Super god betjening Men har altid syntes at når man bestiller et par sko skal man betale med det samme og man kan jo sige man går derfra uden en vare

La empresa ha respondido
Jeg så et par støvler som jeg tænkte ville være super gode til mig men i butikken var de ikke i min størrelse men kunne så få dem bragt til butikken ved at betale forud Super.. og støvlerne er så go... Ver más
La empresa ha respondido
Virkelig god service. God faglig viden
La empresa ha respondido
Har i dag kl 10.00 være i Skoringen i Middelfart Virkelig god service og hjælpsomme dame med smil Fik købe et par vinterstøvler Tak for hjælpen Det er først og ikke sidste gang jeg kommer der
Escrito por la empresa

Østergade 4 B, 5500, Middelfart, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Super god betjening

Respuesta de Skoringen - Middelfart
Flinkt personale som skrev støvlen op, så jeg kunne købe den efter at have været hjemme og checke.

Har i dag kl 10.00 være i Skoringen i Middelfart
Virkelig god service og hjælpsomme dame med smil
Fik købe et par vinterstøvler
Tak for hjælpen
Det er først og ikke sidste gang jeg kommer der

Respuesta de Skoringen - Middelfart
Jeg har været i butikken af flere omgange, og det var en meget tålmodig ekspedient

Respuesta de Skoringen - Middelfart
Virkelig god betjening og havde det jeg havde behov for

Respuesta de Skoringen - Middelfart
Altid god betjening og jeg får den hjælp jeg jeg har brug for.

Respuesta de Skoringen - Middelfart
Et personale der vidste noget om produktet og var meget serviceminded.

Respuesta de Skoringen - Middelfart
Venlig betjening, god rådgivning.
Tak for en super handel. Er meget glad for mine ny sneakers.

Respuesta de Skoringen - Middelfart
Det var en sød venlig og forekommende ekspedient der betjente mig

Respuesta de Skoringen - Middelfart
Más información sobre otros tipos de reseñas.