Sparmax med sin kundservice är utmärkt! Vi är 2 pensionärer som ringde först och fick tydlig instruktion att vi skulle skriva ett email om vad som hade hänt. Vi gjorde det... Ver más
Köpte bubbelbad Platina. Displayen fungerade inte. Missljud I luftpumpen. Företaget hävdar att felet berodde på att det gjordes med fast installation och inte via stickkontakten. Krävde hur många... Ver más
Supporten hjäplte till och jag kunde lösa installationsproblemet och även via telefonsamtal som jag fick hjälp av :-) Installationsanvisningar skulle varit bättre men via supporten löste sig och de... Ver más
- Reformas de baño
- Tienda de colchones
- Tienda de muebles para dormitorio
- Tienda de mobiliario para jardín
- Tienda de jacuzzi
- Tienda de muebles de exterior
Sobre SparMax Sverige
Escrito por la empresa
Vårt samarbete med PostNord, i kombination med våra egna expressförare innebär att vi kan erbjuda dig den snabbaste leveransen!
Massor för pengarna!
SparMax arbetar ständigt för att ge dig som kund det bästa priset. Kvalitetsteamet ser också till att du får bästa kvalitet till lägsta pris. Vårt uppdrag är just detta - att låta dig Spara Max!
Säker e-handel
Hos oss kan du betala direkt med kort, nätbank eller skjuta upp betalningen i upp till 30 dagar med Klarna - helt gratis! Klarna erbjuder också upp till ett års uppskov med betalning.
Verkstedveien 48, 3516, Hønefoss, Noruega
- 042-222080
- salj@sparmax.se
- www.sparmax.se
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 85% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Supporten hjäplte till och jag kunde lösa problemet.
Installationsanvisningar skulle varit bättre men via supporten löste sig och de skickade mer dokumentation och problemet var löst.
Jag kom fram ganska fort till supporten och även språket var på norska kunde vi tillsamman komma fram till en lösning ;-)
Rekomenderar produkten värmt :-)
Detaljerad hjälp från supporten.
Detaljerad hjälp från supporten.
Professionell kundservice
Det har varit ett nöje att handla på SparMax.se
Ett trevligt bemötande och mycket bra service med god information både på mail och direktkontakt.
Jag måste verkligen rekommendera företaget!
Kommer självklart handla där igen!
Jag har en son som har arbetat som…
Jag har en son som har arbetat som support för dator användare i västra götalands region. Så jag vet genom honom hur otroligt enerverande och irriterande det kan vara att supporta kunder. Ni har visat en god och lugn positiv attityd. Jag är en typiskt irriterande kund, jag tillhör den äldre generation som inte alltid har den bästa kollen på skicka mail, skicka bilder och veta hur man fixar en video som är tillräckligt liten för att kunna skickas med mail. Att då alltid bemötas med en positiv god ton är viktig. Jag som kund är irriterad och ni som support är irriterad, men ni visar det inte. Ni visar en attityd som förenklar supporten.
Bra kundtjänst Lätt att beställa…
Bra kundtjänst Lätt att beställa återstår att få se produkten.
Lätt och snabbt att beställa 😊
Snabb beställning .
Snabb leverans och riktigt bra kvalité!
Snabb leverans och ett plus att grejerna kom färdigmonterade. Maken som är rörmokare var positivt överraskad över kvalitén och hävdar att detta känns mer ordentligt byggt än liknande produkter från mer etablerade märken på marknaden, men till en bråkdel av priset. Att såga ut hål för eluttag kändes som att såga i riktigt hårt träslag. Bara plus!
Otroligt service
Snabba svar via mejl. Snabba leveranser. Tyvärr har speglar vart sönder pga leverans, men Byggspar har skickat nya direkt och personalen har varit fantastisk och skickat en ny direkt.
kontaktbar
Mycket positivt att få kontakt och svar omgående, nu hoppas jag att leveransen är enligt beställningen.
Snabb återkoppling från kundtjänst
Snabb återkoppling från kundtjänst vid leveransförfrågan.
Har fortfarande inte fått varorna då de väntas in i april till SparMax, vilket är tråkigt.
Hoppas att allt flyter på bra när väl varorna anlänt. ” Den som väntar på något gott…..”
usel bruksanvisning dålig kvalitet på…
usel bruksanvisning dålig kvalitet på skruvar som var med , dåligt uppmärkta lådor vi fick packa upp alla lådor & plocka upp allt för att hitta bruksanvisning den borde legat i lådan med botten delen.

Respuesta de SparMax Sverige
Tack tack tack tack tack tack tack tack…
Tack tack tack tack tack tack tack tack tack tack tack tack tack tack tack tack tack tack tack tack tack tack tack tack
Duschvägg exploderade över min vuxna…
Duschvägg exploderade över min vuxna son då han satt i karlet.
Sparmax vägrar återbetalning och ersättning. Köpt 2023 november.
Så behöver gå till tvist fast lagen är tydlig.
Fruktansvärt dåligt bemötande av support samt svar där man skuldbelägger son för att ha hängt på hyllan. Missade kanske att han är vuxen på bilderna över skador på hela kroppen.

Respuesta de SparMax Sverige
Enkel beställning och tydliga villkor
Enkel beställning och tydliga villkor.
Ringde även upp för några detaljer i min beställning och fick svar mycket snabbt!
Kundbemötande
Behövde ställa flera följdfrågor inför ett köp och fick toppenbra bemötande och svar på mina funderingar.
Extra plus att man kunde önska leveranstid längre fram då vi är mitt i en byggnation och inte har plats att ta emot materialet än.