4,2

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

4,2

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Topzaak

Super moderne, overzichtelijke en grote winkel. Zeer vriendelijk en professioneel personeel.

17 de enero de 2026

Slaapspecialist Drempt, De Beste

Ben je op zoek naar een bed en wil je goed advies, waarbij alle tijd en ruimte wordt genomen ga dan naar Slaapspecialist Drempt. Wij hebben nu al een tijdje ons bed en we slapen hier super heerlijk op. Bij Slaapspecialist Drempt heb je ruime keuze in merken matrassen en bedden. Je krijgt een persoonlijk advies welke matras en bed bij je past.
Daarnaast, ook niet onbelangrijk, hebben ze heerlijke koffie.

17 de julio de 2024

Overtreffende trap van service

Overtreffende trap van service

Wij bezochten slaapspecialist in Dremt na goede ervaring van kennissen.
Wij hadden 25 jaar naar volle tevredenheid een waterbed gehad en gezien onze leeftijd wilden we nu een boxspring. Mijn vrouw heeft veel klachten met de rug en een goed matras zou wellicht een probleem vormen. Zij dachten hier anders over!
Nadat we meer dan uitstekend geholpen werden,hebben wij een keuze gemaakt. Nadat alles op papier gezet was vroeg ik waar ik moest tekenen.
Het antwoord luidde “niet nodig, wij gaan uit van vertrouwen”.
Nadat we onze keuze bepaald hadden en we op die keuze een tijdje geslapen hadden wilden wij nog extra slopen kopen bij de beddenspecialist.
Op hun vraag hoe het nieuwe bed beviel, antwoordde mijn vrouw dat ze nog erg veel rugpijn had.
Zij boden aan een andere topper te proberen terwijl wij daar echt niet voor kwamen. Daarna hebben wij er 2 kunnen proberen en zijn nu erg tevreden met onze topper (al los je de problemen met een slechte rug niet op maar levert wel een bijdrage aan minder pijn).
We hebben op hun advies een uitstekende keuze kunnen maken.

27 de junio de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goede begeleiding

Intake met koffie. Relevante vragen worden gesteld. Specifieke schouderwens werd goed onderkend. Trechteren naar de aanbevolen matras. Maar ook ruim de gelegenheid geven tot proberen andere matrassen. En dan toch uitkomen op de eerder aanbevolen matras.
Daarnaast ook een boxspring bed gekocht.
Niet gericht op snel verkopen maar op klanttevredenheid.
Ook het afleveren binnen de aangekondigde levertijd en het monteren door vakmensen.
Ik lig en slaap heerlijk op mn nieuwe bed, zonder te hoeven wennen. Dus het advies was goed!

24 de diciembre de 2023

slaapspecialist -Drempt Boxspring

We waren hier voor een Boxspring bed.
We waren al bij meerdere winkels geweest, maar hier was de uitleg zo duidelijk.
Die persoon wist wat we zochten, en waar we op moesten letten.
De matrassen en het kussen werd aangepast, aan ons gewicht, dit was erg belangrijk.

We hoefde niks te tekenen voor akkoord, ging gewoon op goed vertrouwen, waar maak je dat nog mee????

Dit bedrijf is zeker aan te bevelen.

Bij het plaatsen, werd het oude bed netjes mee genomen, wat we hadden afgesproken

27 de julio de 2022

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.