Har besøgt Skoringen Horsens 3 gange i december og alle tre gange ge, har jeg fået en rigtig fin behandling og god rådgivning.

La empresa ha respondido
Hej skoringen Horsens. Jeg var idag inde hos skoringen i Horsens og jeg fik en rigtig god betjening af en ung mand Kasper, som hjalp mig med at finde den helt perfekt sko til mig. Det er ikke sidste... Ver más
La empresa ha respondido
Servicen var i den grad fraværende. der var 5 personaler, alle unge piger, den ene ordnede pap, fint nok. De øvrige stod i en klynge bag disken. de talte privat om mad og grinede meget. Jeg sk... Ver más
La empresa ha respondido
Den kunne ikke være bedre
Escrito por la empresa

Søndergade 16, 8700, Horsens, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Servicen var i den grad fraværende.
der var 5 personaler, alle unge piger, den ene ordnede pap, fint nok.
De øvrige stod i en klynge bag disken.
de talte privat om mad og grinede meget.
Jeg skulle finde nogle sandaler, der kom ingen og spurgte om jeg skulle have hjælp.
fandt nogle, gik hen og spurgte om den sandal var i min størrelse.
Svaret var, jeg kan da godt kigge efter, kan også bestille dem hjem.
Jeg betalte til en af de unge piger, intet smil bare et livstræt blik.
Det er rystende i en butik, jeg er kommet i gennem mange år og oplevet god service og smil , er blevet til et sted, hvor min oplevelse var, jeg desværre var i vejen.

Respuesta de Skoringen - Horsens
Fik god vejledning af køb til few feet støvler

Respuesta de Skoringen - Horsens
Ingen spurgte om jeg manglende hjælp - bestemt ingen god service

Respuesta de Skoringen - Horsens
Idag et besøg hos Skoringen Horsens for at købe et par sandaler, men få hjælp dette eksister jo ikke mere, dårlig service. Sidste år besøgte vi butikken hvor de ville sælge os et par sko 2 forskellige farver, de var da ligeglade, dårlig servise.

Respuesta de Skoringen - Horsens
Forretning er nusset og personalet stå kun ved kasse og snakker med hinanden, fandt selv et par sko og måtte bedeom at prøve den venstre sko.

Respuesta de Skoringen - Horsens
Elendig service i butikken.
3 ekspedienter stod bag disken og snakkede og pjattede tilbød os ingen hjælp.
Gik andet sted hen og købte de to par Birkenstocks vi ville købe.

Hej skoringen Horsens.
Jeg var idag inde hos skoringen i Horsens og jeg fik en rigtig god betjening af en ung mand Kasper, som hjalp mig med at finde den helt perfekt sko til mig. Det er ikke sidste gang jeg kommer der og køber sko.

Respuesta de Skoringen - Horsens
Total mangel på kundeservice.
3 unge mennesker bag disken der bare havde travlt med at hyggesnakke og havde nok i sig selv.
Jeg gik søgende rundt i butikken i ca 10 - 15 min. og ingen spurgte om jeg havde brug for hjælp... så jeg fik intet købt :'(

Respuesta de Skoringen - Horsens
Overskuelig hjemmeside, hurtig forsendelse, fantastisk service i returbutik (Horsens), pengene returneret straks👍

Respuesta de Skoringen - Horsens
I er så fantastisk at handle hos, om det er børne eller voksen sko

Respuesta de Skoringen - Horsens
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.