Perfekt service Tack Petter för ypperlig kundkontakt och service. Vi har köpt en mover i juni och sedan åkte vi till ITALIEN. Våran husvakt sa att gräset var högre på visa ytor, vi ringde till... Ver más
Ett toppenföretag! Snabba, raka och trevliga svar på mail. Likaså snabb leverans samt ett korrekt lagersaldo. Jag rekommenderar Söderströms!✨
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Ett toppenföretag!
Perfekt service
Perfekt service
Tack Petter för ypperlig kundkontakt och service.
Vi har köpt en mover i juni och sedan åkte vi till ITALIEN.
Våran husvakt sa att gräset var högre på visa ytor, vi ringde till Söderströms och PETTER åkte hem till oss och kontrollerade inställningarna på movern, dom var ok.
Sedan var Petter kvar och kontrollerade att movern gick på alla ytor och det gjorde den.
Då satte han den i drift 24 timmar och sedan i ordinarie schema, då klippte den jämt och fint alla ytor.
Så när vi kom hem var gräsmattan i perfekt skick.
Jonas och Weronica
Ingen återkoppling
Mailat angående en Husqvarna 450 x nera som kör i saker och stannar. Går inte att åka hemifrån en vecka utan att den kör i något och man måste åka hem och starta om. Dom har installerat den. Mailade får 5-6 veckor sedan och inget svar ännu. Finns ingen personal på sommaren så ska man leasa tex robotgräsklippare så hade jag valt annat märke och företag nästa gång.
Bör se över sin kundmottagning
Bör se över sin kundmottagning: Ointresserade/nonchalanta receptionister som lovar runt men håller tunt. Jag fick vänta 3 mån på reparation & service av en röjsåg, lovades flera gånger snabb handläggning utan resultat eller ens information. Behövde tjatbesöka butiken 4 ggr innan jag fick min såg!
Beställde ett framhjul till en…
Beställde ett framhjul till en robotgräsklippare, framgick aldrig att däcket skulle komma i sina beståndsdelar så man måste montera det själv. Detta utan manual. När jag mailade och klagade fick jag en väldigt otydlig suddig bild på något som ska likna en manual utan text. Extremt oproffsigt och oseriöst bemötande, handla någon annanstans och supporta inte det här undermåliga företaget.
Jag mailade angående inbyte och köp av…
Jag mailade angående inbyte och köp av ny robotgräsklippare. Smidig kontakt och snabb leverans. Stor affär med mycket sortiment.
Åk till en annan butik om det är möjligt.
Sämsta bemötandet, gick runt i 20 minuter och 2 pers satt och scrollade på datorn. Ingen kom fram och frågade om jag behövde hjälp.
Dålig Kundservice
Trots 2 st personal som stod i kassaområdet var det ingen som var villig att komma fram o fråga om jag behövde hjälp,de var upptagna med att planera midsommarfesten...
Bättring tack
Nöjd kund
Jag beställde en grästrimmer, fick ett mail att den var restnoterad och frågade om jag ville ändra eller ta bort min order, vilket jag ville.
Ordern annulerades med en gång utan problem.
Har även köpt en robottgräsklippare här tidigare.
Oseriös leverantör
Oseriös leverantör, blev lovad hemleverans, men fick efter att fått olika ursäkter under lång tid hämta själv i Skövde. När jag kom hem upptäcker jag att jag fått en trasig produkt. Kontaktar Söderströms för hjälp, får besked att de ska återkomma samma dag med lösning, sen hör jag inget mer, kontaktar dem på telefon och får drygt svar att de tittar på det och ska återkomma, men sen hör man inget mer. Sämsta kundservice jag varit med om.
Otroligt snabb leverans
Otroligt snabb leverans. Fanns på plats dagen efter beställning. Bra pris och fraktfritt.
Jag har beställt en Stihl FSA 57 på…
Jag har beställt en Stihl FSA 57 på deras julirea till ett extrapris. De makulerar en godkänd order (26Juli) med att de inte kan sända den medan de saluför samma maskin nu på lager med 700 sek ökat pris. Det här är ett lurendrejeri företag. Klart olaglig marknadsföring.
Varnar alla köpare deras priser är inte korrekta utan ändras med deras godtycke.. Uselt
Mån om professionalism.
Sänder tillbaka ett par skyddsstövlar…
Sänder tillbaka ett par skyddsstövlar som ska bytas till en annan storlek...
Vad händer?
Jo får tillbaka samma paket,med samma stövlar i,och paketet har aldrig varit öppnat,Nu åker paketet tillbaka igen!!!!
Kommer inte handla något mer hoss detta företag!!!!
Persona!!!!?????
Otroligt bra service känsla och snabb…
Otroligt bra service känsla och snabb service då min batteriladdare dog och allt löstes med att de skicka ut en ny
Det gick snabbt att få produkterna och…
Det gick snabbt att få produkterna och de fungerade braw
Otydligt lagersaldo
Helt ok priser, jag handlade genom Refunder och det fanns inte så mycket att välja på.
Det som drar ner betyget än så länge är att ”I lager” inte betyder att Söderströms har grejerna i lager…
Nu vet jag det till nästa gång och hade jag letat lite så hade det säkert framgått.
Uppdaterar om det händer något som förändrar mitt betyg.
Tänk om alla expiditer var som Timmy
Tänk om alla expiditer var som Timmy, vilken glädje att handla där, hjälpsamma med hela affären
Smidig beställning
Smidig beställning, hade möjlighet att plocka upp direkt från butiken. Inget att klaga på!
Anger inte eget lagersaldo utan…
Anger inte eget lagersaldo utan leverantörslager.
Beställde grejor som "fanns i lager".
Några dagar efter beställning fick jag ett telefonsamtal där dom meddelade att dom inte kunde leverera :(