1. Planta de energía fotovoltaica solar
  2. Servicio de instalaciones eléctricas
  3. Electricista
  4. Proveedor de equipos de generación de energía solar

Escrito por la empresa

Solebra – Din expert på solceller, laddboxar och AI-styrda batterier i Västra götaland, Halland och Skåne. Sänk dina elkostnader med smarta energilösningar för privatpersoner och villaägare i hela Västra Götaland, Halland och Skåne. Vi specialiserar oss på installation av solpaneler, laddboxar och AI-styrd batterilagring som optimerar din elanvändning efter spotpriset. Från vårt huvudkontor i Göteborg levererar vi trygga helhetslösningar med fokus på maximal avkastning och kvalitet. Vi hjälper dig att bli egen elproducent med framtidssäker teknik anpassad efter ditt hem. Kontakta oss på Solebra för en kostnadsfri konsultation och offert på solceller och smart batteristyrning!

4,1

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Batterier till befintliga solpaneler

Bemötande vi har fått under alla våra steg i att köpa och installera batterier har varit mycket bra och professionellt. Funderar du på att installera batterier kan jag med glädje rekommendera Solebra
Urban

22 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Smidig installation och ett trevligt…

Smidig installation och ett trevligt och professionellt bemötande.
Hela installationen gick bra förutom att en gammal jordfelsbrytare gick sönder men den bytte installatören ut direkt morgonen efter. Har även låtit installera batterier till anläggningen i min sommarstuga, även dår lika proffsigt.

14 de agosto de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Proffsigt och bra bemötande mot kunden

Det var lite problem med installationen av solcellerna. Det drog ut på tiden.
Vi blev bra bemötta när vi ringde och frågade varför det blev så. Annars så har det flytit på bra både med solcellerna och installationen av batteriet. Ett år senare så anlitade vi Solebra igen. Då utökade vi batterikapaciteten till det dubbla. Från beställning till utförandet gick det på en vecka. Vid frågor så har vi alltid blivit bra bemötta och dom har alltid återkommit med svar. Vi rekommenderar verkligen Solebra.

20 de enero de 2026

Respuesta de Solebra AB

Tack för din fina recension Vesna :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi fick ett bra förtroende för Solebra…

Vi fick ett bra förtroende för Solebra från första kontakt med säljare till att installationen var komplett.
Inga problem med offert proceduren, leverans av hårdvara eller installationsarbetet.
Allt bara flöt på.
Dessutom fick jag en genomgång av FusionSolar appen på deras kontor.
Jag rekommenderar Solebra som solcells leverantör.

15 de enero de 2025

Personligt och Proffsigt

Väldigt nöjd med min installation som gick snabbt och mycket professionellt utfört. Trevlig personal som till och med frågade på fråga sent en lördag kväll. Alla anställda är på tårna för att ge bästa service till mig som kund. Installerade både batteri och laddbox då jag redan har solceller men de kopplade ihop allt så det blir enkelt att hantera. Rekomenderade min granne som skall få installation inom snar framtid.

3 de diciembre de 2025

Respuesta de Solebra AB

Härligt att du är nöjd Peter, tack för din fina recension.

Riktigt grymma

Riktigt grymma !
Allt från start till slut hanterade dom galant.

Tidsplanen kunde dom hålla.

24 de julio de 2025

Respuesta de Solebra AB

Tack så mycket för den fina recensionen Orhan :)

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.