To gange har jeg oplevet en uovertruffen professionel og hjælpsom service. Huerne, der er meget smukke og af høj kvalitet, blev begge gange broderet og afsendt samme dag, så jeg modtog dem dagen efte... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Hurtig levering samt nem og overskuelig hjemmeside, bestilte en hue til min datter Torsdag og hun kunne allerede hente den om Lørdagen 2 dage efter. Kan varmt anbefales at handle hos SmartCap.dk kvali... Ver más
Da jeg skulle bestille studenterhue stod der max 16 tegn ved broderingen bagpå, men skrev så i “bemærkninger” at det kunne være fedt at få mit fulde navn (som er længere end 16 tegn). Og huen kom blo... Ver más
Købte en hue til mit hf studie, super hurtig levering samt pris i forhold til hvad de normalt ligger på. Huen var dog lidt for lille anbefaler man tager en str større ind man normalt bruger ellers var... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Smartcap har siden 2009 leveret Studenterhuer og Uddannelseshuer til Danske Studenter. Vi handler med et meget stort udvalg af Studenterhuer og Uddannelseshuer, Vi er endvidere unikke med vores lynhurtige levering af originale Studenterhuer til mange uddannelser. I 2017 har vi udvidet med egne broderimaskiner som sikre vi er toptunet til at sikre dig en hurtig navne brodering mv. Vedr. Studenterhuer er Smartcap´s Vision og mål, er det at være en stabil og seriøs leverandør af Studenterhuer og tilbehør til de Danske Studenter. Vores målsætning er at levere et kvalitetsprodukt til en lavere pris end vores konkurrenter, og med en markant hurtigere leveringstid, dette skal ske med et højt service niveau. Smartcap´s mål er at være markedsledende på de større erhvervsuddannelser og Uddannelseshuer. Smartcap ApS er AAA-ratet af Kreditrating analyseinstitutter, det er den bedste rating man kan opnå i Danmark. Dette vidner om en langsigtet god, solid og troværdig drift. Vi håber at du bliver tilfreds med at handle hos os.
Información de contacto
Virup Skovvej 47, 8530, Hjortshøj, Dinamarca
- 42 64 88 41
- service@smartcap.dk
- www.smartcap.dk
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
rigtig godt
Hurtigt levering. Huens kvalitet er faktisk bedre end på billederne er meget positiv overrasket.
Super hurtig levering til døren 👍
Ved godt det ikke er en rigtig…
Ved godt det ikke er en rigtig stunderhue
Først skriver man på det vide i stedet for farven på huen så kan man næsten ikke se hvilken navn der står
Og huen er mega blød så den falder sammen også er huen fuldstændig rund den har jo ikke hovedforme det synes jeg er sund
God kvalitet samt hurtig levering ☺️
Jeg bestilte min hue torsdag og kunne…
Jeg bestilte min hue torsdag og kunne hente den allerede lørdag😀
Rigtig god kundeservice
Rigtig god kundeservice, søde medarbejder parate til hjælpe. Hurtig levering. og rigtig flotte huer
Yderst kompetent firma handler der…
Yderst kompetent firma handler der gerne igen den bedste service man overhovedet kan få kan kun få min største anbefalinger
Hurtigt og smuk hue
Hurtigt og smuk hue. Sender dem næste dag, det var fantastisk
Efter at PostNord endnu en gang havde…
Efter at PostNord endnu en gang havde mistet en bestilling, bestilte vi en ny, som blev leveret efter kun to arbejdsdage, og SmartCap refunderede pengene for den første uden problemer.
Rigtigt mange tak for hurtig levering.
Rigtigt mange tak for hurtig levering.
Vi skrev til SmartCap, at vi håbede på levering inden en skoleafslutning.
Tak for at afsende på første hverdag derefter.
Hurtig levering og fin hue.
5 stjernet service
Vi stod akut og manglede en hue til en klassekammarat i datterens klasse. Skrev fredag aften og den var klar lørdag middag. Helt fantastisk service der gjorde en læmpe forskel. 5 store stjerne herfra.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.