Väldigt lätt att komma i kontakt med kundservicen och får snabbt svar oavsett om det gäller, bolån, flytt av bolån, utökning eller annat. Fem stjärnor för att ni har så trevligt bemötande under samtal... Ver más
La empresa ha respondido
Vi är helt nöjda med de bolån vi har hos Stabelo. Enkel och snabb hantering. Det känns betryggande att oftast finna Stabela bland det lägsta i de olika jämförelser som görs. Marketta järvinen & Bo Å... Ver más
La empresa ha respondido
Struligt från start till slut. Bad om kompleterande dokument 3ggr istället för att informera från början. Min handläggare lyste med sin frånvaro, ingen feedback eller framdrift. Pengar som var på vilo... Ver más
La empresa ha respondido
Fick från början tydlig information om villkoren och vad räntan skulle bli. Var ganska mycket uppgifter och handlingar som skulle skickas in men fick hjälp att förstå vad uppgifterna skulle användas t... Ver más
La empresa ha respondido
Vi gör bolån enkelt. Bolåneräntan är alltid färdigförhandlad, och den du ser är den du får. Inget prutande och inget onödigt krångel. Bara ett bolån som funkar, helt digitalt. Vi är stolta över våra nöjda kunder. Läs själv vad de tycker!
Escrito por la empresa

Lägre bolåneränta, inga personliga rabatter utan istället helt transparent

Sturegatan 15, 11436, Stockholm, Suecia
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas

Respuesta de Stabelo AB
Snabb och väldigt bra hantering. Dessutom ett bra bemötande.

Respuesta de Stabelo AB
Det var väldigt enkelt och smidigt att flytta bolånet. Smidigare än vad jag trodde från början.

Respuesta de Stabelo AB
Enkelt, tydligt, ingen förhandling.
Det som är mycket negativt är att ni blivit uppköpta av en storbank. Jag har farhågor hur bra ni kommer vara framöver.

Respuesta de Stabelo AB
Bra, snabb hantering och fick betydligt bättre ränta och bemötande från Stabelo än min gamla bank.

Respuesta de Stabelo AB
Superbra hjälp, trevliga, smidig övergång slipper förhandla och hålla på med otrevliga personer speciellt på SEB, skulle bytt allt till Stabelo om det gick!

Respuesta de Stabelo AB
Trevliga, krångelfritt och smidigt.
Långsam återkoppling (över en vecka) står tyvärr ivägen för full pott.

Respuesta de Stabelo AB
Så skönt att slippa säljsnack om konton & kort, fonder, försäkringar, 'helkundserbjudanden' osv. Bra priser har de ändå!

Respuesta de Stabelo AB
Stabelo har tidigare alltid varit smidiga att ha att göra med. Senaste gångerna som vi haft med dem att göra så är det lång tid i telefonkö, det kan ta tid innan de svarar på mejl och två gånger som vi fått avslag på ett utökat bolån delvis på grund av tekniska problem och delvis för att de inte hade koll på att vi hade löst ett tidigare lån (som var från stabelo).
Andra problem har varit att de skickat ut felaktig faktura när vi skulle lösa vårt lån.
De är fortfarande smidiga i att det är lätt att ansöka om lån för det mesta, de ringer upp om det är några frågor och de sitter inte och gör reklam för massor med tjänster som vanliga banker gör.

Respuesta de Stabelo AB
Tydlig information och smidig process med god överblick.

Respuesta de Stabelo AB
Om jag inte svarar på den första frågan om omdöme så vill jag inte ha till förfrågan.

Respuesta de Stabelo AB
Trevlig kundtjänst med snabb hjälp. Det som drar ner betyget något är att uppdateringen på mina sidor var ofullständig. Jag kontaktade kundtjänst ett par gånger och fick veta att det fattades information från min sida, men hade ju kunnat bli kontaktad av dem direkt för att undvika förseningar.

Respuesta de Stabelo AB
Trevlig och kunnig personal, hjälpte mig få till extraamorteringen korrekt.

Respuesta de Stabelo AB
Flytt av befintliga bolån-inga problem.
Utökning av befintliga bolån för att köpa bostadsrätt- massor utav problem!
Stabelo utökar lånet men informerar inte om att det kan bli väldiga problem när man sen får gå till sin vanliga bank för att genomföra tillträdet och transaktionerna som krävs på just tillträdesdagen…eftersom Stabelo inte genomför tillträdesbetalningarna som krävs…det fick jag reda på efter godkänd låneansökan och påskrivet kontrakt!
I vårt fall var vår bank helt ointresserad av att genomföra tillträdet eftersom vi hade bolånen hos Stabelo…inte ens mot avgiften på 5000 kr som de skyltar på hemsidan.
Vi var tvungna att söka nytt lånelöfte när vi redan skrivit på köpekontraktet och hoppas att SEB skulle bevilja det…om inte hade vi skrivit kontrakt på ett bostadsköp som inte kunnat genomföras, med skadestånd till mäklare och säljare som följd!
Så ska du köpa bostad ska du inte låna av Stabelo om du inte har ett löfte om tillträde via din vanliga bank! Lesson learned!

Respuesta de Stabelo AB
I'm very satisfied! Pontus at Stabelo was a terrific agent - professional, courteous, and responsive.

Respuesta de Stabelo AB
Jätte bra service men tog lite för långt tid med hela processen.

Respuesta de Stabelo AB
Misstroende förklarad och ifrågasatt trots att jag varit ”felfri” kund i många år.