Dejlig nem hjemmeside, skønt med forskellige tykkelse stænger. Jeg vil dog sige at de billige er meget flotte ift prisen og efter noget tid i en sjat vodka er de store og lækre. Der gik to dage fra... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Social Vanilla giver en oplevelse af vanille af en kvalitet, som jeg aldrig har oplevet før. Og med den store pakke har jeg også lært om Boababtræets egenskaber som superfood. TAK
Wow for en smag. Mums. Jeg har købt både stænger og pulveret og begge lever fuldt op til forventningerne. Fx blev vores risalamande til jul næsten grå af så mange vaniljekorn. Hvilken luksus. Jeg kom... Ver más
Har købt vanilje stænger som er sf rigtig fin kvalitet og erstatter ca. 3 købt i supermarked. Her ses bort ses smagen, som er super hos Social Valilla. Vi køber helt sikkert igen!
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Social Vanilla er en værdi drevet virksomhed der arbejder for at gøre vanilje industrien mere ansvarlig overfor mennesker og miljøet. Vi sælger vanilje produkter af allerhøjreste kvalitet. Vores top sælgende produkter er gourmet vaniljestænger og gourmet vaniljepulver. På vores webshop kan du også finde andre produkter med samme ansvarlige model til værdikæderne, såsom kaffe og chokolade.
Información de contacto
Bregnerødvej 148A, 3460, Birkerød, Dinamarca
- info@socialvanilla.dk
- www.socialvanilla.dk
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Social Vanilla giver oplevelser af kvalitet…
Dejligt nemt og hurtig levering
Dejligt nemt og hurtig levering. Der gik 2 dage så kom de i postkassen
Er meget tilfreds med vaniljestængerne
Er meget tilfreds med vaniljestængerne. De er fyldige og friske.
Jeg har endnu ikke anvendt pulveret, men har prøvet det gør, hvor jeg var rigtig glad for det.
Dejlig oplevelse
Der gik to dage fra jeg bestilte til de kom, hvilket er meget hurtigt ift hvor jeg bor.
Det eneste trælse er at jeg ikke kunne se hvilke stænger der i hvilke poser, så en lille mærkat med "luksus" fx, havde været dejligt 😃
Rigtig god vanilje som altid
Best vanilla ever
Best vanilla ever! Super aromatic juicy fresh pods, I’ll never buy from anyone else. Also fast delivery :)
Effektiv ordrebekræftelse og…
Effektiv ordrebekræftelse og afsendelse.
Lækker vanilje
God oplevelse med social vanilla
Det var let og ligetil at bestille. Pakken kom meget hurtigt. Ingen problemer.
Svindel
De trækker penge for køb , men der kommer ikke nogle vare eller svar på henvendelser -
Fantastisk kvalitet og mængde - og samtidigt socialt ansvarligt
Fantastisk kvalitet, vaniljemængde og dejligt samtidigt at vide, at hele processen er ansvarlig og at vanilje-bønderne bliver godt behandlet.
Kan varmt anbefale - vil købe min vanilje her fremover.
Super lækre vanillestænger med virkelig…
Super lækre vanillestænger med virkelig god smag. Holder længe! Også god og hurtig service.
Høj kvalitet
Dejlig vanille og leveringen virker
Hurtigt og nemt og til et godt formål.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.