Som en trogen kund sedan september 2013, så håller jag snusfabriken i hög aktning. Har det blivit fel nån gång så har de lösts på bästa sätt. Har haft EN liten incident och den löstes på bästa sätt... Ver más
La empresa ha respondido
Varit kund i några år nu och har inga som helst anmärkningar. Det är enkelt att beställa, habila priser och alltid välpackat samt snabb leverans. Jag gör mitt egna snus och har testat ett antal... Ver más
La empresa ha respondido
Beställde fem dosor Islay Whisky lössnus. När jag öppnade den första så innehöll den portionspåsar. "Lössnus" står angivet på både orderbekräftelsen och följesedeln. Dosorna är de vanliga för lössnu... Ver más
La empresa ha respondido
Förmodligen Sveriges störta utbud av tobak och nikotinprodukter. Allt från snus, vape, cigarrer, cigaretter, produkter för att göra eget snus och mycket mer. Hjärtligt välkommen in till oss på Snusfabriken.com
Ekeberga 113, 365 44, Kosta, Suecia
Ha contestado el 72% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Stort utbud, bra priser. Det enda jag saknar är den enkla funktionen att "söka på smak" med en knapp.
Beställer alltid från Snusfabriken om de har ”mina” varor inne. Alltid snabb leverans, bra förpackat och jag älskar att de alltid lägger med en liten godisbit eller en produkt att testa!

Respuesta de Snusfabriken
Bästa snus leverantören in th WORLD!

Respuesta de Snusfabriken
Har köpt i flera år och har aldrig misslyckas att få bra resultat. Enligt mig är kungsnus bättre än köpsnus

Respuesta de Snusfabriken
Älskar videon efter beställning. Är säker på att jag kommer vara nöjd! ❤

Respuesta de Snusfabriken
Alltid lätt att beställa och brukar vara snabb leverans

Respuesta de Snusfabriken
Alltid superkvalitet, Alltid enkelt att beställa och snabba leveranser.

Respuesta de Snusfabriken
Har haft EN liten incident och den löstes på bästa sätt, inget som snusfabriken kunnat göra annorlunda, i det fallet.

Respuesta de Snusfabriken
Det är så lätt att få vad man vill ha och snabbt också.

Respuesta de Snusfabriken
Vill inte klaga för ni är alltid snabba och så gillar jag att beställa från er. Men nu när jag skulle beställa fick jag börja om för klarna kom upp trots att jag valde Swish. Sen vet jag inte vad som hänt men innan kom det upp leverans ställe. Nu står det bara postnord.

Respuesta de Snusfabriken
Snabbt, smidigt och enkelt! Bra priser & utbud. Har aldrig blivit besviken under alla mina år som kund..

Respuesta de Snusfabriken
Stort utbud av cigarrer. Lätt att hitta favoriter.

Respuesta de Snusfabriken
Varit kund i några år nu och har inga som helst anmärkningar.
Jag gör mitt egna snus och har testat ett antal produkter sedan 2010. De paketen jag får här är de som kommer med de bästa grundrecepten. Tom såpass så att de är de enda som jag aldrig behövt justera på något vis.

Respuesta de Snusfabriken
Allt funkar som man förväntar sig. Dessutom snabbare leverans än förväntat.

Respuesta de Snusfabriken
Otroligt simpelt att beställa ifrån, bra beskrivningar av produkter och bra priser!

Respuesta de Snusfabriken
Jag fick tag på samtliga cigarrer och cigariller jag ville ha, tack vare det mycket stora sortimentet.
Jag har handlat här tidigare, och jag har alltid blivit supernöjd!

Respuesta de Snusfabriken
Det var snabb leverans och lätt att hitta det man ville ha

Respuesta de Snusfabriken
Más información sobre otros tipos de reseñas.