Jag har haft Smartare El i 6 månader nu och varje månad har de varit 20 öre dyrare än Vattenfall och det rörliga snittpriset. Trodde i min enfald att det skulle bli billigare men det blev tvärtom. Har... Ver más
La empresa ha respondido
Verkligen nöjd med Smartare El, kundservicen är snabb, trevlig och alltid hjälpsam. De tog sig dessutom tid att skräddarsy ett elavtal som passade just mina verksamheter. Priserna har dessutom varit m... Ver más
La empresa ha respondido
Jag använde deras tjänst för flerbolagsportfölj på elen, och redan efter en månad såg jag att det faktiskt lönade sig. Något jag inte trodde skulle vara möjligt utan att byta leverantör eller göra st... Ver más
La empresa ha respondido
Hej, Jag skriver här igen pga fick god hjälp från Smartareel! Efter att ha pratat med Henrik har allt ändrats och löst. Jag har även erhållit ett erbjudande som innebär en sänkning av mi... Ver más
La empresa ha respondido
Vi är ett elbolag med en stor passion. Vårt mål är att vara företaget som symboliserar trygghet och enkelhet, samtidigt som vi erbjuder konkurrenskraftiga priser.
KIVRA: 559358-9780, 10631, Stockholm, Suecia
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Jag är så nöjd att jag valde att teckna avtal hos er på smart el. Har alltid varit massa krångel innan jag bytte till er. Vill även tacka för de trevliga bemötandet hos er!

Respuesta de Smartare El
Tack för hjälpen med elen. Betalade alldeles för mycket innan utan min vetskap. Skönt att ha koll på elen med en bra lösning.
Smidig och bra kundtjänst inga konstigheter 👍🏻

Respuesta de Smartare El
Efter 1 år som kund hos er så kan jag med säkerhet rekommendera detta elbolag.
Tecknade ett avtal på 5 år och kände att det kanske var för långt, men hittills har ni överträffat mina förväntningar med priset men framför allt servicen!

Respuesta de Smartare El
sämsta bolaget någonsin, de har lovat billigare priser, men blev trippelt så dyrt, med ett bindningstid på 5 år!!!!!!

Respuesta de Smartare El
Ett elbolag att lita på!
Efter som många andra ha gått från ena till det andra, så valde jag äntligen rätt. Pris 10/10, trygghet 10/10, kundservice 11/10 👍

Respuesta de Smartare El
Kom i kontakt med de innan sommaren och allt har gått som planerat, känner mig väldigt nöjd och rekommenderar.

Respuesta de Smartare El
Ni har hjälpt min verksamhet enorm!
Tack så mycket!

Respuesta de Smartare El
Dom mycket snäll kundtjänst och bra elprisar för mig, tack ni jätte fin och proffsig elbolagen
"لديهم خدمة عملاء جيدة جدًا وسعر كهرباء جيد لشركتي ، شكرًا لك ، أنت رائع ومحترف!"

Riktigt nöjd!
Det enda som inte ger er 5 stjärnor är det korta förfallodatumet. Vill ha mer än 14 dagar!!

Respuesta de Smartare El
Ett bra kundbemötande samt väldigt professionella och kunniga inom området.

Respuesta de Smartare El
Trevlig kille Sebastian hjälpte mig o sänka elkostnader
Tack!

Respuesta de Smartare El
Sjukt trevligt gäng, fick hjälp av Peter med att flytta över Elavtalet vi har på företaget till ny adress. Rekommenderar detta bolag till alla i min närhet!! :)

Respuesta de Smartare El
Trevlig elsäljare som hjälpte mig att styra upp företagets elpriser, smidigaste kundservicen med låg väntetid. Tack för att ni finns!