Banner for Skoringen - Ballerup Centeret

Skoringen - Ballerup Centeret Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Baltorpvej 2, 2750 Ballerup, DK

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fuld tilfredshed. Fin betjening med engageret hjælp til at finde den rigtige sandal. Da butikken ikke havde den ønskede sandal i min størrelse, blev den bestilt hjem, og allerede dagen efter modtog je... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jeg blev betjent af en ung dame, der vidste meget lidt om skoene, og startede ud med hver gang jeg spurgte til store størrelser, det har vi nok ikke. Hun kendte ikke Tilde forskellige skomærker særken... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg blev vejledt til at købe sko med svangstøtte. Ekspedienten gav sig god tid til at fortælle om de forskellige sko og viste mange modeller frem. Det var rart at der var tid til at prøve sko i ro og... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En herlig ekspeditrice, der gav sig tid til at finde de helt rigtige sko. Meget flink og serviceminded.

Información sobre la empresa

1. Zapatería
  2. Tienda de bolsos
  3. Tienda de bolsos y equipaje
  4. Tienda de bolsos de mano

Sobre Skoringen - Ballerup Centeret

Escrito por la empresa

Skoringen er med sine 160 butikker i Danmark og Norge den førende skokæde i Norden. Skoringen har sko til hele familien – både til mor, far og til børnene.

Skoringen kundeservice

Escrito por la empresa

Click & Collect (Afhent efter 1 time)
Køb dine sko online og afhent dem i din lokale Skoringen. Hvis ikke du vil gå forgæves, så er vores Click & Collect en oplagt mulighed for dig. Lige så snart at du har fuldført din Click & Collect-ordre på vores webshop, så får din valgte Skoringen butik besked. Herefter sætter butikken din ordre til side og du får en mail, så snart den er klar til afhentning. Vi gør alt hvad vi kan, for at klargøre din ordre inden for 1 time i butikkens åbningstid. Det er både nemt og hurtigt.
Gratis levering ved køb over 499,-
Gratis retur og ombytning i alle butikker

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

660 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid god behanling i Ballerup skovlunde

Altid god behanling i Ballerup slentret

29 de julio de 2022

Hej Anna-Marie

Tusind tak for besøget og den positive feedback. Vi glæder os til at se dig i butikken igen, når der atter er brug for nye sko 🤗

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Er alt god kvalitet og rigtig god…

Er alt god kvalitet og rigtig god service🥰👍

6 de julio de 2022

Hej Simret

Det er skønt at høre, at betjeningen i butikken levede op til forventningerne. Tusind tak for dit besøg 🥰

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god pris og hurtig levering.

Rigtig god pris og hurtig levering.
Kompetente og venligt personale i den fysiske butik i Ballerup centret.

5 de julio de 2022

Hej Linda

Dejligt at høre! Tusind tak for den skønne feedback 🤗

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sød hjælpsom dame i butikken.

Sød hjælpsom dame i butikken.
De rette sko var hjemme i min størrelse (jeg bruger 41 og 42)

30 de junio de 2022

Hej Rose

Tusind tak for den flotte anmeldelse til Skoringen Ballerup Centeret - den sætter vi stor pris på ⭐

Super betjening

6 de marzo de 2022

Hej Gull Maj,

Tusind tak for din anmeldelse og ros til Skoringen i Ballerup Centeret, det sætter vi stor pris på😊

Elisabeth

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Skoene bestilt på nettet var fine og…

Skoene bestilt på nettet var fine og passede perfekt.Hurtig levering i forretning også ok.

2 de febrero de 2022

Hej Ina,

Tusind tak for de fem stjerner og den positive feedback 😀

Ualmindelig god service.

27 de noviembre de 2021

Hej Lone,

Hvor er det dejligt at høre, at du fik ualmindelig god service i Skoringen i Ballerup Centret, vi siger 1000 tak for din anmeldelse og at du gave dig tid til at skrive den😊

Elisabeth

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service vores favorit sko butik

Vi er så glade for at købe sko til vores børn her. Super god og venlig service og de ringer til anden butik for at skaffe rigtig størrelse. Kan klart anbefales

25 de octubre de 2021

Hej,

Tusind tak for din flotte femstjernet anmeldelse til Skoringen Ballerup Centeret 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super betjening og imødekommende…

Super betjening og imødekommende personale.

9 de octubre de 2021

Hej Lene,

Tusind tak for din feedback og besøg! Vi er så glade for at høre, vi lever op til forventningerne 🥳

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super betjening og fine varer

Super betjening og fine varer. Kan klart anbefale butikken.

6 de octubre de 2021

Hej Anne,

Tusind tak for din flotte femstjernet anmeldelse og feedback 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dejlig service og godt udvalg.

Dejlig service og godt udvalg.
Jeg fik virkelig god vejledning og kom hjem med de helt rigtige støvler til mit barn samt indlæg til mig selv.

3 de octubre de 2021

Hej Louise,

Dejligt at høre, vi havde lige det, du var på udkig efter. Tusind tak for din skønne anmeldelse 🤗

Altid super service

Får altid super service og masser at vælge imellem.
Enormt søde og hjælpsomme medarbejdere.

30 de agosto de 2021

Hej Henriette,

Vi er simpelthen så glade for at høre, at din oplevelse levede op til forventningerne 🥳 Tusind tak for de rosende og fem stjerner ⭐

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig god og kvalificeret service…

Virkelig god og kvalificeret service ved køb af børnesko

25 de agosto de 2021

Hej Helene,

Dejligt at høre, du er tilfreds med servicen hos os! Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse med os herinde. Tusinde tak for det 😀

Super service

Super service, vi kunne ikke være mere tilfredse 😊

22 de agosto de 2021

Hej Vibeke,

Sikke en skøn anmeldelse 🙏 Det gør os så glade at høre, at servicen og oplevelsen i butikken lever op til forventningerne.

Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen en anden god gang 😀

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super professionel personale og meget…

Super professionel personale og meget behagelig personale. 🤩

27 de julio de 2021

Hej,

Tusind tak for din skønne feedback og rosende ord! Dejligt at høre, vi levede op til forventningerne 😍

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden god gang ⭐

Butik kan anbefales

Jeg fik en god service, og ekspedienten var smilene og venlig.

27 de julio de 2021

Hej Anni,

Sikke en skøn anmeldelse 😍 Tusind tak for at dele din feedback og oplevelse med os herinde.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.