Sondrup Bilcenter Opiniones

TrustScore: 3 sobre 5

3,2

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Indleverede min Volvo som efter min opfattelse var dækket af 3 års service ifm. købet. (bilen var ca. 2,5 år gammel) Dette blev bekræftet ved indleveringen af bilen. Et stykke tid efter... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Stor service og klargøring til syn af vores bil ved 114.000 km, samt reparation omkring motor/køler. 6 mdr. senere ved 128.000 km er motoren kaput, grundet forlænget taktkæde. (Hvilket åbenbart er en... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Efter at have kogt feltet ned til 4 biler der passede til vores budget og krav, endte vi hos Sondrup Bilcenter i Viby. Vores sælger, Sebastian K, var rolig og tålmodig. Han var ærlig omkring vores... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde skadet min leasingbil så jeg stod i en akut situation. Sondrup kæmpede alt hvad de kunne og fik en lånebil klar til mig som jeg kunne tage samtidig med aflevering. Det endte med at min bil... Ver más

Información sobre la empresa

1. Concesionario de autos

Escrito por la empresa

Sondrup Bilcenter er autoriseret forhandler af Nissan, Renault og Dacia. Vi har autoriseret serviceværksted af Nissan, Renault, Dacia, Volvo og Polestar.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

7 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Sondrup Bilcenter i Risskov

Vi har haft en rigtig god oplevelse i forbindelse med bilkøb af en brugt Qashqai. Vi har fået en fantastisk god betjening af Michael ved Sondrup Bilcenter i Risskov. Ved afhentning blev alle funktioner gennemgået. Så alt i alt kan vi varmt anbefale Sondrup Bilcenter i Risskov.
Mvh Lars og Käthe

12 de enero de 2023

Hej Käthe

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse med Michael. Jeg sørger for at give beskeden videre :-)

Service i verdensklasse

Jeg købte min nye Nissan Qashqai hos Michael ved Sondrup Bilcenter. Det er første gang jeg har købt en næsten sprit ny bil. Jeg følte mig i gode hænder hele vejen igennem købet, og jeg kunne ikke bede om bedre service. Absolut en gennemført og fantastisk købs-oplevelse.

Blot 10 dage efter jeg takkede ja til bilen kunne jeg komme og hente den, også endda i sort som jeg havde håbet på.

Kan absolut anbefale Sondrup Bilcenter til hvem end der måtte kigge efter ny, demo eller brugt bil.

/Kristian

7 de diciembre de 2022

Hej Kristian

Mange tak for den flotte anmeldelse. Jeg giver beskeden videre til Michael :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Aftaler og information helt på toppen!

Positiv dialog og hyppig information gennem hele forløbet, til leveringen var gennemført. Sebastian ved, hvad han taler om. Der var styr på tingene og interesse for, at jeg som kunde blev tilfreds.
Kan anbefales.

15 de diciembre de 2022

Hej Steen

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos Sebastian. Jeg giver det videre til ham :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfekt service og god betjening …

Vanvittig god service og tid til at forklare alt det udstyr der er i vores Nissan

29 de noviembre de 2022

Hej Jørn

Tusind tak for den fine anmeldelse!
Vi er glade for at I har været tilfredse med servicen og håber på at I nyder jeres nye bil.

Jesper og Michael
Sondrup Bilcenter Risskov

Valorada con 1 estrellas sobre 5

kunne ikke få en låne bil selvom jeg…

kunne ikke få en låne bil selvom jeg står med mit midlertidigt kørekort og kørekort på appen

28 de noviembre de 2022

Hej Lars.

Vi beklager at du føler at du er blevet urimeligt behandlet.
Du har dog ikke kunne fremvise et gyldigt kørekort og derfor har vi ikke kunne tilbyde dig en lånebil.

Da du fremviser dit kørekort siger kørekort appen at kørekortet er ugyldigt. Derudover var dit midlertidige kørekort ikke udfyldt, hvor kørekort nummer mangler samt navn og adresse er streget over med tusch.

Vi tilbyder altid alle vores kunder en lånebil, men på baggrund af det mangelfulde kørekort er det ulovligt at udlåne en udlejningsbil og derfor har vi ikke haft mulighed for at tilbyde dig den mulighed.

Super service hele vejen

Super service hele vejen.
Stor ros til Michael i Risskov, føler os altid velkommen.
Tak for en god handel

10 de noviembre de 2022

Hej Martin

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er glade for at du har haft en god oplevelse :-)

Stort tak

Jeg har - igen - købt bil hos Sondrup i Viby - og blev heller ikke denne gang skuffet over måden, hvorpå handlen foregik! Hurtig levering og god instruktion - stort TAK til Klaus!

19 de septiembre de 2022

Hej Jonna

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Jeg giver de flotte ord videre til Klaus :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi vil gerne sige tak til Michael og…

Vi vil gerne sige tak til Michael og Jesper for et super fint forløb ved køb af vores el-bil.
Stor imødekommenhed, velvilje og hjælpsomhed hele vejen igennem.
Vi kommer helt sikkert igen.
Helle og Per

21 de septiembre de 2022

Hej Helle og Per

Mange tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for at I har haft en god oplevelse og vi glæder os til at se jer igen :-)

Bilkøb

Det har været en rigtig god oplevelse fra start til slut ved Sondrup i Risskov hvor vi fik hjælp fra Jesper. Han var god til at forklare om bilen da vi prøvede den første gang. Undervejs i købsprocessen har han været god til at forklare og give information hvis vi har haft brug for det. Da vi fik udleveret bilen fik vi gennemgået hele bilen og en prøvetur for at prøve forskellige funktioner.
Generelt 5 stjerner hver.

19 de septiembre de 2022

Hej Mie

Mange tak for den gode anmeldelse. Vi er glade for at I havde en god oplevelse :-)

Sebastian

Bilkøb

Rigtig god dialog og hjælp fra sælger

26 de agosto de 2022

Hej Kim

Tak for din flotte anmeldelse :-)

Sebastian

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk oplevelse at købe bil hos Sondrup

Fantastisk oplevelse at købe bil af Michael Willum hos Sondrup i Risskov.

Kompetent vejledning i at finde netop den bil vi gerne ville have til den pris vi ville give.

Super aflevering - grundig instruktion i alle bilens finesser og opsætning af telefoner, så det bare var at køre ud af butikken.

14 de agosto de 2022

Hej Bjørn

Mange tak for din anmeldelse! Jeg sørger for at viderebringe de flotte ord til Michael :-)

Jesper Okkels

5 stjerner gives til Thomas Hansen

5 stjerner gives til Thomas Hansen, Volvo, Viby for bedste service - altid🔝

4 de agosto de 2022

Hej Lone

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre at Thomas har givet dig en super købsoplevelse!

Fantastiks service

Fantastiks service.
Jeg havde brug for hjælp til at tjekke en lapning af et bagdæk og en deltilhørende alarm/lampe i bilen, som blev ved med at tænde. Jeg havde få et lappet hullet i dækket på et andet værksted, som ikke kunne se på det igen pga. sommerferie.
Sondrup tog imod mig med en dags varsel og tjekkede lappen, dækket og kørte prøvetur. Dagen efter inden jeg skulle hente bilen tjekkede de det hele igen. Der var ikke noget at finde.
Da jeg hentede bilen fik jeg det hele uden beregning, da de jo ikke havde fundet noget :-)
Fantastisk service af et værksted, hvor jeg aldrig har været før... men helt sikkert kommer igen.

21 de julio de 2022

Utroligt ringe og sjusket

De solgte os i første omgang en bil med defekte bremser. Kort sagt var bilen livsfarlig at køre i. Vi gav dem dog en chance efter de pænt beklagede. Det skulle vi nok ikke have gjort - for efter et service for nylig glemte de at spænde hjulene på forhjulene, hvilket betød, at vi kørte rundt med vores børn i en bil, der til enhver tid kunne smide et hjul! Vi var mildest talt chokerede over deres inkompetence. De gav lidt afslag i regningen og fixede samtidig det ødelagte relæ, de havde overset ved eftersynet uden beregning, men det er et ringe plaster på et stort betændt sår. En bil bør afleveres til kunde i en sikkerhedsmæssig forsvarlig stand! Vi kommer ikke til at bruge dem igen.

17 de julio de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk bil og godt personale

Vi var ude og finde en ny bil, som kunne være vores drømme bil for livet. Jeg var så heldige at blive betjent af Michael Willum, som fandt en fantastisk bil til os, som vi er mega glade for. Vores bedste anbefalninger til Sondrup Bilcenter og deres medarbejder Michael Willum:)
hilsen Inge Vibeke Hougaard

15 de julio de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Opmærksom betjening og godt tilbud

Jeg har i længere tid været på udkig efter en ny bil, og havde efterhånden besøgt flere bilhuse - store som små. Alle steder oplevede jeg, at de havde for travlt til at betjene mig, ja, jeg oplevede flere gange at måtte vente 10-15 min. blot for at få dem til at låse en bildør op, så jeg kunne prøve at sidde i bilen. Jeg endte hos Sondrup Bilcenter i Risskov, hvor der var nok bemanding til at blive godt betjent, og jeg endte også med at købe min bil her.
Hele processen var lige efter bogen. Jeg fik et fornuftigt tilbud, en god pris for min egen bil, et godt tilbud på finansiering og ikke mindst løbende status på levering af bilen. Hvis du skal ud at købe ny bil, kan jeg kun give mine bedste anbefalinger.

5 de julio de 2022

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.