Har lige købt 5 par støvler til børnenes dag. Modtog dem fra hjemmesiden i løbet af en uge, det ene par passede ikke- men ingen bytteproblemer i butikken. Super lækker kvalitet fodtøj til gode pri... Ver más

La empresa ha respondido
Jeg har problemer med mine fødder og ankler. Får lavet ændringer hos bandagisten , så skoen skal kunne ændres på. Skoringen i Viborg gav mig så fin en service og vejledning og ekspedienten fandt et p... Ver más
La empresa ha respondido
Ingen problemer med at få byttet støvler, som var gået op i syningen. Desuden fik jeg så lige 30% rabat, da støvlerne i mellemtiden var blevet nedsat. Fin service!
La empresa ha respondido
Dårlig service og dybt ubehagelig samtale med butikkens chef. Jeg er inde med en reklamations vare som er gået i stykker, og jeg får stukket et tilgodebevis i hånden, da varen ikke længere kan... Ver más
Escrito por la empresa

Sct. Mathias Marked 201, 8800, Viborg, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de Skoringen - Viborg
I forbindelse med køb af en par vinterstøvler modtog jeg en meget venlig og professionel betjening af den unge kvindelige ekspedient.

Respuesta de Skoringen - Viborg
Sælgeren holdt sig i baggrunden. Men trådte frem ved tvivl og behov.

Respuesta de Skoringen - Viborg
Købte et par sko på nettet, men det var ikke lige mig, afleverede dem i en fysisk butik og fik pengene retur uden problemer.

Respuesta de Skoringen - Viborg
Hurtig levering og alt i orden 🙂
Og super fin betjening hos afdelingen i Viborg - dejligt!

Respuesta de Skoringen - Viborg
Meget venlig og imødekommende og kompetent ekspedient.

Respuesta de Skoringen - Viborg
Dårlig service og dybt ubehagelig samtale med butikkens chef.
Jeg er inde med en reklamations vare som er gået i stykker, og jeg får stukket et tilgodebevis i hånden, da varen ikke længere kan anskaffes.
Efter en mailkorrespondance hvor jeg udtrykker at der er mangel på service da jeg ikke får tilbudt pengene retur og jeg kan se at der findes en anden vare som ligner ualmindeligt meget, bestiller medarbejderen en anden vare hjem, og da der ikke på noget tidspunkt bliver givet besked om, at jeg skal betale restbeløbet på denne vare, går jeg i butikken i god tro om at jeg får ombyttet min reklamation.
Medarbejderen aner ikke hvad hun skal gøre, hvor butikkens chef træder til. Han er allerede her utrolig frembrusende og en smule ubehagelig i hans toneleje. Da jeg fortæller, at jeg i god tro har troet at varen blot blev ombyttet uden yderligere, og henviser til købeloven, bliver han utrolig aggressiv i hans måde og kommunikere på.
Han nærmest råber at jeg skal opføre mig ordentlig, og at man ikke bare kan forvente at alting bliver byttet fordi jeg forventer det. Jeg Beder om at få mine penge tilbage for varen op til flere gange og ytrer at jeg ikke vil diskutere, fortsætter han med at snakke højlydt og utroligt uprofessionelt til mig, grimt og nedladende, imens der er andre kunder i butikken.
Aldrig har jeg oplevet en så elendig og ubehagelig service!!
Der er tale om en misforståelse i forhold til varen der bliver bestilt hjem, dette kunne han blot have påpeget på en pæn måde, frem for at snakke grimt til en evt. kunde!

Respuesta de Skoringen - Viborg
Har lige købt 5 par støvler til børnenes dag.
Super lækker kvalitet fodtøj til gode priser. Og altid smilende og hjælpsom personale i butikken.

Respuesta de Skoringen - Viborg
Ingen problemer med at få byttet støvler, som var gået op i syningen.

Respuesta de Skoringen - Viborg
Købte et par ECCO-sko, rigtig fin og hjælpsom betjening og tilmed lidt rabat på en ikke udsalgsvare.

Respuesta de Skoringen - Viborg
Der var ro til at kigge og prøve sko, der var et stort og velsorteret udvalg, og ikke mindst var der god service da jeg havde bestemt mig for hvilken sko jeg ville have.

Respuesta de Skoringen - Viborg
Skoringen i Viborg gav mig så fin en service og vejledning og ekspedienten fandt et par gode sko og et par støvler som var helt perfekte til mig.

Respuesta de Skoringen - Viborg
Más información sobre otros tipos de reseñas.