Vi är supernöjda med sängen som personalen rekommenderade baserat på våra behov, de var extremt kunniga och lyhörda till vad vi efterfrågade! Leveransen var också väldigt smidig och enkel, det är... Ver más
La empresa ha respondido
Vi fick väldigt bra bemötande och personaler är så professionella och kunniga. Vi är nöjda med vårt köp efter några timmars besök där. Bra utbud samt fin lokal mitt i city. Rekommenderas starkt att be... Ver más
La empresa ha respondido
Mysig butik som ger ett lugn när man kommer in, testar sängar och kuddar. Fantastiskt trevlig personal som är mycket kompetent, men som också ger dig tid för att komma ner i varv när man vill testa.... Ver más
Escrito por la empresa
Certifierade sängexperterVåra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.
GarantierPå SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.
ServicetjänsterVi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.
Välkommen!
Escrito por la empresa

Korsgatan 14, 411 16, Göteborg, Inom Vallgraven, Suecia
Invita a los clientes a opinar
Leveransen var också väldigt smidig och enkel, det är väldigt tacksamt att man inte behöver vänta hemma en hel dag!

Respuesta de SOVA - Korsgatan
De ville först inte låta mig hämta min bäddmadrass (1500:-) i butiken för att andra inte behagat hämtat sina stora sängar så det var trångt på lagret. Jag skulle då få betala 700:- för hemleverans.. helt galet. Som tur är kunde jag övertala dem till slut, annars hade jag handlat nån annanstans. Jag förstår att det är ett problem men då får de väl låta de andra som inte hämtar sina skrymmande sängar betala om de inte hämtar ut i tid! För övrigt är jag nöjd med butiken och servicen!

Respuesta de SOVA - Korsgatan
Vår säljare va otroligt duktig och påläst. Och hjälpte oss hitta den perfekta sängen. Vi är super nöjda med vårt köp. Stort tack till Chanell för hennes hjälp. Vi kommer definitivt göra fler köp hos er.

Respuesta de SOVA - Korsgatan
Det var lätt att handla med toppenbra service

Respuesta de SOVA - Korsgatan
Fick bra kundkontakt. Köpte en skiva att ha i sängen som gjorde att min alltför mjuka säng blev bättre attt ligga i

Respuesta de SOVA - Korsgatan
Trevlig personal som gav goda råd och innehar bra produkt kompetens. Mycket nöjd med nya säng. smidig och punktlig leverans av service inriktad personal.

Respuesta de SOVA - Korsgatan
Bra service i butik och vid leverans. Dock drar leveranstiden ner betyget betydligt då det tog längre än 12 veckor från beställning till leverans. Utlovad tid var först 4 veckor men efter ett uppdateringa i leveranstid slutade det på 13 veckor! Alldeles för lång tid och för många framflyttningar av leveranstiden. Hade vi fått att det skulle ta 13 veckor redan i butik hade vi förmodligen valt någon annan butik.

Respuesta de SOVA - Korsgatan
Kvaliteten oslagbar! Äntligen sover jag gott! Även lakan kuddar är av bästa kvalitet!

Respuesta de SOVA - Korsgatan
Köpte en väldigt skön bäddmadrass tempflex från eken som jag är väldigt nöjd med.
Jättetrevlig personal.
Det var lite lång leveranstid bara.

Respuesta de SOVA - Korsgatan
Mycket vra bemötande vid köp av personalen.
Bra leverans vid överenskommen tid
Underbar madrass!

Respuesta de SOVA - Korsgatan
En duktig och trevlig försäljare. Fick sängen hemkörd och uppsatt.

Respuesta de SOVA - Korsgatan
Second time that we got to visit the Korsgatan store, and we met Robin, who was more than happy to help!
He showed us a variaty of products, he provided helpful suggestions and he helped us choosing the right products.
Will visit this store again, as all our experiences so far are excellent!

Respuesta de SOVA - Korsgatan
Beställde en säng med hemleverans och montering. Efter leverans så låg madrassen snett vilket jag påpekade till Sova. Fick svaret att det kommer att rätta till sig efter några månader. Det har nu gått 5 månader och den ligger fortfarande snett. När jag fick hjälp att ställa sängen på högkant för att få madrassen att flytta sig till rätt läge, då upptäcktes flera fel. Dessa har uppstått vid leveransen. Ribbor som lossnat samt trasig i tyget. Sova vill inte ta ansvar. Jensen godkänner inte reklamation på den sneda madrassen och leverantören som gjorde leveransen har inget ansvar. Hänvisas till ARN. Dålig service hela vägen efter beställning och leverans. Handla inte här då service inte finns tillgänglig efter köp.

Allt var kanon
Johanna var en riktigt bra säljare som vi fick hjälp utav. Rek. Henne när ni handlar madrasser i Gbg Korsgatan

Respuesta de SOVA - Korsgatan
Dålig service rakt igenom. Jag kommer inte sätta min fot på SOVA på Korsgatan igen.

Respuesta de SOVA - Korsgatan
Más información sobre otros tipos de reseñas.