Kom ind til den aftalte tid. Fin info hvad der skulle foregå. Meget dygtig og professionel tandlæge og assistent. Dejligt at blive spurgt om jeg havde spørgsmål. Virkelig behagelig og rar oplevelse.... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg har Max tandlæge skræk og har nu endelig fundet en rigtig omsorgsfuld og forstående tandlæge og tandplejer. Jeg er hjemme nu efter en udskiftning af fyldning og er klar igen til det om 2 dage og... Ver más
Utrolig venligt og imødekommende personale, og Morten er bare en tandlæge der virker meget kompetent til sit arbejde, plus han har en meget skånsom måde at udføre behandlingen på. Top anbefaling herfr... Ver más
Omhyggelig kontrol og kommunikation omkring tingenes tilstand i forb. m. evt. implantat, og jeg følte mig tryg hele vejen. God foreløbig behandling og nær kontakt med min daglige tandlæge. Når tid e... Ver más
Información sobre la empresa
- Dentista
- Odontólogo estético
- Higienista dental
- Tienda de insumos para odontología
- Servicio de blanqueamiento dental
Escrito por la empresa
Bevar smilet hele livet - du er i trygge hænder hos os. Tandlægerne Grundtvigsvej er din lokalt forankrede tandlæge i Viby J. Parkering lige uden for døren. Vi glæder os til at byde dig velkommen.
Información de contacto
Grundtvigsvej 18, 8260, Viby J, Dinamarca
- Klinikken@smilet.dk
- www.smilet.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Professionel og behagelig behandling…
Professionel og behagelig behandling ved tandplejer .
Har i gennem flere år haft den samme…
Har i gennem flere år haft den samme klinik og har altid været tilfreds👍. Sidste besøg finder de en flækket tand som bliver ordnet med det samme👍👍. Flinke og dygtigt personale hele vejen rundt👍. Gode til at informere både med pris og hvad de gør/har af planer. Kan varmt anbefale denne klinik. Ok priser
At møde en tandlæge
At møde en tandlæge, som virkelig forstår ens voldsomme tandlæge skræk er svær at finde.
Jeg kan hermed sige jeg har fundet en, Sisse du er meget dygtig og hjertevarm. Varmeste anbefalinger herfra.
For en god behandling flink personale
For en god behandling flink personale
Tandlæge Morgen Agerholm er suverænt…
Tandlæge Morgen Agerholm er suverænt den bedste tandlæge jeg har haft.
Virkelig dygtig - samtidig er han utrolig behagelig og rolig. Fortæller hvad han gør. Hvis man ikke ligefrem er fan af at gå til tandlæge - kan jeg bestemt også anbefale Morten. Han gør tandlægebesøget mere tåleligt.
Fin oplevelse
Fin oplevelse, selv om tandlægebesøg ikke hitter hos mig
Jeg får altid en god og ordentlig…
Jeg får altid en god og ordentlig behandling. Meget imødekommende og serviceminded mennesker.
Tabt plombe, hurtigt tid.
Jeg havde tabt en plombe, og skulle have en hurtig tid.
Det blev ved tandlægen Anne, og det var en god oplevelse.
Jeg følte mig set og godt behandlet.
Og resultatet blev super.
Jeg vælger tandlægen Anne næste gang.
Man bliver altid mødt med et smil og…
Man bliver altid mødt med et smil og har man et akut problem står de klar til, at hjælpe med en løsning, jeg kan 100% anbefale smilet, de lever op til navnet.
Professionalisme
Kompetente, dygtige og søde tandlæger, assistenter mv.
Hygiejne i top.
Bliver altid mødt med stor venlighed og professionalisme.
Super god oplevelse som altid (Og jeg…
Super god oplevelse som altid (Og jeg er ikke fan af tandlæger) 😂
Har Ikke styr på indkaldelser
Fin behandling og en meget venlig tandplejer.
Desværre trækker den administrative del oplevelsen kraftigt ned. Klinikken indkaldte mig til en tid, som viste sig at ligge én dag for tidligt i forhold til tilskudsreglerne. Det får jeg først at vide efter endt behandling, hvor jeg så står uden tilskud.
At man som patient bliver indkaldt til en forkert dato, og først får det at vide bagefter, er efter min mening helt uacceptabelt. Det burde være klinikkens ansvar at sikre, at indkaldelser ligger inden for tilskudsperioden – og i det mindste informere om det på forhånd.

Respuesta de Tandlægerne Grundtvigsvej
Jeg møder op med den værste tandlæge…
Jeg møder op med den værste tandlæge skræk. Men aldrig er jeg bleven taget så godt af hos en tandlæge. Jeg gik derfra med en følelse af, at jeg godt tør at komme igen. ❤️
Proffesionelt og i trygge hænder.
Jeg bliver mødt med megen venlighed og god service. Jeg bliver behandlet dybt professionelt og med god omsorg.
Priserne er lavere end hvad jeg mødt andre steder. Absolut rimelige.
Ingen overbehandling.
Jeg føler mig tryg og i gode hænder, hvilket betyder meget for mig ved et tandlægebesøg.
En mega god tandlæge
En mega god tandlæge! De er både meget dygtige og søde.
Smertefri rodbehandling
Jeg havde ondt i en tand og fik en tid hos Lena dagen efter, jeg ringede. Det vidste sig, at det var nødvendigt at rodbehandle tanden. Lena udførte behandlingen på en professionel og behagelig måde
La experiencia Trustpilot