Sneakersdenmark Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Havde en god oplevelse, med at handle med Alexander fra sneakersdenmark. Han var yderst hjælpsom og fleksibel.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sindsygt flink kundeservice! Har handlet der flere gange og har hver gang været glad for resultatet. Super hurtig service, flinke mennesker og virkelig fine priser! Kan helt klart anbefale 💯

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Denne selvstændige skoshop er virkelig et hit! Der er både søde og gode medarbejdere og lækre og ægte sko Kæmpe + herfra havde hundrede procent givet flere stjerner hvis muligt!

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa de calle
  2. también en la categoría
  3. Zapatería

Escrito por la empresa

🔷Velkommen til din Sneakers forhandler 🔷 100% Autentiske Varer 🔷 Altid god service 🔷Trustpilot ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 🔷De mest Eksklusive Sneakers 🔷Vi sender din ordre samme dag 👇Find dine Sneakers👇 https://www.sneakersdenmark.dk/

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

5/5 :)

5/5 :)
Kan kun anbefale at handle med SneakersDenmark.
Deres service er super god!

Udover det har de også en lækker hjemmeside som er nem at navigere rundt på...
Alt i alt en super lækker oplevelse!

14 de enero de 2024

5/5 Stjerne

Super god og overskuelig hjemmeside hvor der er alt man mangler.
Service er i top med hurtige og brugbare svar.
Anbefaler uden tvivl Sneakersdenmark!

3 de enero de 2024

God oplevelse

Jeg vil gerne dele min positive oplevelse med Sneakersdenmark. De tilbyder et bredt udvalg af sneakers til rimelige priser. Hjemmesiden er nem at navigere, og det var let at finde den ønskede model. Bestillingen var enkel, og mine sneakers blev leveret hurtigt og i god stand. Jeg er meget tilfreds med mit køb og vil helt sikkert vende tilbage for at handle igen!

27 de junio de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

SCAM over Trendsales…!

Blev scammet for 3.5 tusinde over deres Trendsales profil. Og de har ikke ville kontakte mig siden selvom jeg har prøvet at skrive og ringe…

26 de enero de 2023
Logotipo de Sneakersdenmark

Respuesta de Sneakersdenmark

Hej Philip

Vi er meget uforstående overfor din anmeldelse.

Vi vil dog gerne gøre opmærksom på, at det ser ud til, at der må være sket en forveksling, da du ingen ordre har hos os. Vi har grundigt gennemgået vores system og har ikke nogen registreringer af dig som kunde hos os. Det tyder på, at du måske har taget fejl af virksomhederne eller er blevet snydt af en person, der hævdede at repræsentere os.

Det er vigtigt at bemærke, at vi kun driver vores forretning gennem vores officielle onlinebutik og ikke har nogen tilknytning til eksterne platforme som Trendsales. Vi er ikke ansvarlige for transaktioner, der finder sted uden for vores officielle kanaler.

Noget af det vi prioriterer allerhøjest, er at yde den bedste kundeservice overfor alle vores kunder, må du gerne kontakte os da vi ingen henvendelse har fra dig.

Vi håber du vil tage anmeldelsen til genovervejelse.

God dag
Kristoffer//SneakersDenmark

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.