Ekspedienten kunne godt deltage noget mere, og yde service ved handlen. Derfor får Skoringen ikke 5 stjerner men 4.

La empresa ha respondido
Hurtig betjening - og god vejledning i at være medlem af kundeklub, så kvittering gemmes. Jeg undrer mig dog over, at jeg ikke kan vælge Herning som favoritbutik?
La empresa ha respondido
Jeg har været i Skoringen butik i Herning i dag og har købt et par god sandaler til god udsalsg pris 😄Jeg fik rigtig god hurtig service af smilende og venlig personaler…Dejlig butik at kommer igen
God vejledning
Escrito por la empresa

Bredgade 8, 7400, Herning, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de Skoringen - Herning
jeg kunne få skoene leveret hurtigt i forretningen
Hvor der også er en god betjening
Handler gerne i Skoringen igen

Respuesta de Skoringen - Herning
De er altid så søde og hjælpsomme, siger deres ærlige mening. En fornøjelse at komme der

Jeg havde overskredet byttetiden
Men fik god hjælp til at finde et
par andre sko👍🏼😀

Respuesta de Skoringen - Herning
Hej jeg fik min vare hurtigt fra jer som jeg hade bestilt alt var bare super i orden

Respuesta de Skoringen - Herning
Butikken havde hvad jeg gik efter, sød og smilende ekspedient 😊

Respuesta de Skoringen - Herning
Et godt sted at handle. Godt tilfreds med at handle hus Skoringen kvaliteten god. Gode mærker.

Respuesta de Skoringen - Herning
Uanset hvem der er på arbejde og hvad “opgaven” lyder på, så er der service i verdensklasse

Respuesta de Skoringen - Herning
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.