A very unfriendly staff, and who didn´t want to accept a return for a buy the day earlier, and very confusing labels of price on their discount. A huge warning for this shop!

La empresa ha respondido
Der var travlt, men jeg havde god tid, så jeg havde mulighed for at undersøge hvilke sko jeg kunne bruge. Den mandlige ekspedient lyttede til mit behov (jeg havde banket min lilletå i et bordben, så... Ver más
La empresa ha respondido
Vi kom ind med vores to børn som skulle have sko. Vi kunne godt have ønsket os et større udvalg, men havde generelt en rigtig positiv oplevelse med en sød, ung ekspedient som fik vores børn til at føl... Ver más
La empresa ha respondido
Meget fin service hele vejen igennem. Hjælpsomt og meget imødekommende personale. Følte mig godt tilpas fra jeg kom ind ad døren, til jeg gik igen. Jeg får lyst til at købe sko der igen.
Escrito por la empresa

Vestergade 93, 5000, Odense C, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de Skoringen - Odense C, Vestergade
Rigtig god service. Hjalp med at finde den rigtige størrelse. Tak

Respuesta de Skoringen - Odense C, Vestergade
Hver gang handler i butikken, Oplever at alle personale er sød venlig hjælpsom smilende.
Altid god tilbud.

Respuesta de Skoringen - Odense C, Vestergade
Den mandlige ekspedient lyttede til mit behov (jeg havde banket min lilletå i et bordben, så jeg skulleha’ en sko der ikke rørte tåen). Han viske mig en del sandaler - men sa’ også selv: nej den duer heller ikke 🫢 Han fandt en nydelig klip klap sandal, som jeg købte.

Rigtig god oplevelse,
smukke sandaler til halv pris, som fik lov til at stå,imens jeg løb 10 km til Odense løbet. Fin service.

Respuesta de Skoringen - Odense C, Vestergade
Fik ingen informationer vedr mine dyre sko , men de passede mig rigtig godt og derfor købte jeg dem ☹️

Respuesta de Skoringen - Odense C, Vestergade
Købte et par damesandaler i butikken. Ekspedienten var både sød og venlig, og samtidig effektiv og afslappet.