Fantastisk god og hjælpsom KUNDESERVIS..... Har intet negativt at sige om SPARXPRES, tværtimod fik jeg en rigtig god og meget hjælpsom betjening af en meget sød kvinde i kundeservice, og alt gik sme... Ver más
La empresa ha respondido
Vær opmærksom på meget høje månedlige gebyrer på små 99 kr og 12,50 kr. månedligt som ikke er fradragsberettigede som for eksempel renter er. Dette blev jeg ikke gjort opmærksom på da jeg optog lånet... Ver más
La empresa ha respondido
Efter jeg fik beskrevet i bemærkning, at jeg er i større omvæltning, gik det problemfrit. MEN - det prøvede jeg at fortælle i telefonen til en unavngiven dame. Hendes mantra var "net ansøgning". De... Ver más
La empresa ha respondido
Sparxpres tilbyder forbrugslån til private kunder. Derudover giver Sparxpres’ finansieringsløsninger private kunder mulighed for delbetaling og kredit i forbindelse med køb af varer hos de danske webshops og forretninger, vi samarbejder med. Vores finansieringsløsninger er baseret på digitale løsninger, men vi tror vi på, at den personlige relation og service til både vores privatkunder og partnere er afgørende for et godt og udbytterigt samarbejde.
Adelgade 8, 7800, Skive, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Required a personal loan and Sparxpress was the only one willing to provide financial assistance. As an Expat who has been living in Denmark for a few years, it is difficult to get financial aid when on a working visa. Process was simple and terms reasonable.
Will most certainly recommend.

Respuesta de Sparxpres
Det var fuldstændig besværligt at få de svar gjort færdige . Manglende lige den oplysning at man ikke må skrive fra den samme telefon/pc . At man bliver nødtil at kontakte her pr. Tlf. flere gange er noget møj .

Respuesta de Sparxpres
Jeg har set på en massestol fra satana.dk. kun 8000 kr. Jeg vil så genre dele betaling op. Jeg søger så inden på sparxpres sender dem alt hvad de nu ønsker at vide. Men her i dag sender de så en mail at de ønsker dokumentation på de sidste 3 mdr udbetalt husleje. Men da jeg bor private ved en som jeg så sender bank overførsel til hver mdr. Kan jeg ikke sender dette dokumentation til sparxpres. Jeg har så skrevet om hvordan gør jeg dette.
Jeg får så bare et standard svar fra dem. Og ingen hjælp.
Var på Vorbasse hvor nogle solgt massestol fra World of Comfort. De blev ked af det. da jeg sage at jeg ønsker at dele betaling op. De ved åbenbart at det ikke kan lade sig gøre . Og sparxpres mener ikke at jeg har råd til at betale 237 kr i mdr selv om jeg har et rådighed på ca 15.000 i mdr.

Respuesta de Sparxpres
Hurtig ekspedition, let og forståelig ansøgningsproces og kommunikation. Fungerer som det skal!

Respuesta de Sparxpres
Super hurtig respons, altid hjælp somme. Nemt at udfylde ansøgning

En positiv oplevelse.
Dog er der Mange papirer der skal udfyldes.

Respuesta de Sparxpres
Har været tilfreds kunde i mange år.

Respuesta de Sparxpres
Jeg er meget glad for jeres hjælp så mange tak venlig hilsen finn

Respuesta de Sparxpres
Hjalp mig rigtig meget i en meget mørk tid ☺️💰

Respuesta de Sparxpres
Altid hjælpsomme og god kundeservice.

Respuesta de Sparxpres
Jeg fandt ud af lånemuligheden og jeg fik ringet lidt frem og tilbage.... og nu har jeg altså en aftale med jer.
Med pengesagerne ude af mit sind kan jeg mere sikkert gå i gang med mine store tandoperationer. Lidt mere trygt end tidligere! TAK. Mvh. Anette Quorning, Hatting

Nemt og simpelt.
Har man selv et godt privatbudget, så tager det ganske få minutter. Samtidig hurtig sagsbehandling.

Respuesta de Sparxpres
Er dybt rystet over jeg fik et afslag 🤬
Eneste gæld jeg har en lidt børnebidrag som jeg afdrager 200kr om måneden over min løn🤔 kunne forstå hvis jeg stod i rki eller havde en masse andet gæld men at jeg ikke kan låne til en el cykel med afdrag på 1000kr om måneden er virkelig lavt 🤯
Så vil aldrig bruge det selvskabt om det så galt liv og død🤬🤬🤬 Bla Bla Bla gir jo god mening omg et firma 😆😆😆😆

Respuesta de Sparxpres
Fantastisk god og hjælpsom KUNDESERVIS.....
Har intet negativt at sige om SPARXPRES, tværtimod fik jeg en rigtig god og meget hjælpsom betjening af en meget sød kvinde i kundeservice, og alt gik smertefrit og hurtigt igennem, kan kun anbefale andre at bruge dette firma.....
Mvh. GerdaB....

Respuesta de Sparxpres
The best Service! I can only say that. Quick fast, helpful, kind professional.❤️

Respuesta de Sparxpres
Havde købet en opvasker på afdrag med banken som låner. Mistede 1 afdrag i december og har siden betalt 100,- i rykkergebyr hver måned ekstra. Kan kun fraråde banken som lånemulighed.