Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag har haft Smartare El i 6 månader nu och varje månad har de varit 20 öre dyrare än Vattenfall och det rörliga snittpriset. Trodde i min enfald att det skulle bli billigare men det blev tvärtom. Har... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Verkligen nöjd med Smartare El, kundservicen är snabb, trevlig och alltid hjälpsam. De tog sig dessutom tid att skräddarsy ett elavtal som passade just mina verksamheter. Priserna har dessutom varit m... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag använde deras tjänst för flerbolagsportfölj på elen, och redan efter en månad såg jag att det faktiskt lönade sig. Något jag inte trodde skulle vara möjligt utan att byta leverantör eller göra st... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hej, Jag skriver här igen pga fick god hjälp från Smartareel! Efter att ha pratat med Henrik har allt ändrats och löst. Jag har även erhållit ett erbjudande som innebär en sänkning av mi... Ver más

1. Compañía de servicios públicos de electricidad

Escrito por la empresa

Vi är ett elbolag med en stor passion. Vårt mål är att vara företaget som symboliserar trygghet och enkelhet, samtidigt som vi erbjuder konkurrenskraftiga priser.

4,5

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

4,5

Todas las opiniones

11 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Jätte nöjd!

Jag är så nöjd att jag valde att teckna avtal hos er på smart el. Har alltid varit massa krångel innan jag bytte till er. Vill även tacka för de trevliga bemötandet hos er!

30 de noviembre de 2023

Respuesta de Smartare El

Tack för att du valde vår smarta elförsörjning! Det är glädjande att höra att du upplever en enklare process hos oss jämfört med tidigare. Vi uppskattar dina vänliga ord om vårt bemötande. Om du har ytterligare behov eller frågor är vi här för att hjälpa. Tack för att du är en del av vår gemenskap!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tack för hjälpen med elen

Tack för hjälpen med elen. Betalade alldeles för mycket innan utan min vetskap. Skönt att ha koll på elen med en bra lösning.
Smidig och bra kundtjänst inga konstigheter 👍🏻

30 de noviembre de 2023

Respuesta de Smartare El

Vi är glada att vi kunde hjälpa till med elen och att du nu har en bättre kontroll över kostnaderna. Det är viktigt för oss att erbjuda en smidig och bra kundtjänst. Om du har ytterligare frågor eller behov är du alltid välkommen att höra av dig. Tack för ditt förtroende och positiva omdöme! 👍🏻

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Efter 1 år som kund hos er så kan jag…

Efter 1 år som kund hos er så kan jag med säkerhet rekommendera detta elbolag.
Tecknade ett avtal på 5 år och kände att det kanske var för långt, men hittills har ni överträffat mina förväntningar med priset men framför allt servicen!

27 de octubre de 2023

Respuesta de Smartare El

Tack så mycket för ditt positiva omdöme! Vi uppskattar verkligen din lojalitet och att du har tagit dig tid att dela din erfarenhet med oss. Att höra att vi har överträffat dina förväntningar både när det gäller priset och servicen är mycket glädjande för oss.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

sämsta bolaget någonsin

sämsta bolaget någonsin, de har lovat billigare priser, men blev trippelt så dyrt, med ett bindningstid på 5 år!!!!!!

13 de octubre de 2023

Hej Sam,
Vad tråkigt att höra,
kontakta gärna vår kundservice om du inte är nöjd med ditt avtal så ska vi fixa det!

Ett elbolag att lita på!

Ett elbolag att lita på!

Efter som många andra ha gått från ena till det andra, så valde jag äntligen rätt. Pris 10/10, trygghet 10/10, kundservice 11/10 👍

27 de septiembre de 2023

Respuesta de Smartare El

Tack för det fina omdömet! Din uppskattning betyder mycket för oss. Vi kommer fortsätta att arbeta hårt för att upprätthålla den höga standard du förväntar dig av oss. Om du har ytterligare feedback eller behöver hjälp, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att fortsätta tjäna dig! 👍

Super!!

Super!!
Rekommenderat till alla i min närhet!

21 de septiembre de 2023

Respuesta de Smartare El

Vad kul att du rekommenderar oss, det uppskattar vi!

Bästa bolag

Dom mycket snäll kundtjänst och bra elprisar för mig, tack ni jätte fin och proffsig elbolagen

"لديهم خدمة عملاء جيدة جدًا وسعر كهرباء جيد لشركتي ، شكرًا لك ، أنت رائع ومحترف!"

16 de agosto de 2023

Respuesta de Smartare El

Tack Raed för dom fina orden!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Riktigt nöjd

Riktigt nöjd!
Det enda som inte ger er 5 stjärnor är det korta förfallodatumet. Vill ha mer än 14 dagar!!

5 de junio de 2023

Hej Erik,
Du kan alltid ändra ditt förfallodatum via vår kundservice!
Vi hoppas att det höjer betyget till 5 stjärnor :)

Sjukt trevligt gäng

Sjukt trevligt gäng, fick hjälp av Peter med att flytta över Elavtalet vi har på företaget till ny adress. Rekommenderar detta bolag till alla i min närhet!! :)

7 de agosto de 2023

Respuesta de Smartare El

Tack för fina omdömet Martin!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Trevlig elsäljare som hjälpte mig att…

Trevlig elsäljare som hjälpte mig att styra upp företagets elpriser, smidigaste kundservicen med låg väntetid. Tack för att ni finns!

9 de agosto de 2023

Hej Jacob,
Tack för det fina omdömet, vi hoppas att undertiden som kund hos oss ökar betyget till 5 stjärnor :)
Peter

8 consejos para escribir buenas reseñas.