Havde købt sandaler både til mig selv og min mand, desværre havde vi valgt forkert, jeg aflev mine, men min mand havde desværre gået udenfor i sine ca 500 m, så der var ingen vej tilbage, en dyr spads... Ver más

La empresa ha respondido
Har ofte brug for vejledning / mening , ved valg af sko . Er tilmed ‘svagt seerne !
La empresa ha respondido
Den superbe, personlige og mega hjælpsomme betjening, der ydede mit barnebarn og mig stor hjælp, ved valg af både et par støvler og et par sko til mit barnebarns fødder, der har sine udfordringer. M... Ver más
La empresa ha respondido
Sød og rar betjening, god oplevelse.
Escrito por la empresa

Havnearkaderne 13, 4220, Korsør, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Er altid glad for at komme ned til jer, og handle.
I er altid søde, og hjælpsomme. Tak for det.

Respuesta de Skoringen - Korsør
Den superbe, personlige og mega hjælpsomme betjening, der ydede mit barnebarn og mig stor hjælp, ved valg af både et par støvler og et par sko til mit barnebarns fødder, der har sine udfordringer. Mange tak.
Jytte Kiellberg

Respuesta de Skoringen - Korsør
Stort udvalg og altid sødt og imødekommende personale.

Respuesta de Skoringen - Korsør
Jeg er rigtig glad for at komme i Skoringen Korsør. Det er mit førstevalg, når jeg skal finde sko til min datter på 4 år. De har altid et fint udvalg - og hvis ikke størrelsen lige er hjemme, så bestiller de gerne tingene hjem, hvilket var tilfældet under sidste besøg. Ekspedienten sagde de vil komme fredag, og fredag modtog jeg en sms om, at skoene var kommet hjem. Personalet er søde og imødekommende - og gode til børn. Butikken fremstår altid pæn og overskuelig og de har et fint område med bærnesko, hvor min datter nyder at lege med den store skofus bamse. Vi kommer helt sikkert igen.

Respuesta de Skoringen - Korsør
Venlig kompetent betjening. Altid en fornøjelse at handle der

Respuesta de Skoringen - Korsør
Der er en fantastisk service og personalet er meget hjælpsomme

En klasse for sig ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pigerne i Skoringen Korsør er meget serviceminded. De er utrolig hjælpsomme og giver en god vejledning. De er behjælpelige med at skaffe varen hjem, hvis den ikke lige er i forretningen 👍 Samtidig er de altid i godt humør😄

Respuesta de Skoringen - Korsør
Jeg fik en rigtig fin oplevelse med ombytningen af støvler, der var begyndt at skalle af🤗

Respuesta de Skoringen - Korsør
Man får altid en god og venlig behandling. Vente tiden er kort og personalet er opmærksom samt meget vejledende.