Sneakershop Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kunne hente mine bestilte sko 24 timer efter bestilling i den valgte GLS pakkeshop. Har bestilt hos sneakershop/streeetammo flere gange, og det har alle gangene været super og hurtig service. Også... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte et par sko... Fik via chatten hjælp og vejledningen da jeg bestilte dem, ligesom jeg også blev informeret om pakken undervejs. Pakken blev hurtigt afsendt (dagen efter) og har i dag kun... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min urrem knækkede desværre. Jeg sendte hele uret afsted til Sneakershop via den returslip som følger med alle pakker ved levering. 2 dage senere lå et helt nyt ur hos min lokale GLS. Sneakershop ku... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Skoene kom indenfor få dage. To af dem kunne jeg alligevel ikke passe. Jeg sendte dem derfor gratis tilbage med GLS og bestilte to nye i andre størrelser (ligeledes gratis fragt) jeg kunne afhente d... Ver más

Información sobre la empresa

1. Zapatería

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Sneakershop.dk er en anerkendt online butik, som har eksisteret siden 2000. Vi er kendt for et kæmpe udvalg af alle de bedste sneaker brands, desuden har vi flere limited og eksklusive modeller. Vi har 1-2 dages levering, den bedste kundeservice, og over 10 års erfaring i online kundeservice og handel. Alt i alt den bedste shop at handle dine sneakers hos. Vi ved hvad vi har med at gøre :)

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

superb

god service online instant chat
hurtig levering
varen som beskrevet
flink staff :)

5 de marzo de 2011

Stærkt anbefalesværdig

Jeg købte et par sneakers, som viste sig at være for små i forhold til, at de var min vante skostørrelse - sendte dem retur dagen efter jeg havde modtaget dem, hvilket er utroligt nemt med sneakershop.dk, da der hører en forudbetalt retur-postblanket med varen. Fik dem i den størrelse, jeg derefter havde bedt om, og fik mit nye par to dage efter afsendelsen af returpakken. Utroligt sød og hjælpsom service via hjemmesiden også, de er til at snakke med, hvilket bestemt ikke kan siges om alle internetshops. Klart anbefalelsesværdig hjemmeside og netbutik!

19 de febrero de 2011
Valorada con 1 estrellas sobre 5

vil ikke anbefale dem....

Jeg købte et par sko som jeg havde et par af i forvejen da de var godt slidte. sjovt nok var de slet ikke ens, på trods af det samme mærke. Jeg kunne ikke passe dem selvom der stod det var min størrelse og sålen sad slet ikke fast. virkelig dårlig stil og ingen hjælp til forståelse af retur regler. Jeg har aldrig følt mig så snydt

16 de febrero de 2011
Logotipo de Sneakershop

Respuesta de Sneakershop

Hej Nina

Tak for din anmeldelse.

Jeg beklager, hvis du føler dig snydt. Det er vi slet ikke interesseret i, hos Sneakershop samler vi på glade kunder.

Jeg tror du har taget fejl af str. da alle vores str er i US, så jeg tror fejlen ligger der.

Jeg kan ikke helt forstå at du mener at skoen var ødelagt da du fik den, jeg har skoen her, som du har returneret og der er ingen fejl på den.

Vores returskema er lavet, så det skulle være lige til og bruge, jeg beklager hvis du har haft problemer med det.

Du skal endelig kontakte os, hvis der er sådan problemer, så guider vi dig igennem det.

Du er altid velkommen til og kontakte os på vores livechat, telefon eller mail (shop@sneakershop.dk), hvis du har spørgsmål eller lign.

Med venlig hilsen / Best regards
Allan Toft Pedersen

Hurtig levering

Jeg købte et par sneakers fra Sneakershop (surprise!), og jeg har været meget tilfreds med deres service. Hurtig levering betød, at jeg fik skoene fredag efter at have bestilt dem onsdag aften. - Egentlig hvad man burde forvente men langt fra standard ved webkøb.

Derudover en fin supportservice på hjemmesiden.

15 de febrero de 2011

Super levering

Der er ikke noget skidt at sige om Sneakershop. Jeg bestilte min pakke onsdag, og fik den torsdag - smertefrit og super levering. :-)
Kan klart anbefales.

Dennis.

5 de diciembre de 2010

Kanon webshop

Købte en hat hos dem og havde den dagen efter.

De er super informative og hvis der er det mindste er de hurtige til at svare, kan kun anbefale dem.

20 de julio de 2010

Rigtig god webshop

Havde fundet et par sneakers, betalte onsdag, havde varen fredag.
Kundeservice er også rigtig god, sendte et par mails inden, da jeg var usikker omkring str. og fik svar med det samme. Vil bestemt handle hos sneakershop.dk igen, plus deres priser er lavere end mange andre steder. De sko jeg købte står til 700 kr inde i byen, men jeg fik dem for 400 kr hos sneakershop. :)

4 de junio de 2010

Perfekt

Jeg bestilte onsdag morgen, og havde skoene fredag .. Det gik som det skulle .. og skoene var den rigtige størrelse .. pæne, der var slet ingen ting og komme efter .. sneakershop er det nye sted jeg køber mine sko, det er helt sikkert !

12 de abril de 2010

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.