Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lagerstatus som passer: Ja Gebyr for betalingskort: Nej Mail med ordrebekræftelse: Ja Mail når ordre ekspederet: Ja Mail med Track and Trace-nr.: Ja (fra fragtfirma) Hurtig ekspedition: Ja Int... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

SÅDAN skal handel på internettet fungere! Jeg sendte en mail til Spar-Momsen.dk, som blev besvaret kort efter. Herefter placerede jeg min ordre, og efter et par timer kom ordrebekræftelsen, d... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er jo når det "ikke lige går efter bogen", at et firma viser sin sande værdi. Tak for en fantastisk god, - og formidabel flot behandling. Det er service i top-klasse. Hurtig, effektiv - g... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service! Jeg modtog pakken blot én dag efter bestilling. Desværre havde radioen, som jeg købte, en lille elektronisk defekt. Jeg ringede til spar-momsen, som straks sendte en ny radio (som jeg o... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,9

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Utrolig god service

Jeg modtog en defekt køkkenvægt men Jan fra Spar Momsen gjorde alt han kunne for at hjælpe. Han tog sig tid til at teste en vægt over flere dage og bekræfte fejlen. Han tilbød mig enten en anden model eller pengene tilbage uden at jeg behøvede at bøvle med at sende vægten retur og desuden er han nu ophørt med at sælge varen. Kan på det varmeste anbefale at handle her, billige varer og fantastisk service!

22 de julio de 2025

Fungere fint

Fungere fint, erstattede en tilsvarende gammel kande som ikke længere er så pæn, var derfor ikke i tvivl om at det skulle være samme type

25 de enero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget sympatisk oplevelse ifm reklamation.

💫 STOR TAK til Jan fra Spar-momsen for at “gå den ekstra mil” i forbindelse med reklamation af en Airfryer skuffe. En meget sympatisk oplevelse og servicen, var helt klart udover det, som man kan forvente. 🙏

11 de octubre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde købt en ny Alfi termokande

Jeg havde købt en ny Alfi termokande, men returnerede den i første omgang, da jeg troede, den var defekt. Det var den ikke, den skulle bare åbnes på en anden måde end min gamle model.
Da da havde forklaret mig grunden og sendt mig en video, hvordan den skulle åbnes, sendte de den tilbage til mig uden ekstra portoudgifer. Super service.

30 de mayo de 2024

Great products and prices

Great products and prices. The most important thing for me was that there was a live person who reacted to my sudden change of order. With another company that answered with automated replies, the wait was 1 month. So I was pleasantly surprised by the lack of problems.

11 de mayo de 2024

Verdens bedste service!

Verdens bedste service!
Jeg skulle for nylig købe en Roberts Radio og kan ikke finde den ønsket farve hos nogle danske forhandlere. Jeg kontakter derfor Roberts Radios direkte, der sender mig videre til Jan fra Spar-momsen.dk. Aldrig har jeg fået så god og serviceminded behandling. Det var der mange der kunne lære noget af. Jeg sender mine varmeste anbefalinger videre her!

23 de abril de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Varen blev leveret hurtigt, og særdeles god service.

Varen blev leveret hurtigt, men først og fremmes må jeg rose der service der blev leveret.
Jeg havde et problem med at afspille Danmarks Radio kanaler på den radio jeg havde købt, og kontaktede derfor butikken. Butikken svarede hurtigt, og var meget hjælpsom for at forsøge at finde årsagen til problemet.
Det viste sig at radioen ikke fejlede noget, men at det var en kombination af YouSee og Danmarks Radio der var problemet.

20 de marzo de 2024

Glimrende og kompetent service

Jeg fik hurtigt den information, jeg skulle bruge om den vare, jeg påtænkte at købe. Den blev skaffet i den ønskede farve og kom hurtigt frem til mig. Glimrende og kompetent service

19 de febrero de 2024

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.