Super hurtig og god service Jeg kontaktede Sportstiming om en rettelse i en resultatliste fra DHL Stafetten 2024. Kort efter var fejlen rettet, og jeg fik samtidig en god forklaring på, hvordan d... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg havde åbenbart problemer med min mail og havde ikke opdaget det pga ferie Så en returnering jeg skulle have, kom aldrig frem Men efter et par mails, fik jeg en hurtig refundering på kontoen, de... Ver más
Efter at have fået en brochure af løbsarrangører i Kongensgade d. 31/3-26, besluttede jeg dags dato, at tilmelde mig Eventyrløbet på 10 km. distancen. Spændende ny løberute i Tusindårsskoven... Ver más
Fremravende service. Det var ingen nem opgave. Men Mikael. Blev ved. Det tog nok 10 mail frem og tilbage. Men nu er problemet løst. FEDT Ps. Lille øf. Sportstiming virker bedst på pc. man kan ikke... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Vi leverer professionelle løsninger inden for tidtagning, resultatformidling, tilmelding og alt derimellem til events af enhver størrelse.
Información de contacto
Dinamarca
- www.sportstiming.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Løsningen fungere ikke
Først virker hjemmesiden ikke. Da den så endelig virker kommer man i kø som nr. 40.000. Herefter venter man i ikke mindre end 6 timer på at komme igennem. Så udfylder man sine oplysninger i en ikke brugervenlig løsning. Så afslutter man dagens øvelse med at få besked om alt er udsolgt.
Inkompetence i høj stil
Jeres system til royal run er under al kritik. Jeg har siddet i kø over 5 timer for at blive smidt af og miste min plads i køen.
Det er sket 3 gange i træk nu.
Forfærdelige hjemmeside
Forfærdelige hjemmeside. Dårligt overblik, langsom server. Mobilepay virkede ikke, creditkort time out.
Måtte til sidste vælge manuel overførsel for at kunne gennemfører tilmeldingen.
Utroligt dårligt setup når man lever af at sælge billetter, til mange mennesker ad gangen.

Ingen forståelse ved løbsafbud
Jeg hjalp en sårbar veninde melde sig til Esrum Sø løbet. Indenfor 24 timer meldte hun ud, at hun var blevet overfaldet og kunne alligevel ikke deltage i løbet. Straks skrev jeg til Esrum Sø løbets emailadresse og forklarede situationen. De skrev at desværre bar der ikke noget de kunne gøre. Det synes jeg er for dårligt. Der røg 400kr af mine penge for ingenting. Og fra hvad jeg læste, kan hver løbs organisatore selv bestemme, om de kan returnere penge, hvad en afmeldelse.
Jeg vil gerne se, at reglerne tillader afmeldinger op til X antal dagen før løbet, eller X antal timer efter tilmeldingen.
Jeg har givet 2 stjerner fordi der er sikkert noget de gøre rigtigt, men min personlig oplevelse er kun negativ.

Respuesta de Sportstiming
Jeg melder mig i koret af andre stærkt…
Jeg melder mig i koret af andre stærkt utilfredse brugere af Sportstiming. Blev smidt af under registreringen og måtte igennem tilmeldingsproceduren en gang til med det resultat, at der var udsolgt, inden jeg kom igennem ventekøen.
Kom tidsnok i kø til en sikker billet, men brugte 2½ time uden at få en grundet katastrofalt dårligt registreringssystem, og åbenbart komplet mangel på erfaring i at arrangere store løb af Sportstiming og Sparta. Aldrig oplevet noget lignende trods ca. 200 officielle løb i adskillige lande.
Når man (Sportstiming og Sparta) nu på forhånd ved, at der vil blive hurtigt udsolgt, hvorfor så bruge tusindvis af folks tid på at sidde i kø, og for manges vedkommende uretmæssigt blive smidt af! Lær dog af de professionelle løbsarrangører (f.eks. Berlin Marathon), hvor deltagelse sker ved lodtrækning. Man har minimum et par uger til at tilmelde sig, hvilket derfor sker uden nævneværdig kø. Alle har samme chance og ingen misser et løb pga. dårligt registreringssystem.
Ringede efterfølgende et par gange til Sparta, men telefonen blev – sjovt nok – ikke taget!
Forløb:
• Kl. 12:00: Trykkede på tilmeldingsknappen og kom i kø som ca. nr. 33.300.
• Kl. 12:44: Kom igennem til Sportstiming registrering, hvor jeg loggede på. Kom aldrig igennem til at indtaste mine data
• Kl. 12:49: Fik fejlbeskeden ’504 Gateway Time-out’. Lukkede beskeden og kom tilbage til registrering, hvor jeg nu indtastede mine data uden log-in.
• Kl. 12:54: Igen fejlbeskeden ’504 Gateway Time-out’. Lukkede beskeden og kom igen tilbage til registrering, men nu kunne jeg hverken bruge log-in eller indtaste mine data manuelt. Grået ud!
• Kl. 12:59: Blev smidt ud af systemet.
• Kl. 13:00: Tilmeldte mig igen.
• Kl. 13:09: Nu i kø som nr. 15.037 !!!
• Kl. 14:25: Sidder nu i kø som nr. 3.674 og får beskeden ’Sold out’
Fejlagtige / misvisende oplysninger på…
Fejlagtige / misvisende oplysninger på hjemmeside i forhold til at kunne udskyde/om registrere. Vil efterfølgende ikke leve op til dette. Pas på med at stole på de i bliver oplyst inden bestilling, for det andet de forholder sig til efterfølgende

Misvisende afbestillingsforsikring
Tilkøbte afbestillingsforsikringen i den tro, at man kunne afbestille i nødstilfælde. Det viste sig, at den kun gælder i ganske få og urealistiske tilfælde som f.eks. hvis mit hus er brændt ned.
Tryg-samarbejdet burde genovervejes eller om ikke andet burde det fremhæves, at afbestillingen faktisk kun er mulig i ydertilfælde - hvis X, Y og Z er hændt. Min egen situation var reel nok - men den var bare ikke på listen af de ca. 10 urealistiske gyldige afbestillingsårsager, som forsikringen dækker. Jeg havde ikke tilkøbt forsikringen, hvis jeg vidste, at den stort set var ubrugelig i praksis. Så endte egentlig bare med at føle mig lidt snydt. Er ellers glad for selve løbet og afviklingen osv. Bare ikke lige købs- og kunde-oplevelsen.

Jättebra service
Jättebra service. Snabbt och bra och trevligt bemötande.

God og hurtig service.
God og hurtig service.
Det nye tiltag med at kunne sælge sin billet gennem sportstiming er super.
Da jeg skulle have support skete det hurtigt og nemt.

Ringe politik om gavekort
Jeg har generelt været glad for Sportstiming og fundet det både smart og praktisk at kunne se tidligere løbstider samlet.
Ikke desto mindre vil jeg gerne gøre opmærksom på den store ulempe det er at købe gavekort hos hjemmesiden, da det ifølge deres politik ikke kan kombineres med rabatter på diverse løb. Det er en ærgerlig politik, og vi kommer i hvert fald ikke til at ønske os flere gavekort dertil, udover den hjemmegjorte slags.
OPDATERING. Tak for svaret til Sportstiming. Jeg havde allerede kontaktet jer på mail og fået at vide at det ikke kunne lade sig gøre. Nu er rabatkoden desværre udløbet, men det er fint at vide, at jeg fortsat kan forsøge at kontakte jer fremadrettet.

Virtuel Challenge Denmark.
Jeg har brugt Sportstiming til de seneste to events. Det virker godt når man er oprettet og oplever man problemer har de været super hurtige til at hjælpe.
En klar anbefaling
Jeg har brugt sportstiming mange gange og aldrig oplevet problemer. Hvis jeg har haft udfordringer eller lignende har der altid været utrolig hurtig hjælp på deres mail. Jeg kan klart anbefale det. Det spiller bare!
Har benyttet Sportstiming mange gange
Har benyttet Sportstiming mange gange. Dejligt let tilmeldingssystem. Resultater er også altid spot-on!
Kan klart anbefales.

Virkelig træls at bruge
Virkelig træls at bruge, ikke mindst fordi deres computer system insisterer på at min adresse findes ikke i hele Danmark. Pudsigt da jeg har boet i den samme lejlighed siden 2001 og blokken blev opført i 1985.

Katastrofal system!!!
Katastrofal system!!!! Vi kom igennem til “Øresund broløb 2025. Fik registreret alt og derefter hængte systemet og til sidst fik vi bad gateway 502.
Måtte så starte forfra! Så gik vores kø nummer fra nr. 1935 til 21000. Kort tid herefter vi meldingen “udsolgt”
Vores registrering vil kunne findes i systemets log. Filer.
Så vi forventer at i kommer med mulighed for billetter
Mathias Sendiong Olesen

Respuesta de Sportstiming
Elendig håndtering af billetsalg til…
Elendig håndtering af billetsalg til Broløbet

Virkelig ringe
Virkelig ringe. 800.000 i honorar for Broløbet og så spilder I folks tid ved kontinuerligt st smide os af

Fruktansvärt dåligt
Fruktansvärt dåligt. Stod i kö i en timme varpå sidan kraschade när jag tryckte betala. Efter att sidan kommit igång igen en halvtimme senare stod jag ytterligare en timme i kö, varpå biljetterna hann sälja slut innan jag han fram till kassan. Uselt!

Amatøragtig platform
Jeg har nu i to omgange forsøgt at booke et løb på deres platform - og været på deres hjemmeside ved start af salget. Begge gange har det end ikke været muligt at komme i kø - hverken fra min pc eller telefon. Deres platform er simpelthen ikke dimensioneret til større salg.

Respuesta de Sportstiming
Desværre synes deres hjemmeside at have…
Desværre synes deres hjemmeside at have udfordringer. Jeg har brugt en del tid på at tilmelde mig både Broløbet og Royal Run. Desværre crashede siden gentagne gange, og jeg blev nødt til at starte tilmeldingsprocessen forfra to gange efter at have ventet i kø siden kl. 12 i dag. Jeg håber virkelig, at større arrangementer undgår at benytte sig af deres tjenester.

La experiencia Trustpilot