Valorada con 5 estrellas sobre 5

Som en trogen kund sedan september 2013, så håller jag snusfabriken i hög aktning. Har det blivit fel nån gång så har de lösts på bästa sätt. Har haft EN liten incident och den löstes på bästa sätt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Varit kund i några år nu och har inga som helst anmärkningar. Det är enkelt att beställa, habila priser och alltid välpackat samt snabb leverans. Jag gör mitt egna snus och har testat ett antal... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beställde fem dosor Islay Whisky lössnus. När jag öppnade den första så innehöll den portionspåsar. "Lössnus" står angivet på både orderbekräftelsen och följesedeln. Dosorna är de vanliga för lössnu... Ver más

1. Tabaquería
  2. Tienda de cigarros
  3. Tienda de cigarrillos electrónicos
  4. Tienda de armas
  5. Mercado online
  6. Tienda de vaporizadores

Escrito por la empresa

Förmodligen Sveriges störta utbud av tobak och nikotinprodukter. Allt från snus, vape, cigarrer, cigaretter, produkter för att göra eget snus och mycket mer. Hjärtligt välkommen in till oss på Snusfabriken.com

4,4

Ha contestado el 72% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Stort utbud

Stort utbud, bra priser. Det enda jag saknar är den enkla funktionen att "söka på smak" med en knapp.

19 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beställer alltid från Snusfabriken om…

Beställer alltid från Snusfabriken om de har ”mina” varor inne. Alltid snabb leverans, bra förpackat och jag älskar att de alltid lägger med en liten godisbit eller en produkt att testa!

17 de abril de 2026

Tackar så hjärtligt för det Sophia 😍

bäst avser lösnus

Har köpt i flera år och har aldrig misslyckas att få bra resultat. Enligt mig är kungsnus bättre än köpsnus

17 de abril de 2026

Respuesta de Snusfabriken

Snussatserna under varumärket Kungssnus är vårt eget märke som vi grundade hela företaget. Kommer flera nyheter under 2026 🙂

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Beställng

Alltid lätt att beställa och brukar vara snabb leverans

16 de abril de 2026

Respuesta de Snusfabriken

Under kommande vecka blir det ännu lättare då vi släpper vår nya fraktcheckout

Alltid superkvalitet

Alltid superkvalitet, Alltid enkelt att beställa och snabba leveranser.

16 de abril de 2026

Tackar! Snabbhet är något vi är starka på 🙂

13 år som kund.

Har haft EN liten incident och den löstes på bästa sätt, inget som snusfabriken kunnat göra annorlunda, i det fallet.

15 de abril de 2026

Respuesta de Snusfabriken

En incident på 13 år är bra om du frågar mig. Och självklart löser vi saker när man kontaktar vår kundtjänst 😀

Snabbt och lätt

Det är så lätt att få vad man vill ha och snabbt också.

13 de abril de 2026

Respuesta de Snusfabriken

Tackar så hjärtligt för din fina recension!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vill inte klaga för ni är alltid snabba…

Vill inte klaga för ni är alltid snabba och så gillar jag att beställa från er. Men nu när jag skulle beställa fick jag börja om för klarna kom upp trots att jag valde Swish. Sen vet jag inte vad som hänt men innan kom det upp leverans ställe. Nu står det bara postnord.

13 de abril de 2026

Respuesta de Snusfabriken

Ska blir ännu bättre visning av frakter inom några dagar när vi släpper vår nya fraktcheckut 🙂

Snusspruta

Snabbt, smidigt och enkelt.

12 de abril de 2026

Respuesta de Snusfabriken

Tack snälla för ditt omdöme! :)

Toppen!

Snabbt, smidigt och enkelt! Bra priser & utbud. Har aldrig blivit besviken under alla mina år som kund..

12 de abril de 2026

Respuesta de Snusfabriken

Woah! Det glädjer oss att höra :)

Stort utbud av cigarrer

Stort utbud av cigarrer. Lätt att hitta favoriter.

8 de abril de 2026

Respuesta de Snusfabriken

Förhoppningsvis så hinner vi utöka sortimentet ännu mer nu när vårvärmen kommer fram 😀

DIY Medusa

Varit kund i några år nu och har inga som helst anmärkningar.

Jag gör mitt egna snus och har testat ett antal produkter sedan 2010. De paketen jag får här är de som kommer med de bästa grundrecepten. Tom såpass så att de är de enda som jag aldrig behövt justera på något vis.

8 de abril de 2026

Respuesta de Snusfabriken

Woah! Det glädjer oss att höra :)

Snabbt enkelt bra sortiment

Snabbt enkelt bra sortiment

5 de abril de 2026

Respuesta de Snusfabriken

Förmodligen störst sortiment på nikotin & tobaksprodukter. Men även tobak och nikotinfria produkter 😉

Rekommenderar starkt!

Otroligt simpelt att beställa ifrån, bra beskrivningar av produkter och bra priser!

Respuesta de Snusfabriken

Bra produktbeskrivningar tycker vi är väldigt viktigt och lägger mycket tid på just detta ⭐

Mycket stort sortiment!

Jag fick tag på samtliga cigarrer och cigariller jag ville ha, tack vare det mycket stora sortimentet.
Jag har handlat här tidigare, och jag har alltid blivit supernöjd!

Respuesta de Snusfabriken

Tackar och bugar för din recension 😀

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var snabb leverans och lätt att…

Det var snabb leverans och lätt att hitta det man ville ha

Respuesta de Snusfabriken

Självklart ska det vara lätt att hitta med en logisk meny. Vi är också stolta över vår sökfunktion som inte bara söker produkter i webbutiken, den söker även inlägg och guider 😉

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.