2,9

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Grænseoverskridende oplevelse

Jeg blev desværre udsat for en meget grænseoverskridende oplevelse, mens jeg var på arbejde hos SMP. Jeg var i gang med at skrubbe gulvet i et badeværelse, da en mand valgte at gå i bad nøgen lige ved siden af mig. Det var ekstremt ubehageligt og føltes som en krænkelse af min grænse.

Da jeg fortalte det til min chef, fik jeg at vide, at der ikke kunne gøres noget ved situationen. Det skaber et usikkert arbejdsmiljø, og jeg synes ikke, det blev taget seriøst. Desuden var de tildelte arbejdstimer til opgaven meget få, hvilket gjorde det svært at udføre arbejdet ordentligt.

Jeg håber, SMP vil tage ansvar og skabe bedre trygge rammer for deres medarbejdere.

12 de noviembre de 2024
Logotipo de Smpservice

Respuesta de Smpservice

Kære Signe

Tak for din anmeldelse. Vi er meget kede af at høre om din oplevelse – det lyder som en ubehagelig situation. Vi har dog ikke kunne finde nogen registrering af at vi har haft kontakt med dig eller at du skulle have udført arbejde for os.
Vi tager den slags henvendelser meget alvorligt og vil gerne undersøge sagen nærmere, hvis du kontakter os direkte på hr@smpservice.dk / 69170219. På den måde kan vi bedre forstå, hvad der er sket, og sikre at alt bliver håndteret korrekt.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Rubish company

Do not cooperate with them,they not paying your salary and have a misses in contract.

19 de junio de 2025
Logotipo de Smpservice

Respuesta de Smpservice

Kære Dorneanu Elena,

Vi er meget overraskede over din anmeldelse, da den ikke stemmer overens med vores registreringer eller den måde, vi arbejder på.

SMP Rengøringsservice ApS er en del af Den Tværfaglige Overenskomst mellem Arbejdsgiverforeningen KA og Krifa, og vi har altid sørget for ordnede forhold for vores medarbejdere.

Vi har ganske enkelt ikke kunne finde nogen sag eller kontraktuelle forhold hvor navnet Dorenanu Elena fremgår, og vi har heller ikke modtaget en henvendelse fra dig direkte.

Vi tager naturligvis alle anmeldelser seriøst – også når vi ikke kan genkende indholdet – men vi beder om, at kritik baseres på fakta, så vi har mulighed for at forholde os konkret og konstruktivt.

Hvis du har haft en reel oplevelse med os, hører vi meget gerne fra dig på hr@smpservice.dk med flere detaljer, så vi kan undersøge sagen nærmere og få afklaret eventuelle misforståelser.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Glimrende rengøringsselskab

Jeg har gennem ca 10 år benyttet SMP som rengøringsselskab til mit firma med stor tilfredshed. Det har været kendetegnet ved gode medarbejdere, som har været der i lang tid, hvilket er en stor fordel, da de jo dermed kender bygningerne og organisationen. De er smilende og meget serviceorienterede. Det er uundgåeligt, at der opstår fejl mm, men tingene bliver altid løst på en tilfredsstillende måde. Det er min klare oplevelse, at kunden er i centrum. Jeg er meget tilfreds.

20 de agosto de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.