Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har for første gang bestilt varer fra sliknet, hjemmesiden var overskuelig, så jeg fandt hurtigt de ting jeg skulle bruge. Jeg havde spørgsmål omkring levering, og brugte derfor online-chat, hvor jeg... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte for første gang Tirsdag og fik min pakke idag Torsdag. Og alt var simpelthen i top,der var så meget avis papir i pakken,for mine vare ikke skulle tage skade,at jeg ville have læsestof til... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Skulle bruge et stort antal 2 kr. slikposer, da jeg var i færd med at starte en webshop op og ville have en lille gave jeg kunne ligge i kundernes pakker. Sliknet havde præcist det produkt jeg skulle... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de chucherías

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Danmarks billigste engro-slik til både private og små virksomheder. Spar tid og penge, og få leveret direkte til døren.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,8

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Forkert modtager af min pakke. Ny pakke uden beregning! KANON service!

Bestilte en XL Skittles og 10lionbar White. Skulle leveres på arbejdet, men dukkede aldrig op, fandt ud af at pakken var blevet leveret til naboen, som hedder det samme som mig selv. Han havde desværre spist den :( Snakkede med Jesper fra sliknet, og forklarede ham situationen, han tog det med et smil på læben og sendte en ny pakke uden beregning.

Puha - fragtmand!

Det er den bedste service jeg har oplevet på internettet til dags dato, og eg har handlet rigtig meget på internettet!

Tak til Jesper og Sliknet! :)

16 de noviembre de 2012

Fantastisk!

Jeg sidder nu og nyder mine godter, en dag efter bestilling! Perfekt service, og brugervenlig hjemmeside og fornuftige priser.

30 de marzo de 2012

Super +++++

Altid god service, så her er stedet for dit slik køb :-) mmmmm sager dejligt :-)

31 de enero de 2012

Skittles!

Bestilte 2 kæmpe poser skittles til en ven og mig selv. 2 dage efter var de leveret i ordenligt indpakning og de blev spist næsten lige så hurtigt! ;)

Dejligt med god og venlig service & hurtig levering!

7 de mayo de 2011
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækker service - lækkert slik!

Venlig, personlig og perfekt service - er min opfattelse af Sliknet.dk .
Jesper er rigtig venlig, leveringstiden er rigtig god og kvaliteten er kanon.
Kan klart anbefale sliknet.dk

25 de octubre de 2010

Alletiders service

At købe hos sliknet er alletiders, man får en god service og hvis de eventuelt ikke har det man gerne vil have prøver de at skaffe det

19 de junio de 2010

Jesper fra Sliknet er super

Jesper fra Sliknet er en kanon flink fyr.. Vi skrev mail frem og tilbage og får tilsendt et par kasser chokkolade og lidt blandet slik.

Alt det god pris og leveringen var til tiden

Anbefals kraftigt herfra

23 de mayo de 2010

Kanon!

De har kloakslam! Det bliver næsten ikke bedre, lige bortset fra fragtprisen.

Men ellers super service som jeg klart vil anbefale til andre.

12 de mayo de 2010
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Upåklagelig service i form af både hurtig levering og let overskuelig hjemmeside. Er anbefalet til flere venner og familiemedlemmer.

28 de febrero de 2010
Valorada con 5 estrellas sobre 5

billigt og meget hurtigt slik

Meget nemt at bestille, mange gode tilbud. Pakken blev sendt meget hurtigt til min søns efterskole. Hvor den bragte stor lykke. Meget slik for pengene

14 de junio de 2009

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.