SOVA - Torpavallen Opiniones 251

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Torpavallsgatan 4, 416 73 Göteborg, Kålltorp, SE

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trotts att jag fick en defekt sänggavel levererad är jag toppen nöjd! Underbar personal som är så hjälpsamma och underbart trevliga! Inga problem att lösa en ny med allt där emellan, så smidigt och så... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Sover så bra att jag känner jag sjunker in och släpper min kropp utan motstånd och faller i sömn inom 10-15 minuter bara! Madressen anpassar sig så bra min vikt och kropps form och återställer sig näs... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra hjälp vid visning. Bra kvalitet på sängen. En mindre bra detalj var att sängen inte ansågs slutbetald när vi hade betalat hela det belopp som fanns på avtalet. Priset hade höjts med 5 000:- och vi... Ver más

1. Tienda de colchones
  2. Tienda de ropa de cama
  3. Tienda de muebles para dormitorio
  4. Colchonería

Sobre SOVA - Torpavallen

Escrito por la empresa

Sängexpert sedan 1989

Certifierade sängexperter

Våra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.

Garantier

På SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.

Servicetjänster

Vi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.

Välkommen!

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Bra mottagande i butik

Bra mottagande i butik, samt kontakt

31 de marzo de 2026

Hej Karlo,
Vi är glada att höra att du är nöjd med besöket i butiken! Varmt välkommen tillbaka. Sov gott!

Superservice

30 de abril de 2026

Hej Matz,
Vad glada vi blir, tack för ditt besök. Sov gott!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Väldigt bra bemötande i telefonen och …

Väldigt bra bemötande i telefonen och i butiken.....super
Vi är verkligen nöjda o sover riktigt gott på våra nya bäddmadrasser.
Mvh Gunnar o Junis Karlsson

11 de abril de 2026

Respuesta de SOVA - Torpavallen

Tack för er recension! Vi är glada att höra att ni är nöjda med besöket i butiken och att ni sover gott på era nya bäddmadrasser. Varmt välkomna åter!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastiskt bra service av säljare Love…

Fantastiskt bra service av säljare Love på butiken Torpavallen. Även leveransen gick galant. Jag är mycket nöjd med både service och säng.

24 de abril de 2026
Opinión espontánea

Respuesta de SOVA - Torpavallen

Tack för din recension Lisbeth! Vi är glada att du är nöjd med servicen och att leveransen gick bra. Detta ska vi hälsa vidare till butiken. Vi önskar dig många nätter av god sömn.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är nöjd med sängen som jag köpte

Jag är nöjd med sängen som jag köpte.
Stoppningen och fjädringen är lagom,
Den är skön att sova i.
Få sängen levererad hem till dörren, till nedsatt pris också är ju bra.

6 de marzo de 2026

Tack för din feedback Ingeborg,
Vi uppskattar att du delar med dig och är glada att höra att du är nöjd med hela upplevelsen. Vi önskar dig många nätter av god sömn.

Båra extra vecka vänta

Båra extra vecka vänta

17 de febrero de 2026

Hej Lara,
Vi beklagar väntan. Vi arbetar ständigt på att förbättra våra leveranstider. Tack för din återkoppling, sov gott!

Trevlig och proffsigt bemötande

Trevlig och proffsigt bemötande

12 de febrero de 2026

Hej Irma,
Det tackar vi för, så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare till butiken! Tack för er recension. Vi önskar er många goda nätters sömn. Sov gott!

Fantastisk service

Fantastisk service, Lowe kunde sin grej med att hitta säng åt oss!

11 de febrero de 2026

Hej Martin,
Vi är glada att vi kunde hjälpa er hitta rätt säng! Tack för er återkoppling, detta ska vi hälsa vidare till Lowe. Sov gott!

Super bra säng

Super bra säng, grymt bemötande och hjälp både att hitta säng och frågor under transport.
Litet minus med kalla sidan på bädd madrassen, madrasskyddet glider runt väldigt mycket. (Ekens)

10 de febrero de 2026

Hej Alice,
Tack för din recension! Vad glada vi blir att höra att du är nöjd med sängen, besöket i butik och att leveransen gick smidigt.
Samtidigt är det tråkigt att höra att den kalla sidan på bäddmadrassen och madrasskyddet inte riktigt fungerat som önskat. Hör gärna av dig till butiken igen, de har ofta bra tips och lösningar kring detta. Vi önskar dig många goda nätters sömn.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Bra service

Bra service. Att madrassen glider i en såpass dyr säng ger tummen ner och att tyget är något för stort på underdelen drar ner mitt betyg

5 de marzo de 2026

Hej Birgitta,
Vi är glada att du är nöjd med servicen och tackar för din återkoppling. Madrassen ska inte glida, så det beklagar vi. Kontakta gärna butiken igen eller vår kundtjänst, så kan de förhoppningsvis hjälpa dig vidare och hitta en bra lösning.
Sov gott!

Bra bemötande

Bra bemötande

29 de enero de 2026

Hej Lucyna,
så kul att vi kunde hjälpa till. Tack för ert besök och er recension! Vi önskar dig många goda nätters sömn.

Perfekt hela vägen

Från första möte med säljarna till dess sången stod färdigmonterad hemma, har det varit en sann glädje. Trevligt bemötande, bra information hela vägen fram till leverans, enligt tidplan. Smidigt och enkelt, jättefin och skön säng.

17 de febrero de 2026

Respuesta de SOVA - Torpavallen

Tack för att du delar din upplevelse Maria. Roligt att höra att allt fungerat väl och att du känner dig nöjd med helheten. Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna en recension. Sov gott!

Bra service

Bra service, leverans som på utlovad tid. Jättenöjd!

18 de enero de 2026

Tack för din recension Birgitta,
Vad roligt att höra att du är nöjd med servicen och att leveransen gick snabbt och smidigt. Varmt välkommen åter.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fick tag i rätt bäddmadrass för oss

Lite väntan på hjälp ibland men sedan fick vi hjälp är välja precis rätt bäddmadrass. Väldigt trevlig kille när jag hämtade den några veckor senare.

18 de octubre de 2025

Hej Björn,
Tack för din recension! Kul att vi kunde guida dig till rätt bäddmadrass och att bemötandet vid upphämtningen också var uppskattat. Varmt välkommen tillbaka igen!
Vänligen SOVA

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.