Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wat een drama deze organisatie. Sommige klanten van ons moeten hun trainingen via hen boeken. Ze reageren niet op e-mails en bellen niet terug. Betalingen duren onnodig lang en het personeel bijzonder... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Springest is echt een ramp. Ze betalen pas na drie maanden en lijken nergens verstand van te hebben. Het personeel lijkt willekeurig van de straat geplukt, en als je een vraag stelt, reageren ze als... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zeer slechte organisatie. De telefoon wordt nooit opgenomen en verbindingen plots verbroken. Als je wel iemand aan de lijn krijgt dan is die persoon volledig incompetent om ook maar 1 vraag op een jui... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Als leverancier krijg ik niet op tijd betaald. Sommige rekeningen staan meer dan 6 maanden open. Ik heb vele uren nodig gehad om mijn rekeningen betaald te krijgen. Het kost me veel tijd en energi... Ver más

Información sobre la empresa

1. Institución educativa

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Springest is dé vergelijkingssite waar je alles vindt om naast je werk te leren. Zoek, vergelijk en kies uit 77.000 leerproducten, zoals trainingen, cursussen, opleidingen, webinars, coaches, e-books, incompany trainingen en evenementen van meer dan 7.000 verschillende aanbieders.

1,1

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

No ha contestado las opiniones negativas

1,1

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Slechte ervaring

Slechte ervaring, het contact met de adviseurs hielp mij vrijwel niet in het maken van een keuze, er was weinig kennis aanwezig. Ik heb de andere partij opgebeld om een idee te krijgen waar de training over ging. Toen ik (na de training geboekt te hebben) er toch van af wilde zien, kreeg ik vervelende opmerken als: ‘Ja, dat is niet de bedoeling, wij moeten hier ook het licht kunnen laten branden’. Al met al een erg negatieve ervaring.

11 de diciembre de 2018
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Medewerker helpt je in wat je zoekt en…

Medewerker helpt je in wat je zoekt en geeft je advies en zet de mogelijkheden voor je op een rij. Hierdoor krijg je een goed idee van wat past bij wat je zoekt en is het makkelijker een keuze voor een opleiding te make.

2 de octubre de 2018
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zo hoort klantinfo te zijn ...

Goede informatie, na doorvragen is er gelijk navraag gedaan bij het opleidingsinstituut en kreeg ik de juiste info zodat ik mij direct kon inschrijven. Dat alles binnen drie kwartier. Top

19 de septiembre de 2018
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snel, vriendelijk en inhoudelijk sterk

De afgelopen tijd regelmatig contact gehad met Josje. Josje is accuraat, vriendelijk en inhoudelijk sterk. De site van Springest gebruiksvriendelijk en het aanbod meer dan voldoende.

15 de marzo de 2018
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Luisteren, meedenken en nog ongevraagde extra informatie geven

Ik heb de afgelopen 2 dagen contact gehad met verschillende medewerkers van het bedrijf Springest, omdat ik op zoek was naar een opleiding. Ik dacht dat deze website een soort vergelijkingssite was, maar heb nu een heel andere positieve ervaring.

Ik heb dinsdag gebeld met een vraag over de verschillende certificeringen (na een training) van aanbieders, zodat ik zelf het een en ander kon uitzoeken. De medewerker heeft mij gevraagd wat ik belangrijk vond, ging meedenken, kwam met opties en ik heb offertes van een relevante selectie van aanbieders gekregen. Een dag later werd ik gebeld door een collega en die heeft zelfs nog extra informatie gemaild over het verschil tussen de verschillende certificeringen.

Kortom ik ben zeer tevreden over de manier waarop er is geluisterd, opties zijn verstrekt en ik naast mijn vraag nog extra relevante informatie heb ontvangen.

8 de febrero de 2018

telefonisch contact

Na het opvragen van een brochure direct telefonisch contact gehad met iemand van Springest. Of ik nog informatie nodig had en of ik extra hulp kon gebruiken. Fijn om telefonisch contact te hebben.

20 de diciembre de 2017
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik vind het echt super dat medewerkers …

Ik vind het echt super dat medewerkers de mogelijkheid krijgen zich persoonlijk te ontwikkelen. Verder is iedereen bij Springest (die ik gesproken heb) heel behulpzaam en snel. En altijd bereid om te kijken wat de mogelijkheden zijn als jou gewenste opleiding er niet direct tussen staat.

28 de noviembre de 2017
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.