Fuld tilfredshed. Fin betjening med engageret hjælp til at finde den rigtige sandal. Da butikken ikke havde den ønskede sandal i min størrelse, blev den bestilt hjem, og allerede dagen efter modtog je... Ver más

La empresa ha respondido
Jeg blev betjent af en ung dame, der vidste meget lidt om skoene, og startede ud med hver gang jeg spurgte til store størrelser, det har vi nok ikke. Hun kendte ikke Tilde forskellige skomærker særken... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg blev vejledt til at købe sko med svangstøtte. Ekspedienten gav sig god tid til at fortælle om de forskellige sko og viste mange modeller frem. Det var rart at der var tid til at prøve sko i ro og... Ver más
La empresa ha respondido
En herlig ekspeditrice, der gav sig tid til at finde de helt rigtige sko. Meget flink og serviceminded.
Escrito por la empresa

Baltorpvej 2, 2750, Ballerup, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de Skoringen - Ballerup Centeret
Rigtig god pris og hurtig levering.
Kompetente og venligt personale i den fysiske butik i Ballerup centret.

Respuesta de Skoringen - Ballerup Centeret
Sød hjælpsom dame i butikken.
De rette sko var hjemme i min størrelse (jeg bruger 41 og 42)

Respuesta de Skoringen - Ballerup Centeret
Dejlig service og venlig betjening kan kun anbefales

Respuesta de Skoringen - Ballerup Centeret
Venlig og kompetent hjælp til valg af sko og sandaler til barn

Respuesta de Skoringen - Ballerup Centeret
Skoene bestilt på nettet var fine og passede perfekt.Hurtig levering i forretning også ok.

Respuesta de Skoringen - Ballerup Centeret
Vi er så glade for at købe sko til vores børn her. Super god og venlig service og de ringer til anden butik for at skaffe rigtig størrelse. Kan klart anbefales

Respuesta de Skoringen - Ballerup Centeret
Super betjening og fine varer. Kan klart anbefale butikken.

Respuesta de Skoringen - Ballerup Centeret
Dejlig service og godt udvalg.
Jeg fik virkelig god vejledning og kom hjem med de helt rigtige støvler til mit barn samt indlæg til mig selv.

Respuesta de Skoringen - Ballerup Centeret
Får altid super service og masser at vælge imellem.
Enormt søde og hjælpsomme medarbejdere.

Respuesta de Skoringen - Ballerup Centeret
Virkelig god og kvalificeret service ved køb af børnesko

Respuesta de Skoringen - Ballerup Centeret
Super professionel personale og meget behagelig personale. 🤩

Respuesta de Skoringen - Ballerup Centeret
Jeg fik en god service, og ekspedienten var smilene og venlig.