FANTASTISK opdrætter! Mere engageret, hjælpsom, vidende, glad og arbejdende opdrætter tror jeg ikke findes. Specialdogs får vores varmeste anbefalinger. Som førstegangs hundeejer har vi selvfølgeli... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Vi købte vores dejlige lille Mini labraoodle Aya. For 3,5 år siden💖 Vi har aldrig haft så velafbalansceret og klog, samt lærenem hund før! Hun går til klikkertræning, har lært fantastisk meget! Går o... Ver más
La empresa ha respondido
Vil du have tryghed og professionalisme omkring dit køb af hvalp, så VÆLG Specialdogs. Hos Specialdog bliver du klædt på til din kommende rolle som hundeejer. Der er styr på tingene og Jeane... Ver más
La empresa ha respondido
Vi har købt en fantastisk hund -sund og med godt sind ser vi og vores dyrlæge. Derudover har vi fået uvurderlig undervisning og kyndig og engageret sparring dag,aften og weekender. I syv år ha... Ver más
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Ængstelig hund pga. kastrering
Jeg købte en hund i 2019. Det var et ultra underligt forløb, hvor jeg skulle til undervisning og “eksamen” i 8 stive timer, inden jeg måtte få min hund med hjem. Jeg havde ikke besøgt hunden inden og så ham først ca 5 timer inde i “undervisningen”. En undervisning som bl.a. gik på at vi skulle være hårde ledere, betragte hunden som en ulv, afstraffe fysisk osv.
Til sidst blev vi tvunget til at betale 750 for en pelsplejepakke - ellers måtte vi ikke få vores hund med hjem. De anbefaler nemlig en metode, hvor man nærmest river hårene ud af hunden. Rart.
Derudover var min 8 uger gamle hvalp kastreret, da jeg købte ham. Det lugter af hvalpefabrik. Men det er jo nemt at modsige det med argumenter om
At det er “for hundens eget bedste”. Min egen dyrlæge var i chok.
Jeg gik fra undervisningen med en følelse af at være super bange for hvordan jeg skulle opdrage hunden. Jeg turde ikke kigge den i øjnene i de første timer eller stoppe bilen til København for at købe aftensmad, for det kunne jo “ skabe utryghed for hunden. “
Jeg skulle følge et skema nøje hvor træning af hunden var skemalagt fra kl 6 om morgenen. Jeg turde ikke afvige. Først da jeg gav slip, fortalte om min egen tvivl omkring special dogs’ metoder til træning (og princip om kun “10 procents kærlighed”), til andre erfarne hundeejere, dyrlæger og hundetrænere, gik det op for mig hvilket cirkus jeg var havnet i.
I dag har jeg en ultra ængstelig hund grundet alt for tidlig kastrering (ejeren af spécial dogs vil sige at årsagen ligger i min opdragelse, men det er usandt, jeg har redet den hund fra en hundefabrik og bragt den ind i et hjem med 100 procent kærlighed - ikke kun 10)
Ejeren af special dogs skriver her på trust pilot flere steder: mine kunder er glade. Og dertil må jeg bare sige: kæmpe løgn. Det er et vanvittigt sted: hundefabrik.
Jeg har mødt mange hundeejere med hunde fra specialdogs med samme oplevelse som mig. Derfor skriver jeg i dag. Ingen tør sige noget, fordi der i en intern gruppe for kunder er et lille heppekor der sammen med ejeren af kennelen overskygger kritikerne. Man tror man er den eneste - men vi er mange :)
Hvis jeg havde vist bedre, havde jeg IKKE valgt special dogs.

En helt igennem UNIK oplevelse
En helt igennem UNIK oplevelse!
Ufatteligt og udtømmelig vidensbank - tålmodighed og lyst til at dele ud med voldsomt højt niveau af rådgivning. Markant og bestemt på det fede måde.
Vi havde aldrig i vores vildeste fantasi forestillet os at få så gennemarbejdet en oplevelse og erfaring da vi købte vores nye dejlige nye lodne familiemedlem hos Specialdogs.
Fra første kontakt hvor timer i telefon med spørgsmål, gode input og 'screening', til de mange videoer løbende af kuldet og indblik i hvordan hundene allerede fra helt små får positive tendenser og indlæring.
Det var en fabelagtig ting at vi kunne stole på at den type personlighed i hunden vi søgte, også var den vi blev 'tildelt'. Stole på at vi får det bedste match.
Og så til dagen hvor vi får overdraget uldtotten med den lange heldagsundervisning med både proviantering og sparring med andre glade og forventningsfulde ejere.
Og vi kan efter købet stadig gøre brug af direkte rådgivning hvis og når vi har det mindste tvivl.
Jeg tror ikke man finde noget andet sted i Danmark, der giver SÅ meget fra sig.
- Og så er prisen jo den samme som et smålunkent stueopdræt!
Pakken er komplet med sunde, mentalt stærke og glade hvalpe allerede præget med små gode dyder, dyrelægetjekkede med alt det indebærer, stamtavler, lange guides og videoer.
Og vi kunne blive ved...
De absolut BEDSTE anbefalinger! 6 Stjerner herfra.
Af hjertet, TAK.
Michelle & Mikael. Filippa & Josefia

Super glad
Jeg har fået en super dejlig hund.
Aldrig nogle problemer.Og er glad for den var kastreret tidligt.
15 pr d. 5/12-2025
Vi har fået verdens bedste familiehund…
Vi har fået verdens bedste familiehund fra Jeanette! Det kan godt virke omstændigt at skulle købe en Specialdog, men det er fordi Jeanette vil det allerbedste for hund og ejere. Vi er virkelig blevet klædt godt på med undervisning, dagsprogrammer og træning, hvilket betyder at vi har fået verdens bedste start med vores nye familliemedlem. Alene hjemme, renlighed og træning er gået over alt forventning, og vi ved at vi altid kan søge råd og vejledning. Jeanette fandt den helt rette hund med det rette temperament til vores familie, og vi er så glade for vi købte hos Jeanette.
Super oplevelse
Jeanette hjalp os med at finde den perfekte hund til os. Vi fik masser af gode råd med på vejen gennem hele processen. Det gjorde det let med en god indkøring fra dag et, hvilket er en stor hjælp. Der er styr på tingene, hvilket betyder man overtager en hund i balance - vi er super glade for det nye familiemedlem!

Respuesta de Specialdogs
Fantastisk sted at købe hund 🤗
Fantastisk sted at købe hund 🤗 ud over en skøn hvalp får man intro-dag/træning til det at være hundeejer samt hjælp til udfordringer når man er kommet hjem (resten af hundens liv) 😊 Jeanette er super professionel og altid klar med gode råd - desuden er der skønt netværk blandt hundeejere … de bedste anbefalinger herfra 🐶

Respuesta de Specialdogs
Kyndig vejledning og god dialog
Vi fik masser af kyndig vejledning, da vi hentede vores skønne hund Eddie, og vi følte os mere klædt på som “førstegangs-hvalpeforældre” end den gang, vi kom hjem med vores første spædbarn. Vi havde en super god dialog med opdrætter, da vi henvendte os for at købe hund, og hun valgte den helt perfekte hund til vores familie. Kun varme anbefalinger herfra.

Respuesta de Specialdogs
Vi har den skønneste hund man kan tænke…
Vi har den skønneste hund man kan tænke sig🥰
Vi har altid fået god vejledning😊

Respuesta de Specialdogs
Hvalp, sparring, hundepasning og webshop i verdensklasse!
I syv år har derudover brugt webshoppen fast og alt er upåklageligt!
Og hundepasning! Ingen bure❤️
Jeg anbefaler alle Specialdogs. De er prof, ved hvad de laver og ELSKER deres hunde.

Respuesta de Specialdogs
Vi købte vores skønne hund fra…
Vi købte vores skønne hund fra Specialdogs i 2017. 7 år senere kan vi konkludere at vi fik den sødeste og venligste hund, som endnu ikke har haft nogle skavanker eller sygdomme der har krævet dyrelægebesøg. De gange vi har været nervøse, frustrerede eller i tvivl har både Jeanette og det efterhånden store community af mennesker, der har købt hunde fra Specialdogs, altid været til stor gavn. De største anbefalinger herfra.

Fantastiske hunde
I 2020 ønskede vi os en doodle hund. Jeg undersøgte markedet og fandt at Specialdogs, v. Jeanette Larsen, var det sted vi gerne ville købe. Der var styr på tingene og hundene havde de bedste betingelser. Inden vi kunne modtage vores hvalp, som var særligt udvalgt til os,skulle vi deltage i 8 timers undervisning om hundes adfærd, behov, opdragelse, stimulering, kost m.m. Jeanette giver ikke bare hundene fra sig til hvem som helst, hun vil være sikker på, at de får et godt hundeliv.
Vi har fået den mest fantastiske, rolige, kærlige, lydige og sunde hund.
Har vi spørgsmål om det ene eller andet, stiller Jeanette altid op med sin hjælp.
Hos Specialdogs har de hjertet på rette sted, og viden om alle deres hunde, baseret på mange års erfaringer med avl og adfærd.
Skal vi have flere hunde vil jeg bestemt igen, købe hos Specialdogs

Den mest profesionelle kennel
Den mest profesionelle kennel. Man føler sig tryg. Man ved hvad man får.
Tak for special dogs🐾🐾

Seriøst og kærligt opdræt
Vi har netop hentet vores hund nr. 2 fra Specialdogs. Igen var det en rigtig god proces med fantastisk vejledning og hjælp fra Jeanette, så vi var klædt på til en god opstart og livet med to hunde.
Jeg har så stor respekt og beundring for hendes forståelse for hundepsykologi, og hendes iver for at hjælpe os hundeejere og hunde i alle de år vi har brug for.
Det er helt uvurderligt for os og vores hunde ❤️

Respuesta de Specialdogs
Super hund og super vejledning
Vi købte verdens dejligste hund i 2012. Han lever stadig i bedste velgående. Undervejs har vi fået god og tydelig hjælp og sparring i forhold til at løse almindelige justeringer af adfærd. Vi har aldrig fortrudt at vi valgte at købe hos Jeanette. :-)

Respuesta de Specialdogs
Firbenet livskvalitet med empatisk brugermanual
Vi har fået firbenet livskvalitet med store, smukke krøller med hjem fra kennelen, og oplever en passioneret og indlevende tilgang til at sikre, at både hund og ejer trives med hinanden. Når noget driller med det ene eller andet, så er det nemt at få råd, feedback og vejledning.

Respuesta de Specialdogs
Vi fik den hund, vi drømte om
Vi havde et meget grundigt forløb med Jeanette, hvor talte om, hvilken hund, der kunne passe til vores familie. Hun kom med to forslag, og vi fik Luffe, lige den hund vi drømte om. Vi fik også masser af hjælp til den første tid som nybagte hundeejere, til træning og opdragelse. En kæmpe anbefaling herfra.

Fantastisk sted
Fantastisk sted. Altid klar med god råd og vejledning. Ville til hver en tid anbefale Specialdogs

Respuesta de Specialdogs
Jeg har købt hvalp hos Specialdogs
Jeg har købt hvalp hos Specialdogs - og det har jeg aldrig fortrudt. Jeanette og Co. ved, hvad de har med at gøre, og det giver de videre til os. Min hund har et bedre liv, fordi jeg ved, hvordan jeg bedst håndterer den. Den obligatoriske træningsdag, inden man får hvalpen, er guld værd. Og skulle man have glemt det man har lært, må man altid ringe eller bede om et kursus. (Og ja, Jeanette siger tingene, som de er - det er til at finde ud af) Det er dyrevelfærd - og giver også mig som ejer et bedre liv med hund.
De bedste anbefalinger herfra

Min næste hvalp er også fra specialdogs <3
Jeg har for 4 år siden købt min hund hos specialdogs, og det har jeg absolut ikke fortrudt!
For mig som førstegangs hundeejer har det været utroligt at kunne få 8 timers hvalpetræning ved afhentning - da det var under corona tilbød de endda et online videokald, så min roomate kunne se med hjemmefra. Dertil at få et detaljeret 2 ugers træningsskema, gjorde, at jeg fra starten kom igang med træning af den lille vuf, og efter bare to dage var hun renlig. Selvom jeg er stoppet med træning af min hund, så bliver hun stadigvæk rost til skyerne af alle mennesker der møder hende, fordi hun er så velopdragen og social.
Specialdogs har hjulpet mig til at give et trygt hjem til min hund, og det er jeg utroligt taknemmelig for! Min fremtidige hundehvalp skal også være fra Specialdogs, det er der ingen tvivl om.
Jeg ved, at jeg altid kan ringe til specialdogs, hvis jeg ikke ved hvordan jeg skal arbejde med min hund, og det i sig selv er en kæmpe sikkerhed.
Tak for en dejlig hvalp som passer perfekt til mig og god oplæring af mig som hundeejer og plejer.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.