This includes a diagnosis, treatment plan and prescription. So, stop waiting for months to get an appointment, start to Skindr!
Kliniekstraat 27/A, 9000, Gent, Bélgica
- care@skindr.com
- www.skindr.com
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Super service
Zeer tevreden!
Snelle hulp, deskundig advies en follow up indien nodig! En dit allemaal voor een heel betaalbare prijs! Ik ben fan!
Duidelijke app en goede communicatie
Duidelijke app om te gebruiken, vlotte communicatie en de nodige producten / voorschriften zijn vlot te verkrijgen na uitleg van de dermatoloog.
Mooi platform om direct geholpen te…
Mooi platform om direct geholpen te worden. Professionele aanpak. Ik ben fan.

Aanrader
Snel verder geholpen met mijn huidprobleem. Goed advies ontvangen en de gepaste medicatie. Ik raad dit iedereen aan
Eerste keer
Voor de eerste keer gebruik gemaakt van deze service. Het is niet goedkoop, zeker omdat je niets terug krijgt van de ziekenkas. Maar je wordt wel snel geholpen. Als je in persoon een afspraak maakt met een dermatoloog moet je meerdere maanden wachten en nu weet je toch al meer na 1-5dagen.
Ik zou het zeker aanraden.

Snelle opvolging
Snelle opvolging, goede en duidelijke communicatie.
De oplossing die aangeboden werd helpt heel goed.
Mijn zoon lacht weer

Respuesta de Skindr
Duidelijke uitleg gekregen en ook…
Duidelijke uitleg gekregen en ook oplossingen en producten voorgesteld

Respuesta de Skindr
Une application a généraliser pour toutes les disciplines médicales.
C est magnifique de pouvoir être tranquillisé et d etre pris en main et compris par son medecin sans tarder. C est ce qui peut arriver de mieux quand on recherche un avis d expert de la profession.
J espère que cette application sera généralisée dans les plus brefs délais pour toutes les disciplines médicales.
Zeer zeker aan te raden voor een…
Zeer zeker aan te raden voor een dringende opinie bij zeker wel competente mensen

Duidelijke en snelle feedback
Duidelijke en snelle feedback. Voorschrift wordt op ID kaart gezet. Bijkomende vragen nadien worden ook zeer snel en duidelijk beantwoord. Top!

Fijne dermatoloog!
Ik moest 14 maanden wachten om in België gezien te worden door een dermatoloog, met een zwaar jeukende uitslag, dermatitis herpetiformis, de uitslag die vaak gepaard gaat met Coeliakie.
Dit kon zolang helemaal niet wachten, en ik heb daarom voor skindr gekozen. Ik koos voor andere huidproblemen ook nog een paar keer voor skindr, zo ook voor mijn moeder, die een vermoedelijk hardnekkige psoriasis plek heeft.
Ik betaalde 49 Euro voor telkens een basis consultatie. Jammer genoeg moest mijn moeder ook gezien worden en er is geen skindr dokter in onze buurt, vandaar dat ik 49 euro terug kreeg voor een toekomstig consult. Dit verliep perfect vlot.
Mijn ziekenfonds betaalt deze consultaties jammer genoeg niet terug, terwijl deze organisatie al langer dan vandaag op de Belgische markt opereert.
Skindr is prima en ik heb absoluut geen klachten. Maar waar ik wél problemen mee heb, is met de integratie in het Belgisch systeem. De organisatie is er, maar België is er blind voor als ziekenfondsen doen alsof ze er niks van weten. En dat mag dringend in orde komen.

Heel makkelijke app
Heel makkelijke app, fijn in gebruik en gebruiksvriendelijk. Binnen 1 dag antwoord gekregen met duidelijke uitleg en opvolging van een assistent ivm skincare. Heel tevreden.

Top Service
Je wordt zéér snel geholpen. De producten die je nodig hebt staan onmiddellijk op je identiteitskaart en 24u na het advies van de dermatoloog krijg je ook nog bericht of er nog vragen zijn. Ikzelf, mijn man en ook mijn oudste zoon met hevige acne werden zéér goed geholpen. Top Service! Bedankt!

Respuesta de Skindr
Ik heb heel snel betrouwbare informatie…
Ik heb heel snel betrouwbare informatie gekregen. Daar was ik heel goed mee geholpen. Ook op mijn extra vraag kwam onmiddellijk antwoord.

rapidité et professionnalisme
professionnalisme, rapidité des réponses, proposition de plusieurs solutions, gentillesse et rapidité des rendez-vous
Snelle response en juiste diagnose en…
Snelle response en juiste diagnose en juiste behandeling
Vlot en simpel verloop
Alles verloopt vlot en is simpel in te voeren. Snelle reactie. Voorschriften, labo´s ... niets is een probleem. Goede opvolging.
Más información sobre otros tipos de reseñas.