Sport Dres/fiskegrej.dk Opiniones 6178

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nem og gennemsigtig hjemmeside, stort udvalg inden for alle kategorier. Fra bestilling til levering gik det bare hurtigt de holder hvad de lover, også til fair priser. Kan varmt anbefale at benytte de... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Shimano Nasci – Jeg håber bare, den kommer på tilbud! 😊 Stangen er klar, linen er spændt – nu mangler jeg bare Nasci 3000. Jeg holder øje med 60-års kampagnen hos Sport Dres, og håber makrelle... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid en fornøjelse at handle her. Foretrækker dog at besøge butikken, hvor man kan bruge meeeget lang tid. Deres udvalg er rigtigt godt. De ansatte er super flinke og meget kompetente og kan altid hj... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fin hjemmeside og mange vare. Alt blev leveret hurtig/fint pakket i kasse med returseddel (hvis man ønskede det), handler gerne der igen. Grunden til (4 stjerner) er at hjemmeside ikke er opdateret... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de pesca
  2. Tienda de artículos de campamento
  3. Tienda de ropa y equipos para actividades al aire libre

Acerca de Sport Dres/fiskegrej.dk

Escrito por la empresa

Hos Sport Dres/Fiskegrej.dk finder du et af Danmarks største udvalg af fiskegrej, uanset om du lige er startet med at fiske, eller er øvet. Vi har over 60 års erfaring, og står altid klar med råd og vejledning, uanset om du besøger vores fysiske forretning på Frederikssundsvej 50, 2400 København NV eller på vores webshop Fiskegrej.dk

Kæmpe udvalg af fiskegrej og outdoor udstyr

Vi har et kæmpe udvalg af fiskegrej og outdoorudstyr fra nogle af de mest anerkendte producenter på markedet. Du finder b.la. grej og beklædning fra Simms, Savage Gear, Patagonia, Abu, Shimano, Westin, Daiwa og meget, meget mere.

Samme udvalg i forretning og på webshop

På Fiskegrej.dk finder du over 18.000 forskellige produkter, og hvis du har behov for at se varerne og have dem i hænderne, så finder du det samme store udvalg i vores fysiske forretning, Sport Dres, på Frederikssundsvej 50, 2400 København NV. Her finder du 400m2 med fiskegrej og outdoorudstyr, og vores dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe med det rigtige grej.

Fri fragt på ordre over 498,-

Alle ordre over 498 kr. sendes fragtfrit til en pakkeshop i hele Danmark

Vi sender pakker ud på alle hverdage, og i langt de fleste tilfælde modtager du din vare dagen efter bestilling. Der kan opstå længere leveringstid hos fragtleverandørerne.

Brug for vejledning?

Du kan altid ringe i forretningens åbningstid på 38 88 46 48, eller sende en mail til info@fiskegrej.dk.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Effektivt

Den prompte ekspedition og hurtige levering af varen, der lever 100 pct op til jeres beskrivelse.

30 de marzo de 2026

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.