4,2

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,2

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Bestilte buffet til svendegilde

Bestilte buffet til svendegilde, alt var super lækkert og flere af gæsterne kommenterede særdeles positivt på kødkvaliteten, så klar anbefaling her fra

28 de marzo de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Dårlige Fiskefileter

Købte 2 alm. frikadeller plus 2 fiskefrikadeller samt 2 stegte fiskefileter. De 2 fiskefileter havde en meget gennemtrængende smag af fisk som betyder at fiskene ikke var gode. End ikke hunden ville spise dem. Så de røg i molokken.

22 de enero de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Dyrt pålæg

Vi har altid handlet hos jer…
Med god kvalitet samt service .
Dog vil jeg sige ,,,køber 4 skriver rullepølse intet andet…pris 25,50
Det finder jeg ikke rimeligt ,,det er mere end 6 kr pr Skive
Håber i vil tænke over dette??

9 de septiembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har besøgt butikken flere gange med…

Har besøgt butikken flere gange med stor succes. Senest den 3/5-24 købte jeg kød til grillen, super god smag og mørt. Kan stærkt anbefales. Har bestilt helstegt pattegris til juni - det skal nok blive godt 👍 Vh Mikael

3 de mayo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fik madforgiftning af steaks.

Købte nogle steaks her for 2 måneder siden, som jeg tilberedte direkte efter jeg kom hjem ca. en time senere.
Desværre endte jeg med madforgiftning, og lå syg de næste dage efter.
Jeg kommer derfor ikke tilbage, og ville ikke anbefale det til andre.

2 de abril de 2022

Venlig og imødekommende betjening

Jeg købte en kødpakke, og da en vare var udgået, fik jeg noget andet i stedet…som akkurat passede mig..
Der var venlighed og smil på..hele vejen ud af butikken.
Glædelig Jul 🎄

19 de diciembre de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig lækker mad ud af huset.

Vi fik først laks og efterfølgende oksemørbrad, indbagt mørbrad, flødekartofler, krydderurtekartofler samt forskellige salater. Kødet var mørt, og alt var velsmagende - simpelthen næsten på højde med hjemmelavet mad. Samtidig var betjeningen venlig, og vi fik udførlig vejledning om, hvordan vi skulle behandle maden inden den skulle serveres.

5 de septiembre de 2021
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ærgerlig kundeoplevelse.

Købte en pose flæskesvær som var bløde og seje. Lod en venlig bemærkning falde ved næste besøg. Svar fra ekspedienten. Nå ! Måske et .nå for Søren i får lige en ny pose. havde været bedre ! Vi besøger nok jeres fine butik igen idet vi plejer at være meget tilfredse , men vi blev lidt ærgerlige over et sådant svar.

21 de noviembre de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg spurgte jer to gange idag

Jeg spurgte jer to gange idag, om rib eye kødet reelt var oksekød fordi jeg synes det lignede ungkvæg. Jeg ved ikke hvad det er, men det er utrolig sejt og uden ‘normal’ kød/rib eye smag, meget fersk. Det er utrolig skuffende når jeg spørger to gange og i bekræfter det er dansk okse.

Føtex’ “premium” oksekød er desværre bedre. Det kan i ikke mene

14 de noviembre de 2020

Det bedste!

Blandingen af flæsk og kalvekød har til dato givet mig de bedste kødboller til boller i karry. Kan stærkt anbefales!

19 de enero de 2017

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.