Información sobre la empresa

1. Consultor de salud
  2. Hospital privado

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Sundhedsstyrelsen er den øverste sundhedsfaglige myndighed i Danmark.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Laver de mest vanvittige regler.

Laver de mest vanvittige regler.

Såsom at du skal have konsultation hver gang der skal udskrives medicin for kronisk sygdom.

I skulle skamme jer - I spilder folks liv på meningsløs bureaukrati.

Man burde bare flytte væk fra Danmark, den gode tid er ovre.

16 de abril de 2026

Sundhedsministeret/sundhedstyrelsen…

Sundhedsministeret/sundhedstyrelsen burde nedlægges de har ingen erfaring med disse opgaver det handler kun om den månedlige gage for de mange uerfaren ansatte det er min sundhedsplatform et levende bevis på .hvor de bare smider røret på når henvender sig i et ? omkring hvis den læge der har skrevet en fejl der skal rettes er død, hvordan den så bliver rettet tyder på ikke kan rettes siden smider røret på.

27 de diciembre de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Det er angående jeres Corona Hotline..

Det er angående jeres Corona Hotline..
Positivt er det, at I har oprettet en Corona Hotline....
Men Der til skal lige siges, At det er Under Alt Kritik...! At man skal høre gentagelse på gentagelse og efter 15 - 20 min ventetid. får at vide, at man er nr sjok (100 -90) i køen.
Det er endnu 15 - 20 min. hvis ikke mere. for at få et svar der ikke står på corona hj.siden.

15 de enero de 2022
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Det er under al kritik at vi almindelig…

Det er under al kritik at vi almindelig mennesker skal vente i flere dage på at få svar på en pcr test, det er lige før man når at blive rask inden man får svar fra dem. Jeg havde en positiv kvik test og sidder nu på 2 dag og venter på svar fra en pcr test og jeg snebriller om jeg må tage på arbejde eller ej

22 de diciembre de 2021

Covid-19 og myndighederne.

Covid-19 og myndighederne.

Jeg vil helt ærligt sige at det er grotesk, at vi som almindelige dansker og borger i danmark, bliver mødt af skræmmebilleder og trusler fra myndighederne omkring covid-19.

Dette forstår jeg ikke helt hvorfor, for myndighederne bruger bevist tv og andre myndigheder til at udbrede disse trusler.

Hvis myndighederne havde rent mel i posen, så havde myndighederne fremlagt fakta og data omkring covid-19, i stedet for at forsøge at true sig til at befolkningen lader sig teste og vaccinere.
Grunden til jeg fremkommer med mit synspunkt, er helt enkelt fordi, normalt tænkende borger kan godt forstå hvis der bliver fremlagt data og fakta om covid-19, men det er også normal opførsel at borger bakker baglæns og går i forsvarsstilling, når det bliver truet.
Men ikke alene dette, men alene det at man som dansk borger kan risikere at miste sin frihed og blive tvunget til at gøre ting, som er i direkte strid med grundloven, som skulle sikre danske borgers mulighed for at træffe et selvstændigt valg.

Men det som jeg har fået nok af og som fremkalder kraftige brækfornemmelser, er at alle personer som kommer på tv i nyhedsstudiet, bliver ved med at forsøge at fremprovokere at borger lader sig vaccinere, nu spørg jeg direkte alle disse personer, undskyld men tror i at i taler til børn i vuggestuen, for det er den pædagogik som i lægger for dagen og det er også samme sprog i bruger og jeg kan godt forstå at borger bliver provokere over denne attityde, men lad mig lige vende situationen.
Lad os sige at du bliver stoppet for at køre for stærkt og betjenten kommer hen til dig og starter med at sige, nåå kom du til at køre for stærkt, bu bu bu, skal du have en lille bøde, var skal du have en lille bøde og så have skiftet ble og hen og sove, skal du det.
Jeg tror ingen vil finde sig i denne behandling.
Men hvis covid-19 var så farlig, hvordan kan det så være at influenca har flere liv på samvittigheden og her er lidt fakta, covid-19 er dødelig for 2-5%, imens influenca er dødelig for 7-10%, så her tænker jeg der er noget galt og hvorfor skal vi borger overholde afstand og maske, når vores statsminister ikke gør det og hvorfor nævnes det ikke at ca 5-7% af borger er immune og disse kan have helbredelsen og vaccinen imod covid-19 i blodet, som vil kunne helbrede og slå covid-19 ned og redde dem som er indlagte på sygehuset, dette ved jeg blev omtalt for myndighederne i december 2020, men vedkommende fik svaret tilbage at de skulle holde deres mund, for de havde ikke tid til at tage sig at sådanne bagateller.

30 de noviembre de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hvad er det for en opførsel at have til…

Hvad er det for en opførsel at have til folk der ringer?? Jappede løs hørte ikke på henvendelsen gav bare løs af andee steder telefon numre dage og tider man ikke kunne bruge til noget da jeg sagde hey stop lige afbrød hun igen og sagde ordret!! Nej jeg gider ikke høre på din historie lange forklaring og smækkede på! I giver guide i breve i sender ud men sfviser folk når de ringer. Godt nok ikke smart i en covid-19 tid.

16 de julio de 2021

Som gammel norsk fodboldspiller

Som gammel norsk fodboldspiller; jeg ved alt om gleden når man vinder; og Lykke til Brøndby, men hvordan forsvarer både klubben Sundhedsstyrelsen den uansvarlighed? Jeg tester mig 3 g pr uge. Hvad er så poenget med det, når andre og styrelsen ikke bryr sig om os som giver all ind for alle andre? Skam jer. Idioter, også styrelsen.

25 de mayo de 2021

Masser af fine guidelines

Masser af fine guidelines, dog meget upræcise. Vejledning omkring spædbørn, og deres prognoser omkring nattesøvn er helt ved siden af.
- Deres app siger at barnet begynder at sove mere om natten efter 6-8 uger efter fødsel, men vi venter stadig. Barn er snart 5 måneder.

Kh møz møz
Michael og søvnig partner

12 de enero de 2021

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.