Banner for Skoringen - Roskilde, Algade

Skoringen - Roskilde, Algade Opiniones 27

TrustScore: 2.5 sobre 5

2,7

Algade 1, 4000 Roskilde, DK

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde bestilt et par ankelstøvler på webshoppen og hentede dem i skoringen i Algade i Roskilde. Der var en rigtig sød kvinde der ekspedere mig :) Ros til hende.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik bestilt støvler hjem ad to omgange uden problemer og fik min Black friday rabat alligevel

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var en god oplevelse Og meget hjælp somme og Smide.

Información sobre la empresa

1. Zapatería
  2. Tienda de bolsos
  3. Tienda de bolsos y equipaje
  4. Tienda de bolsos de mano

Sobre Skoringen - Roskilde, Algade

Escrito por la empresa

Skoringen er med sine 160 butikker i Danmark og Norge den førende skokæde i Norden. Skoringen har sko til hele familien – både til mor, far og til børnene.

Skoringen kundeservice

Escrito por la empresa

Click & Collect (Afhent efter 1 time)
Køb dine sko online og afhent dem i din lokale Skoringen. Hvis ikke du vil gå forgæves, så er vores Click & Collect en oplagt mulighed for dig. Lige så snart at du har fuldført din Click & Collect-ordre på vores webshop, så får din valgte Skoringen butik besked. Herefter sætter butikken din ordre til side og du får en mail, så snart den er klar til afhentning. Vi gør alt hvad vi kan, for at klargøre din ordre inden for 1 time i butikkens åbningstid. Det er både nemt og hurtigt.
Gratis levering ved køb over 499,-
Gratis retur og ombytning i alle butikker

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mistillid ved retur i butik

Jeg skulle returnere et par sko, jeg havde købt online, i butikken i Algade, Roskilde.
Jeg har kun prøvet dem helt kortvarigt indenfor, hjemme i bryggerset, men det var lige inden de ikke ville tage dem retur fordi de mente de var brugt udenfor. Mønstret på ballerinaerne var 100% intakt, og ud over små støvkorn nedenunder, ingen brugstegn, samt lagt i æsken med al beskyttelse rundet om og nede i. Men jeg blev højlydt spurgt til om vi havde hund, og hentydet til, at der var måtte være beskidt hjemme hos os. Den ældre kvinde der betjente mig endte med at sige “de kan vel børstes rene”.
Hvis jeres regler er at sko skal være vasket rene, så må i være tydelige om det.
Aldrig har jeg oplevet at blive talt sådan til i en butik, foran andre kunder. Det var nedværdigende, og på ingen måder i orden.
Jeg kommer ikke igen i jeres butik, eller online, når det er den tilgang I har til jeres kunder. 😔

23 de mayo de 2026

Hej Mette,

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse i forbindelse med returneringen i butikken. Det, du beskriver, er ikke den måde, vi ønsker, at vores kunder skal mødes på, og vi forstår godt, at situationen har været både ubehagelig og frustrerende.

Vi beklager især, hvis tonen og dialogen blev oplevet som nedværdigende. Det er bestemt ikke den kundeoplevelse, vi ønsker at give.

Dårlige kundeservice.

Jeg købet som sædvanlig sko i hos Skoringen i Roskilde. Ekspedienten spurgte om jeg ville have skoene imprægneret. Det sagde jeg ja til.

Da jeg kom hjem, kunne jeg se det havde kostet 39 kr. Jeg ringede til butikken, ikke for pengene, men blot at de burde sige det koster penge.

Den ansatte hævdede, at de altid fortalte prisen. Så jeg er døv eller lyver. Dårlige kundeservice.

15 de mayo de 2026

Hej Morten,

Vi er kede af at høre om din oplevelse. Vi forstår godt, at det har været frustrerende ikke at blive gjort tydeligt opmærksom på, at imprægneringen kostede ekstra, og at dialogen efterfølgende ikke blev oplevet som imødekommende.

Vi beklager, at besøget hos os ikke levede op til dine forventninger.

Venlig betjening.

18 de abril de 2026

Hej Francie,

Tusind tak for din anmeldelse og for de 5 stjerner. ⭐

Det er dejligt at høre, at du oplevede venlig betjening hos os. Det sætter vi stor pris på.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Servicen da jeg handlede var der ikke…

Servicen da jeg handlede var der ikke noget galt med. Men da jeg ville returnere mine støvler og gerne have pengene udbetalt kontant, fik jeg besked på, at det måtte de ikke pga hvidvask. Jeg havde handlet på Dankort, men ville gerne have pengene retur i kontanter. Hvordan det kan blive til hvidvask forstår jeg ikke ? Men summa summarum - ekspedienten var ikke til at hverken hugge eller stikke i. Så måtte gå gå med forudrettet sag.

29 de enero de 2026

Hej Lisbeth,

Vi er glade for, at du oplevede god service under selve købet. Vi beklager dog, at der opstod forvirring i forbindelse med returneringen af støvlerne.

Vi sætter pris på, at du fremhæver ekspedientens hjælpsomhed, og vi håber, at du trods udfordringen vil få en god oplevelse hos os næste gang.

Det var en god oplevelse

Det var en god oplevelse
Og meget hjælp somme og
Smide.

27 de enero de 2026

Hej Charlotte,

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟

Det glæder os, at du havde en god oplevelse og fik den hjælp, du havde brug for.
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen! 😊

Ubehag pga statisk elektricitet

Jeg har købt et par nye Rieker sko til 850 kr hos Skoringen i Algade, Roskilde. Den første dag hvor disse anvendes på kontoret dannes der voldsomt meget statisk elektrictet, som giver et ubehagelig stød. Det var når jeg rørte ved alt fra computer, vandhane, dørhåndtag, væg osv. Efter tiende gang på én dag stoppede jeg med at tælle. Jeg turde knap rør ved noget pga ubehaget. Skoene stod som nye og var rene. Jeg indleverede dem til Skoringen, som efter 14 dage, fortæller at de ikke vil tage dem retur. Jeg kan ikke bruge skoene og vil ikke have dem retur. I de 40 år jeg har haft sko, har jeg aldrig haft et problem før. Som forbruger kunne jeg ikke handle anderledes, og står nu med problemet og omkostningen selv. Sagen tages videre i Forbrugerklagenævnet. Butikken er ikke interesseret i at hjælpe og vil hellere miste kunder i en familie på fem.

Det er elendig service og et elendigt produkt!

10 de noviembre de 2025

Hej Christian,

Vi er kede af at høre om din oplevelse med skoene og den ubehagelige statiske elektricitet, du beskriver.
Vi tager din feedback seriøs og vil naturligvis bruge den i vores interne evaluering, så vi kan forbedre både håndtering og service fremadrettet.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nægter reklamation af sko med hul i og uden fysisk kvittering kun billede

Jeg kommer ind og vil reklamere over et par herresko, hvor der er gået hul i. Skoene er under et år gamle og købt, som "kraftige herresko", hvilket også er angivet på kvitteringen.
Først nægter de at acceptere skoene, som reklamation, da de mener det er slitage. Vi har en dialog, om at kraftige herresko bør kunne klare et års let brug og at de desuden er i fin stand udover hullet. Det er desuden sko de anbefalede mig at købe, da jeg godt ville have nogle holdbare sko, som var lidt pænere end mine ecco. (Som desuden er købt samme sted)

Derefter vil de så ikke tage ind, som reklamation da jeg ikke har den fysiske kvitteringen, men kun har et billede af dem (et billede jeg har taget da de selv opfordrede til det da jeg købte skoen) Da jeg pointerer at et billede af kvitteringen må betragtes, som tilstrækkelig dokumentation, får jeg at vide at så må jeg jo tage den med forbrugerstyrelsen og at hun desuden ikke gider at diskutere det yderligere.

Jeg må indrømme at jeg er mildest talt noget overrasket over den opførsel. Jeg er også overrasket over at hun vælger at råbe efter mig da jeg er på vej ud af butikken.

Jeg vælger normalt skoringen pga den gode service og generelle kvalitet jeg oplever, men man skal nok ikke benytte sig af skoringen i algade.

28 de octubre de 2025

Hej Asger

Tak for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at din reklamation ikke blev håndteret på en måde, der levede op til dine forventninger. Vi forstår fuldt ud, at det må have været frustrerende.

Vi beklager at dialogen med personalet ikke føltes konstruktiv, og at du oplevede, at tonen blev uhensigtsmæssig. Det er bestemt ikke den standard for service, vi ønsker at give vores kunder.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Købte gummistøvler og sandaler til mit…

Købte gummistøvler og sandaler til mit barnebarn. Da vi kom hjem og åbnede æsken med sandaler, som ekspedienten havde hentet til os fra lagret, viste det sig at den ene sandal var misfarvet ( solbleget? på både skind og gummi.)
Vi havde betalt fuld pris for varen, dog var der 20% på alle varer i butikken denne lørdag. Da jeg kom tilbage den næste dag for at bytte sandalerne, så snart butikken åbnede, var der desværre ikke flere sandaler i den rigtige størrelse. Ekspedienten prøvede at give sandalen sværte, men både stikninger og gummi og til dels skind
var stadigvæk misfarvet. Jeg spurgte, om det var muligt at få et nedslag i prisen, da mit barnebarn skulle bruge sandalerne nu og her. Men nej. " vi havde allerede fået 20%" - men det fik alle jo i lørdags på samtlige fejlfrie varer.
Jeg er træt af, at have brugt så meget tid på ingenting. Frem og tilbage fra København to gange, og måtte ovenikøbet vente udenfor en låst butik, fordi personalet kom for sent søndag.
Rigtig dårlig oplevelse, med total mangel på kundeservice.

1 de junio de 2025

Hej!

Tusind tak for din feedback.
Vi er meget kede af at høre om din dårlige oplevelse hos os, og at du har brugt så meget tid uden at få den hjælp, du havde brug for.

Vi forstår fuldt ud, hvor frustrerende det må have været med misfarvningen på sandalerne og manglen på den rigtige størrelse ved bytte. Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at tilbyde vores kunder.

Vi beklager også, at du måtte vente udenfor på grund af personalets forsinkelse – det er selvfølgelig ikke acceptabelt. Din oplevelse med manglende fleksibilitet omkring prisen vil vi også tage med videre, så vi kan forbedre os fremover 🙏

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice,
Jeg skulle have byttet et par sko, da sygningen var gået op. Det siger ekspedienten, at jeg ikke kan, da jeg det andet sted har fået centerrabat på de andre sko.
Jeg abejder selv i kundeservicebranchen, derfor undrer det mig meget, at det ikke kan lade sig gøre??
Skoene var ubetrådt?

13 de enero de 2025

Hej Thilde,

Tak for din feedback. Jeg er ked af at høre om din oplevelse, og jeg kan godt forstå din frustration.

Vi vil gerne undersøge sagen nærmere, så vi kan forstå, hvad der er sket, og sikre, at du får den rette hjælp. Jeg vil anbefale, at du kontakter kundeservice på mail kundeservice@skoringen.dk

Med venlig hilsen,

Surmulende ekspedient

Jeg var forbi butikken idag for at købe min søns første sko. Jeg står i børneafdelingen og der kommer en ældre ekspedient og sætter diverse sko på plads. Vi ser hinanden og jeg går hen imod hende og siger "hej" (vil nemlig spørge om hjælp), men hun passerer direkte forbi mig uden at sige en lyd eller blot et smil. Frue, du burde bare tage hjem og tælle dagene ned til din pension, for du er bestemt ikke egnet til at servicere med den attitude... når det så er sagt, vil jeg lave en ny anmeldelse på den der ekspederede mig, som var top..

11 de diciembre de 2024

Hej Meral,

Tak for din anmeldelse, og for at dele din oplevelse med os. Vi er kede af at høre, at du ikke følte dig mødt på den rette måde af vores ekspedient.

Det glæder os dog at høre, at du havde en positiv oplevelse med den ekspedient, der hjalp dig senere – det er noget, vi vil sikre os, at alle vores kunder kan forvente.

Vi håber, du vil give os en ny chance, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Rigtig god oplevelse

Der var en rigtig sød kvinde der ekspedere mig :)
Ros til hende.

30 de octubre de 2024

Hej Irene,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😊 Det er skønt at høre, at du oplevede god service i vores butik i Roskilde.

Venlig og god betjening

6 de octubre de 2024

Hej Tine,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede venlig og god betjening hos os 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dejlig sko og god betjening

7 de junio de 2024

Hej Karen,

Mange tak for besøget og den positive feedback!

Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage i butikken en anden god gang 🌞

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Elendig kvalitet og arrogant service

Jeg købte nogle vandresandaler for 900 kr sidste år hos Skoringen i Roskilde, og da de begyndte at gå stykker, kontaktede jeg forretningen, hvor jeg fik en arrogant betjening, da de påstod at jeg havde slidt dem i stykker, og at jeg ikke skulle regne med, at de ville holde mere end end 6 måneder, såfremt jeg brugte til at vandre med.
De var endda så frække, at de insinuerede at jeg med vilje have ødelagt dem.
Jeg har brugt vandresandaler i mere end 30 år, og jeg har aldrig oplevet, at de gik i stykker så hurtig, på trods af, at det er de dyreste vandresandaler jeg nogen sinde har købt.
Så hvis du overvejer at købe sandaler hos Skoringen, så husk, at du ikke må bruge dem til at gå med....

6 de mayo de 2024

Hej,

Når skoene er købt i en fysisk butik, så er det også en fysisk butik, som skal håndtere en sag som denne. Alle vores butikker er selvstændigt ejede og træffer derfor selv afgørelser i sådanne sager. Det er dog naturligvis beklageligt at høre, at håndteringen ikke levede op til forventningerne.

5 de diciembre de 2023

Hej Anette

Tusind tak for den flotte anmeldelse - den sætter vi stor pris på 🤗

Perfekt service

2 de diciembre de 2023

Hej Zenia

Tusind tak for den flotte anmeldelse - den sætter vi stor pris på. 🤗

Ingen service

Jeg var i Skoringen, der var ikke travlt. Der var ingen kundeservice, ingen spurgte om de kunne hjælpe.
Selvfølgelig kunne jeg have spurgt om hjælp selv, men er ikke hvad jeg forventer i en fysisk butik.

16 de noviembre de 2023

Hej Solveig

Tak for din feedback på dit besøg i Skoringen Roskilde, Algade

Det du beskriver om dit besøg, er bestemt ikke den service, vi gerne vil repræsentere hos Skoringen. Vi ønsker netop, at alle vores kunder skal gå glade og tilfredse ud af butikken.

Vi beklager oplevelsen mange gange.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er glad og tilfreds😊

29 de julio de 2023

Hej Svetlana,

Tak for din anmeldelse - vi er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse hos Skoringen. 🤗

Kathrine, Skoringen

Fin eksp

Meget fin eksp

4 de julio de 2023

Hej Lene,

Dejligt at høre. Jeg håber, du er tilfreds med dine nye sko. 🌞

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.