Skinpharma Opiniones

TrustScore: 2.5 sobre 5

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Pakket niet geleverd omdat de website van DHL niet werkt en ik niet kon aangeven dat het ergens anders bezorgd kon worden. Na contact met de klantenservice zou het pakket naar een servicepunt verstuur... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Twee producten van eucerin besteld. Geen communicatie over de bestelling, geen bericht over de verzending en ook nog een verkeerd product geleverd. Ik heb een voorstel gedaan om het verkeerde prod... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Helaas de verkeerde artikelen geleverd gekregen, via de mail een retour adres ontvangen maar na een bezoek aan het postkantoor (niet op ons dorp) bleek er een verkeerde postcode doorgegeven te zij... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De eerste keer bestellen begon gelijk goed, ik kreeg mijn pakje binnen heel erg netjes ingepakt, goed geleverd & zag er allemaal netjes uit. De keren daarop volgend nog steeds zeer tevreden, afento... Ver más

Información sobre la empresa

1. Clínica dermatológica

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Skinpharma is dé webshop voor apotheek cosmetica zoals Vichy, Eucerin, La Roche-Posay. Daarnaast hebben wij unieke merken zoals: Roger et Gallet, Beauté Pacifique en Babé. Wij onderscheiden ons in snelle levering, goede prijzen en het juiste advies.

Malo

TrustScore: 2.5 sobre 5

181 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk, snel. Als er zich een probleem voordoet wordt er snel en correct naar een oplossing gezocht. Bijzonder prettig.

8 de diciembre de 2013

goede en snelle service

ik zou iets meer omschrijving willen hebben op de site, zodat je beter kunt kiezen
Ik wilde iets weer weghalen ( omdat ik later zag dat ik de verkeerde kleur foundation had gekozen, en dat lukt dan niet ) dan moet je helemaal weer opnieuw beginnen

30 de noviembre de 2013
Logotipo de Skinpharma

Respuesta de Skinpharma

Beste Jenny,

bedankt voor jouw reactie en beoordeling.

Als je in de bestelling zit kunt je op ' toon winkelwagen' klikken in het blok van winkelwagen. Hier kun je dan aantallen aanpassen.

We hopen je graag snel terug te zien!

Kim,
Skinpharma

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Helaas geen volledige bestelling ontvangen

Het bonusartikel in de bestelling ontbreekt (zonder kennisgeving).
Na reclamatie wordt een alternatief aangeboden terwijl het ontbrekende artikel gewoon als bestelbaar op de website staat.
Wij gaan vooralsnog uit dat er geen kwade opzet is maar begrijpen doen we het niet

De fout is na plaatsing van deze reactie alsnog naar tevredenheid opgelost.

29 de noviembre de 2013
Logotipo de Skinpharma

Respuesta de Skinpharma

Beste mevrouw de Koning,

Onze excuses voor het ongemak. We hadden dit over het hoofd gezien. Het wordt zo snel mogelijk met u in orde gemaakt.

We hopen u dan toch weer terug te zien.

Fijne dag verder.

Kim,
Skinpharma Team

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Een snelle manier om producten in huis te krijgen, maar de website mag wat duidelijker

Ik beoordeel Skinpharma goed. De producten die ik bestel heb ik twee dagen later in huis. Vaak nog met een extraatje erbij, dat is natuurlijk altijd leuk. Een minpuntje is, dat het zoeken naar artikelen soms lastig is, omdat bepaalde producten erg veel op elkaar lijken. Is het mogelijk om een lijstje met favorieten aan te maken?

3 de noviembre de 2013

Prima

Prima site, duidelijk en goed tempo.
5 sterren wanneer ik de spullen de volgende dag in huis heb in plaats van 2-3 dagen.

31 de octubre de 2013

vlot en betrouwbaar

onze bestellingen bi Skinpharma worden altijd vlot en klantvriendelijk afgehandeld.
Onze ervaring met de geleverde producten is positief, en inspireert betrouwbaarheid

5 de septiembre de 2013
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Complete service!

Skinpharma, dank. Jullie zijn een goede webwinkel, wat jullie beloven klopt. Ik had mijn items de volgende dag in huis.
Dineke Heersma

22 de agosto de 2013
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.