Til Skoringen i Fredericia: Tusind tak for jeres fantastiske service ❤️ At I gad ulejlige jer med at sende mig et par støvler, helt til Slagelse 🙏🏻 Og jeg modtog dem blot 1 1/2 hverdag senere!... Ver más

La empresa ha respondido
Altid tilfreds om man handler på nettet eller ved skoringen l Fredericia , i forretningen er der altid god service .
La empresa ha respondido
Super dårlig service man bliver mødt af. 2 gang jeg får limet støvler der er købt slut januar 2025 pga. de holder dårligt og normalprisen er 1000 kr for Tommy Hilfiger. Bliver mødt med at det... Ver más
Escrito por la empresa

Danmarksgade 17, 7000, Fredericia, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Køber et par loafers torsdag.
Skulle have dem på fredag og opdager så de er gået op i stoffet og samt sålen ikke er helt limet i den ene side. Jeg når ikke at komme afsted med dem om lørdagen.
Men kommer så afsted mandag, kommer ind og hun siger de skal bare have noget lim på flappen; og det er jeg helt tilfreds med. Spørg ang sålen. SOM HUN SLET IKKE KAN SE DER ER NOGET GALT MED.
Okay så- siger så at man godt kan se forskel.
Hun bliver så sur og siger så må du finde noget andet for du vil aldrig blive tilfreds, og smider skoene ned på bordet, som om jeg er mega træls.
Jeg siger til hende at jeg synes hun bliver lidt sur.
Hvor hun så siger nej men du vil jo aldrig blive tilfreds ? Øh okay, hvor ved hun så det fra, har aldrig byttet noget af det jeg har købt der inde før.
Men okay. Jeg får så byttet mine sko til nogle andre sko, som jeg egentlig ikke helt ville have.
Men TAK for at bytte mine sko som tydeligvis havde fejl. Til et par andre. Og tak den den anden medarbejder. Som i det mindste gav en god betjening.
Men derfor sætter jeg ikke mine fødder der igen.
Det du sikkert glad for. Og synes egentlig altid du har virket ret negativ når man kommer, som om din dag er ødelagt når der kommer kunder.

Respuesta de Skoringen - Fredericia
Anbefaler til alle god kvalitet og rigtig søde mennesker til at hjælpe

Respuesta de Skoringen - Fredericia
Super dårlig service man bliver mødt af.
Bliver mødt med at det er en børne støvle og det er det bedste de kan gøre, de er ikke ordenligt limet.
Derefter siger hun også at man skal tage støvlerne ordenligt af og ikke træde dem af, men jeg træder dem skam ikke af. Virkelig dårlig service.!
Overvejede lige at jeg skulle købe mine sommersko der, men det bliver et nej tak.

Til Skoringen i Fredericia:
Tusind tak for jeres fantastiske service ❤️
At I gad ulejlige jer med at sende mig et par støvler, helt til Slagelse 🙏🏻
Og jeg modtog dem blot 1 1/2 hverdag senere!
Det bliver ikke sidste gang jeg tinger til jer!
Igen tusind tak!

Respuesta de Skoringen - Fredericia
Vi har haft en meget dårlig oplevelse i skoringen. Min kæreste kom ned med min søn’s sandaler som var 1,5 måned gamle og ødelagt i sålen. Ekspedienten forklarede at de ikke tålte vand, og min kæreste forklarede så de er gået helt almindeligt med, ikke i havet ikke i Pool eller badekar eller vasket. Men de tåler ikke engang regnvejr sagde hun. Hvilket jo er underligt i din danske sommer med meget regn skulle man så have skifte sko med hvis man var på tur og der kom en byge. De dækkede det ikke det eneste de kunne tilbyde var rabat på et nyt par. Mage til dårlig service skal man lede længe efter. Kan ikke anbefale dette til nogen. Man skulle Tro de ville værne om deres kunder i byen. Men nej ingen service overhoved

Respuesta de Skoringen - Fredericia
Meget tilfreds med den super gode vejledning jeg fik til køb af sandaler til min søn.

Respuesta de Skoringen - Fredericia
Jeg har, været inde i sko ringen og hente nogen sandaler fra en, anden butik. Og jeg fik en Mega god service af en ung medarbejder her, i Fredericia. Skoringen er, en god butik og jeg er, så godt tilfreds med at jeg kan, bestille varer online ned til min egen Sko ring. Hvis de ikke lige har, noget jeg lige går efter. Så 5. Stjerner her fra mig.

Respuesta de Skoringen - Fredericia
Altid kompetente og god service, både ved køb og reklamationer

Respuesta de Skoringen - Fredericia
Har oplevet 3 gange nu at komme ind i butikken og der bliver ikke engang sagt hej. Denne gang stod der 2 ekspedienter ved kassen. Jeg var den eneste kunde i butikken og ingen af dem sagde hej eller spurgte om jeg havde brug for hjælp. Ikke engang et smil eller anden form for at bliver hilst på.
Ikke et sted jeg har lyst til at bruge mine penge.

Respuesta de Skoringen - Fredericia
Fuldt ud tilfreds. Det ene par sko var for små men det var så nemt at bytte i selve butikken til et par jeg kunne passe.

Respuesta de Skoringen - Fredericia
Var glad for oplevelsen for at handle på jeres hjemmeside, tilgengæld returnerings delen var virkelig en elendig oplevelse i butik (Fredericia).
Hvis jeg køber hos jer igen tænker jeg at jeg returnerer med returlabel istedet hvis det er nødvendigt at returnere, og ikke i butik.
Opdatering:
Har skrevet til jeres email et par uger siden og intet respons fået.

Respuesta de Skoringen - Fredericia
Más información sobre otros tipos de reseñas.