Fantastisk god og hjælpsom KUNDESERVIS..... Har intet negativt at sige om SPARXPRES, tværtimod fik jeg en rigtig god og meget hjælpsom betjening af en meget sød kvinde i kundeservice, og alt gik sme... Ver más
La empresa ha respondido
Required a personal loan and Sparxpress was the only one willing to provide financial assistance. As an Expat who has been living in Denmark for a few years, it is difficult to get financial aid whe... Ver más
La empresa ha respondido
Vær opmærksom på meget høje månedlige gebyrer på små 99 kr og 12,50 kr. månedligt som ikke er fradragsberettigede som for eksempel renter er. Dette blev jeg ikke gjort opmærksom på da jeg optog lånet... Ver más
La empresa ha respondido
Efter jeg fik beskrevet i bemærkning, at jeg er i større omvæltning, gik det problemfrit. MEN - det prøvede jeg at fortælle i telefonen til en unavngiven dame. Hendes mantra var "net ansøgning". De... Ver más
La empresa ha respondido
Sparxpres tilbyder forbrugslån til private kunder. Derudover giver Sparxpres’ finansieringsløsninger private kunder mulighed for delbetaling og kredit i forbindelse med køb af varer hos de danske webshops og forretninger, vi samarbejder med. Vores finansieringsløsninger er baseret på digitale løsninger, men vi tror vi på, at den personlige relation og service til både vores privatkunder og partnere er afgørende for et godt og udbytterigt samarbejde.
Adelgade 8, 7800, Skive, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg har set mig lun på en golfbag til 2200 kr hos Golfexperten.
Overvejelserne gik på, om jeg ville lægge pengene nu og her, eller oprette en delbetaling på beløbet på 20 måneder.
Ansøgningen hos Sparexpress beskriver de som en utroligt nem proces med ansøgning, godkendelse med mitID og så er det ellers bare at vente på, at varen kommer med posten. Så det ville jeg prøve.
Under ansøgningen blev jeg mødt af krav om oplysninger om løn før og efter skat, om jeg er gift, hvilken bolig jeg bebor, husstandens diverse månedlige udgifter osv. De bad sågar om min hustrus cpr-nummer og hendes ansættelse og løn.
For et lån på 2200 kr!
Jeg får af uvisse årsager afslag på lånet. Jeg ringer for at få en forklaring og grunden er, og hold nu fast: At jeg skal kunne sidde i boligen med lån og alle faste udgifter alene for at kunne blive godkendt til et lån. Alene...
Hvem i alverden kan sidde med alle udgifterne alene i et hus, når huset er købt af et par? Ikke almindelige mennesker i hvert fald.
Havde jeg den slags penge, havde jeg nok ikke overvejet at købe noget til 2200 kr på afbetaling 🤣
Jeg gik ned i butikken og købte tasken kontant samme dag.
Så Sparexpress får ikke min anbefaling på nogen måde.
Det skal i øvrigt siges, at jeg tidligere har haft langt større lån med delbetaling hos andre banker, hvor man hverken blev tjekket i hoved og bagdel eller fik afslag. Og alle afdrag er blevet betalt til tiden.

Respuesta de Sparxpres
rentefri er en stor løgn, og de svindler respektfuldt med månedsgebyr. Jeg havde virkelig ikke brug for lån, men ved at reklamere for, at det er rentefrit, og der ikke er noget skjult gebyr, blev jeg motiveret til at bruge lånet til at købe seng koster næsten 20000kr og efter 3 måneders betaling af afdrag fandt jeg ud af, at lånet stiger med 109kr hver måned for månedsgebyr. Jeg kontaktede dem for at spørge, hvad det er, de svarede, at dette står i kontrakten, er enige, men hvem læste hele kontrakten, og det er ikke den måde, de annoncerer for deres lån. Jeg besluttede at betale det for ikke at blive snydt længere af dem.

Respuesta de Sparxpres
Hurtig og effektiv behandling, god service når man ringer med spørgsmål 👌

Respuesta de Sparxpres
Alt fik nemt og jeg kan kun sige pæne ord om Sparxpres. Da mine voksne børn hørte om mit lån tilbage i 2022, tænkte de straks, at “nu er mor nok endt i en fælde med ekstremt høje renter osv” - men da de nærlæste betingelserne, blev de positivt overraskede!
God oplevelse!

Respuesta de Sparxpres
Real firma at handel med fin service.Mvh.Peer.

Respuesta de Sparxpres
Super nemt og lige til, samt en fantastisk service :) 👍

Respuesta de Sparxpres
information om udløb af lån og nyt tilbud om yderligere lån hvis det ønskes

Respuesta de Sparxpres
Super nemt og hurtigt .. vil helt sikkert bruge dem igen . Hvis det blev nødvendigt ..
Har ikke noget negativt at sige .. 👍👍

Respuesta de Sparxpres
Stor hjælpsomhed og god tid. Tak for det.

Respuesta de Sparxpres
Jeg har nu benyttet mig af Sparxpres to gange ifm. køb af møbler, og begge gange blev låneansøgningerne behandlet hurtigt og uden problemer. Ligeledes har der heller ikke været nogle problemer i afdragsperioden. Lånene har ovenikøbet været rentefri. Kan absolut anbefales.

Respuesta de Sparxpres
Meget venlig, meget hurtige, meget god service og god behandling ❤️❤️❤️❤️❤️

Respuesta de Sparxpres
Har altid hjulpet mig i en svær tid. Det er jeg meget glad for. Mange tak.

Respuesta de Sparxpres
det var da den allernemmeste og hurtigste måde at kunne låne til køb af nyt køle/fryseskab. dejligt.

Respuesta de Sparxpres
Altid god behandling og hurtig service mvh Thomas

Respuesta de Sparxpres
Jeg har ikke oplevet nogle problemer med SparXpress.
Jeg tog et lån til en scooter, det gik igennem uden problemer og med meget kort behandlingstid, og svartiden den ene gang jeg skulle i kontakt med dem var meget rimelig.
Derudover ydede de en ekstra service ud over hvad de burde hvor jeg egentlig havde overset noget men de stadig imødekom mig - så jeg har intet skidt at sige.