Jeg havde købt et par sko 23.08.2023 og efter daglig brug gik lynlåsen i stykker. Jeg henvendte mig i butikken i Haderslev, og den venlige ekspedient hjalp med at finde garanti bon'en. Efter hun hav... Ver más

La empresa ha respondido
Dårlig oplevelse. Fik at vide af en ung medarbejder at jeg kunne afprøve den der hjemme i en måned for at se om skoen vil fungere for mig. Hun siger intet om det kun skal foregå indenfor eller ej. Bar... Ver más
La empresa ha respondido
God service Skoene var for store(desværre) men ingen problem. Fik penge tilbage med det samme i butikken i Haderslev
La empresa ha respondido
Altid super god service og et stort udvalg af sko til hele familien. Gode tilbud og kampagner.
Escrito por la empresa

Bispegade 14, 6100, Haderslev, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Handlede på nettet, hentede i butikken i byen, ingen problemer og god service

Respuesta de Skoringen - Haderslev
Ja. Fin service i forhold til, at jeg ikke havde ordrenr. med. Det vil være god service, hvis man fik tilbudt at få den pakket ind, når det er til en gave.

Respuesta de Skoringen - Haderslev
Det er nemt at bestille på Skoringen.dk og med hurtigt levering.

Respuesta de Skoringen - Haderslev
Jeg fik en rigtig god betjening. Hun havde en STOR tålmodighed og forsøgte virkelig at hjælpe mig med at finde nye sko og sandaler til mine specielle fødder.

Respuesta de Skoringen - Haderslev
Jeg har handlet hos Skoringen i Haderslev hvor jeg fik super service af en meget dygtig og venlig ung salgsmedarbejder, så alt i alt en dejlig oplevelse.

Respuesta de Skoringen - Haderslev
Jeg fik tilbudt hjælp med det samme og hun var sød og venlig. Da jeg havde valgt, var hun omhyggelig med at kontrollere, at der ikke var nuance forskelle på skoene.

Respuesta de Skoringen - Haderslev
Rigtig god og kvalificerede betjening, jeg kommer meget gerne igen

Altid god og kompetent vejledning i butikken i Haderslev 😊👍

Respuesta de Skoringen - Haderslev
God betjening, smiler,hjælpsom,hurtig at få varer hjem da jeg skulle ha større støvler

Respuesta de Skoringen - Haderslev
Sød ekspedient som vejledte ved spørgsmål.
Prisen som den skulle være.
Alt i alt en go shoppedag i butikken.

Respuesta de Skoringen - Haderslev
Venlig betjening. Lyttede til mine ønsker - jeg har lidt problematiske fødder - og hjalp mig til det rette fodtøj. Rigtig god oplevelse.