SparMax Sverige Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sparmax med sin kundservice är utmärkt! Vi är 2 pensionärer som ringde först och fick tydlig instruktion att vi skulle skriva ett email om vad som hade hänt. Vi gjorde det... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Köpte bubbelbad Platina. Displayen fungerade inte. Missljud I luftpumpen. Företaget hävdar att felet berodde på att det gjordes med fast installation och inte via stickkontakten. Krävde hur många... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Supporten hjäplte till och jag kunde lösa installationsproblemet och även via telefonsamtal som jag fick hjälp av :-) Installationsanvisningar skulle varit bättre men via supporten löste sig och de... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans och ett plus att grejerna kom färdigmonterade. Maken som är rörmokare var positivt överraskad över kvalitén och hävdar att detta känns mer ordentligt byggt än liknande produkter från me... Ver más

1. Reformas de baño
  6. Tienda de muebles de exterior

Sobre SparMax Sverige

Escrito por la empresa

Snabb leverans!
Vårt samarbete med PostNord, i kombination med våra egna expressförare innebär att vi kan erbjuda dig den snabbaste leveransen!

Massor för pengarna!
SparMax arbetar ständigt för att ge dig som kund det bästa priset. Kvalitetsteamet ser också till att du får bästa kvalitet till lägsta pris. Vårt uppdrag är just detta - att låta dig Spara Max!

Säker e-handel
Hos oss kan du betala direkt med kort, nätbank eller skjuta upp betalningen i upp till 30 dagar med Klarna - helt gratis! Klarna erbjuder också upp till ett års uppskov med betalning.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

531 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 85% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Todas las opiniones

87 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

bra jobbat !

24 de febrero de 2025

Respuesta de SparMax Sverige

Stort tack! Det gör oss verkligen glada att höra att du haft en bra upplevelse med oss. Vi uppskattar din rekommendation! 🙌✨

Enkel beställning smidigt

Enkel beställning smidigt

24 de febrero de 2025

Respuesta de SparMax Sverige

Tusen tack för din fina feedback! Vi är glada att du är nöjd med ditt köp och vår service. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden! 😊

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Usel garanti och kvalité. Måste utföra reparationer själv!

Fick efter mycket lång mailväxling via Klarna sänkt pris motsvarande extrakostnader då bubbelbadet inte fungerade vid installationen. Två dagar efter att jag betalat den reducerade fakturan slutade bubblorna fungera igen. Elektriker kollade att elen var OK, sedan fick vi flytta ut badet och sätta fast en slang som lossnat. (Samma som var felet från början). Nästa försök att använda bubblor var det dött igen. Värdelös konstruktion där slangen sitter INUTI röret den ska fästas på, så slangklamma funkar inte. Ska nu fortsätta bråka för att få hem någon som lagar det permanent

3 de febrero de 2025
Opinión espontánea

Bra översikt

Bra översikt, enkelt att göra ett köp

4 de febrero de 2025

Respuesta de SparMax Sverige

Tack så mycket för ditt omdöme! Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service, och det betyder mycket att du är nöjd. 🤩

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ställde fråga om produkt och senare om…

Ställde fråga om produkt och senare om leveranstiden,och fick svar inom rimlig tid

29 de enero de 2025

Respuesta de SparMax Sverige

Vilken härlig recension! Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka! 🏡💙

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Väldigt dåliga produkter, dålig kundtjänst

Väldigt dåliga produkter. Jag köpte en jacuzzi med flera program och wifi. Jacuzzin fungerade första 3 veckor sedan var alla program urfunktion och jag kunde använda den dyrbara produkten bara som badkar. Efter många försök kontakta bolaget slutade de helt att svara, reparationen blev gjord bara via reklamationsverket- också delvis. Ventil knappen går inte att vrida, wifi- fungerar ej. Jag var lovad att byta ut allting- ingen har hört av sig efter flera mejl än, det har gått nu 2 år. Orkar inte bråka och det är bara bråk med dem. Jättemissnöjd både med produkten och kundtjänsten!

30 de enero de 2025
Opinión espontánea
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var jättelätt att hitta det jag var…

Det var jättelätt att hitta det jag var intresserad av sam lätt att handla

28 de enero de 2025

Respuesta de SparMax Sverige

Fantastiskt att höra! Tack för att du valde SparMax, och vi hoppas du får stor glädje av ditt köp! 🛁✨

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ringde först å pratade med kundtjänst

Ringde först å pratade med kundtjänst, om en beställning som jag skulle göra men ville skicka den till min dotter. Det gick alldeles utmärkt sa han så nu hoppas vi det funkar .

23 de enero de 2025

Respuesta de SparMax Sverige

Tack för din recension! Vi är så glada att du är nöjd, och vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden. Trevlig dag! ☀️🎉

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Det var den bra med servicen från säljaren

Det var den bra servicen och bra information om duschkarbinen.
Men leveransen var otydlig och sen. Nu är duschkarbin monterad och klar men det finns förbättringar som vore önskvärt t.ex att pallen som sitter i hörnet borde vara möjlig att kunna flyttas ex.vis utåt lite längre än som nu fast monterad.

21 de enero de 2025

8 consejos para escribir buenas reseñas.