Sparmax med sin kundservice är utmärkt! Vi är 2 pensionärer som ringde först och fick tydlig instruktion att vi skulle skriva ett email om vad som hade hänt. Vi gjorde det... Ver más
Köpte bubbelbad Platina. Displayen fungerade inte. Missljud I luftpumpen. Företaget hävdar att felet berodde på att det gjordes med fast installation och inte via stickkontakten. Krävde hur många... Ver más
Supporten hjäplte till och jag kunde lösa installationsproblemet och även via telefonsamtal som jag fick hjälp av :-) Installationsanvisningar skulle varit bättre men via supporten löste sig och de... Ver más
Snabb leverans och ett plus att grejerna kom färdigmonterade. Maken som är rörmokare var positivt överraskad över kvalitén och hävdar att detta känns mer ordentligt byggt än liknande produkter från me... Ver más
- Reformas de baño
- Tienda de colchones
- Tienda de muebles para dormitorio
- Tienda de mobiliario para jardín
- Tienda de jacuzzi
- Tienda de muebles de exterior
Sobre SparMax Sverige
Escrito por la empresa
Vårt samarbete med PostNord, i kombination med våra egna expressförare innebär att vi kan erbjuda dig den snabbaste leveransen!
Massor för pengarna!
SparMax arbetar ständigt för att ge dig som kund det bästa priset. Kvalitetsteamet ser också till att du får bästa kvalitet till lägsta pris. Vårt uppdrag är just detta - att låta dig Spara Max!
Säker e-handel
Hos oss kan du betala direkt med kort, nätbank eller skjuta upp betalningen i upp till 30 dagar med Klarna - helt gratis! Klarna erbjuder också upp till ett års uppskov med betalning.
Verkstedveien 48, 3516, Hønefoss, Noruega
- 042-222080
- salj@sparmax.se
- www.sparmax.se
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 85% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder

Respuesta de SparMax Sverige
Bra hemsida och service, saknar leveransinfo
Välfungerande hemsida och bra kundservice vid frågor. Saknar information om förväntad leveranstid efter beställning.

Respuesta de SparMax Sverige
Bra beskrivning av produkten.
Bra beskrivning av produkten.
Snabb leverans.
Fin kvalite på produkten.

Respuesta de SparMax Sverige
Jag kunde ringa först och fick bra…
Jag kunde ringa först och fick bra hjälp och råd innan genomförde beställningen, tack. Hoppas att fortsättning går lika bra!
enkelt att handla
Hittade snabbt vad jag ville ha och…
Hittade snabbt vad jag ville ha och hoppas på snabb leverans
Har inte fått varan ännu men…
Har inte fått varan ännu men beställningen gick bra.
Har bara beställt och betalat varan
Har bara beställt och betalat varan, så långt verkar allt vara helt ok. Kommer det jag beställt på utlovad tid och oskadat finns det bara positivt att säga.
Otroligt dålig returservice
Beställde en soffa men avbokade den en måndag, tisdagen fick jag information om att den skickats. Tog då kontakt med Sparmax som sa att de skulle ta den i retur men att jag fick stå för frakten, trots att jag kontaktat dem innan den lämnade dem. Men jag okade fraktkostnaden och registrerade i Klarna att jag returnerat soffan. 4 veckor senare så har Klarna inte fått infomation från Sparmax om returen och de har inte heller lyckats ta soffan i retur som nu står hos transportören i min stad och Klarna vill ha betalt för soffan såklart eftersom att de sitter som mellanhand. Har ringt Sparmax och säljaren skulle ringa upp vilket han aldrig gjort så för konversation via mail och det tar 3-4 dagar till att de svarar på varje mail som skickas. Otroligt missnöjd, kommer aldrig handla från dem igen.
Kan egentligen inte säga att min…
Kan egentligen inte säga att min upplevelse var varken bra eller dålig då jag fick den här begäran om ett omdöme omedelbart jag skickat beställningen, vänta med att skicka sånt här tills man fått sin vara levererad.
Beställde en soffa och dagen innan den…
Beställde en soffa och dagen innan den skickades så kontaktade jag er via mail för att avboka ordern. Dagen efter jag skickat mitt avbokningamail så fick jag information om att soffan hämtats upp av DSV och jag kontaktade er igen, denna gång via telefon, och frågade om jag fortfarande kunde avboka soffan vilket jag kunde men jag skulle vara tvungen att betala returkostnaden. Jag avbokade då ordern men ifrågasatte summan då den var 3 ggr så hög som kostnaden för att få soffan, men gav ok på den tillslut. Sedan fick jag ändå avisering av DSV några dagar senare om att välja datum för utkörning vilket innebar att ni inte bokat retur. Ni menade jag jag ska informera DSV om att soffan ska gå i retur men när jag pratat mes DSV så säger de art det enbart är ni som kan boka retur. I kontakt med er tidigare så frågade jag dessutom om jag ska betala returkostnaden på befintlig faktura eller om ni skickar ny och fick så besked om att jag ska betala hela soffan trots att jag aldrig haft den I min ägo utan den hela tiden befunnit sig hos er leverantör. Ärendet är fortfarande pågående men med en så hör besvärlig retur kommer jag aldrig handla, eller rekommendera andra att handla, hos er någon mer gång.
Snabb respons och allt fungerar bra.
I bought a Svanen shower cabin from…
I bought a Svanen shower cabin from Sparmax. The quality is excellent and I am very satisfied with the product.
Jag har köpt ett bubbelbadkar och det…
Jag har köpt ett bubbelbadkar och det var fel sidan. Innan jag beställde jag ringde två gånger och fick inte hjälp plus utrevlig service. De har inga butik i Göteborg som det står i hemsida utan bara en kontor.
Matti bastu
Relativt snabb leverans trots lång fraktväg.
Bra support.
Bastun var lätt att montera ihop med undantag för dörrpartiet. Påtagligt lättare efter vi demonterat glasdörren.